WP Destek Hattı

Müşteri Yorumları ( 398 ) RSS
(5,0/5)

İncelemesi Efe Berk,
Efe Berk
XPrime Markus RGB Ledli Oyuncu Masası bu fiyata montaj dahil midir?
10-12-2022
İncelemesi MURAT ERTÜRK,
MURAT ERTÜRK
Merhaba , Alpha oyuncu koltuğu almadan önce yorumları okuduğumda olumlu yorumların yanında olu ...
07-12-2022
Doğrulanan Satın Alma
İncelemesi Mustafa babacan,
Mustafa  babacan
Tesekkürler.Fiyat performans ürünü arıyorsanız XPrime King Modelini tercih edebilirsiniz.Gerek ...
21-12-2021
İncelemesi Yunus Emre,
Yunus Emre
15 Temmuz 2021 Perşembe günü siparişlerini vermiş olduğum; 1- Xprime Fab Pad Oyuncu Koltuğu ...
18-07-2021
Doğrulanan Satın Alma
İncelemesi ilhan,
ilhan
king fabric modeli tercih ettim teslimat için kapıya kadar gelen teknik servis bölümünüzdeki F ...
31-05-2021

Çalışma Koltuğu 

sayfa başına
Gösterilen 1 - 20 ile 173 arasındaki öğeler
Gösterilen 1 - 20 ile 173 arasındaki öğeler
En İyi Çalışma Koltuğu Nasıl Anlaşılır?
   

En iyi çalışma koltuğu, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan, uzun çalışma saatlerinde sizi rahat ettiren çalışma sandalyeleridir. Yumuşak minderli, bel desteği olan ve iskeleti çelik ya da kromdan imal edilen koltuklar en iyi çalışma koltuklarıdır. Ayrıca koltuğun sırt ve yükseklik ayarlamasının elle (manuel) yapılabilmesi önemlidir.

Ofisel en iyi çalışma koltuklarını uygun fiyat, hızlı kargo ve kolay kurulum avantajları ise sizlere sunmaktadır.

Ucuz Çalışma Koltuğu Modelleri Hangisidir?
   

Aksamı plastik olan ve tek minderden meydana gelen çalışma koltukları ekonomik ürünlerdir. Ofisel ucuz çalışma koltuğu modellerinin pek çoğunda sırt desteği bulunur. Kol dayanaklarının olmadığı çalışma sandalyesi modelleri, kollu modellere göre daha uygun fiyata satışa sunulmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin yüksekliği ayarlanabilmektedir.

Bu koltuk modelleri genelde uzun süre oturulmayan karşılama, kasa, danışma gibi konumlarda tercih edilen çalışma koltuğu modellerindendir. Ofisel çalışma koltuğu modellerini “Fiyat: Artan” şeklinde sıralayarak en ucuz çalışma koltuğu modellerine ulaşabilirsiniz.

Çalışma Koltuğu Fiyatları Neye Göre Belirlenir?
   

Çalışma koltuğu fiyatları, mobilyada kullanılan malzeme çeşidine, malzemenin yoğunluğuna ve materyal cinsine göre belirlenir. Bir sandalyede ne kadar çok seçenek varsa fiyatı da o özelliklerle doğru orantılı olarak artar. Sırt ayarı ve yükseklik kontrolü olan bir sandalye, sadece yükseklik ayarı olandan daha pahalı olacaktır.

Çalışma sandalyesinde ayaklarının demir, alaşım ya da plastik olması fiyatı etkilemektedir. Ayrıca çalışma koltuğu döşemesinin yoğunluğu, döşemede pamuk, deri gibi kumaşların kullanılması ürünün fiyatını belirleyen en önemli unsurlardandır.

Çalışma Koltuğu Minderi Hangi Modeller içi Gereklidir?
   

Bu durum çalışma koltuğunun tasarımı kadar sizin beklentiniz ile de ilgilidir. Masa başı çalışılan işlerde, uzun süre oturulacağı için omurga sağlığına en yararlı olan model, çift minderli modellerdir. Bunun dışında koltukta oturma süresi 1 -2 saati geçmiyorsa tek minderli modeller tercih edilebilir. Bekleme koltukları buna en iyi örnektir.

Süngeri tek parça ve çift katlı olan çalışma koltuklarında fazladan mindere ihtiyaç yoktur. Aynı durum masalı çalışma koltukları için de geçerlidir. Oturma alanındaki sünger iki parmak yüksekliğini geçiyorsa minderli modele ihtiyaç yoktur.

Ofisel çalışma koltuğu modellerinde minderli, çift minderli, kalın minderli modeller ve daha fazla çeşit bulunmaktadır.

Çalışma Koltuğu Parçaları Hangi Materyallerden Olmalıdır?
   

Çalışma koltuklarının materyallerinin cinsi, fiyatı ve ömrü doğrudan etkiler. Genelde çalışma koltuklarında plastik, krom ya da alaşım kullanılır. İskeleti çelik panel olan koltuklar, daha uzun ömürlüdür ama ayaklarının plastik olması iskeletinin çelik olmadığını göstermez.

Kol kısımları ve dayanakları krom olan çalışma koltukları esneme yapmazlar, ağırlık taşıma kapasiteleri daha fazladır. Ayrıca bunlar darbeye, kırılmaya karşı dayanıklıdır. Plastiklerin ise azami ağırlıkları kromlar kadar fazla değildir. Plastiklerinin avantaj ise fiyattır. Tamamen krom olan modellere göre plastik ayaklı modeller daha ekonomiktir. Tamamen krom olan modellerin bazıları şu şekildedir:

o   Forza Çalışma Koltuğu Fr174

o   Brosat Çalışma Koltuğu BRT170

o   Kasko Çalışma Koltuğu KSO150

o   Destüm Çalışma Koltuğu DST142

Çalışma Koltuğu Ayağı Hani Materyallerden Olmalıdır?
   

Çalışma koltuğunun tekerlek kısmı her modelde plastikten yapılır, sadece plastiğin kapak kısmı krom olan tekerlekler vardır. Bunun dışında genelde iskeletler kromdur. Plastik olan kısım, ayak, dayanak ve ayak ile koltuk arasıdır.

Plastik ayaklı çalışma koltukları ekonomiktir. Yük taşıma kapasitesi krom olanlara göre daha azdır ama aralarında önemli farklar yoktur. Ayakları tamamen krom olan ve en çok tercih edilen çalışma koltuğu modelleri şunlardır:

o   Thom Çalışma Koltuğu THM146

o   Love Çalışma Koltuğu LVE130

o   Konfor Çalışma Koltuğu KNF114

o   Trio Çalışma Koltuğu TR102

Alt kısmı plastik olan çalışma koltuk modelleri şu şekildedir:

-        Ecem Çalışma Koltuğu ECK194

-        Kino Çalışma Koltuğu KN202

-        Yönsit Çalışma Koltuğu YNST198

-        Prestij Makam Koltuğu

Bu modellerin bir kısmında ayakların materyallerini seçebilirsiniz.

Çalışma Koltuğu Kargoya Nasıl Verilir?
   

Çalışma koltukları 2 ila 7 gün arasında kargoya verilir.

Çalışma Koltuğu Kurulumu Nasıl Yapılır?
   

Ofisel, çalışma koltuklarının kurulumunu kolaylaştırmak için koltukları üç ya da dört parça olarak kargolar. Ayrıca her ürünün altında kurulum kılavuzunu görebilirsiniz. Eğer kurulumu daha ayrıntılı görmek isterseniz Youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

2021 En Çok Satan Çalışma Koltuk Modelleri Nelerdir?
   

2021 en çok satan çalışma koltuk modelleri makam koltukları ve sırt destekli çalışma sandalyeleridir. En çok tercih edilen bazı modeller şu şekildedir:

-        Tomara Operasyonel Çalışma Koltuğu Siyah Tmr6041

-        Ergon Çalışma Koltuğu ERG511

-        Joying Çalışma Koltuğu JYNG409

-        Zidan Çalışma Koltuğu ZDN405

-        Efe Fileli Çalışma Koltuğu EFP348

-        Cely Fileli Yönetici Koltuğu CLY343

Çalışma Koltuğu Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Ofisel çalışma koltuğu; en çok üretilen ve satılan ürün gruplarındandır. Bunun en büyük sebebi ise iş yaşamında işlevselliğe katkı sağlarken başarıyı da beraberinde getirmesidir.

Çalışma koltuğu iş hayatında her türlü alanda rahatlıkla kullanıma uygun olmalıdır. Ofisel çalışma koltuğu; ofis, sağlık kurumları, resmi kurum ve kuruluşlar, özel işletmeler, mağaza, plaza gibi her ortamda kullanıma elverişlidir. İş yerinizde ya da yaşam alanınıza kalite ve konforu taşır. Ofisel çalışma koltuğu çeşitleri; yönetici koltuğu, bekleme koltuğu ve oyuncu koltuğu olarak da kullanıma imkan tanır. Bu koltuk çeşitlerinde olması gereken üst düzey konfor ve rahatlık Ofisel çalışma koltuğunda bulunur.

Bir çalışma koltuğu, ofisin yorucu ortamında fonksiyonel olmakla kalmayıp sizi dinlendiren bir sisteme sahip olmalıdır. Ofisel çalışma koltuğunun ortopedik özellikleri ve konfor nitelikleri ayrı olarak tasarlanıp ortaya çıkarılmıştır. Ofis alanlarına ve çalışma mekanlarına özel olarak geliştirilen bu oturma elemanları iş yaşamında başarınızın da kilit noktası olacak. Dinlenmiş bir zihin ve beden ile çalışan kişiler ister yönetici olsun isterse de çalışan, başarı kısa sürede ayağına gelecektir. Çalışma koltuğunun çalışma şekli ve başarıya bir etkisi olmasaydı her iş yerinde oturma elemanı olarak alelade bir sandalye kullanılırdı. Şirket başarısına ve itibarına önem veren işletmelerin tercihi bu yüzden Ofisel çalışma koltuğudur.

İş yaşamında çalışma süresi en az 8 saat olup 12 saate kadar çıkabilmektedir. Sürekli olarak oturma pozisyonunda çalışmak bir süre sonra hem zihnen hem de bedenen yorar. Gün içerisinde çalışırken zihninizi yorgunluk belirtilerinin dağıtmaması için çalışma koltuğu kullanılmalıdır. Bunu sağlamak için de çalışma koltuğunun sünger yapısı, kol desteği, tekerlek ve yükseklik ayarı gibi konfor özelliklerine dikkat edilir. Uzun soluklu çalışma saatleriniz oluyorsa alacağınız çalışma koltuğunun iki minderi olmalıdır. Ancak daha kısa süreli çalışma rutinlerinde tek minder ya da konforlu diğer malzemeler kullanılabilir. Uzun süreli çalışmalarda ya çift katlı minderli ya da tek minderli olup yoğun sünger yapılı çalışma koltuğu tercih edilmelidir. Ofisel markası, çalışma koltuğu modellerinde bu ayrıntı üzerinde çok fazla durur. Sünger yumuşaklığı ne uykunuzu getirir ne de sizi rahatsız eder. İdeal katmanlardan oluşan kaliteli sünger yapısı ile minderli, kalın minderli, çift minderli ve tek minderli modellere sahip olan çalışma koltuğu modellerinden seçebilirsiniz.

Çalışma koltuğu bir oturma elemanından daha fazlası olmalıdır. Çalışırken dinlenme imkanı sunan ve gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilen Ofisel çalışma koltuğu çeşitleri ve modelleri ile sevdiklerinize zaman ayırmanız mümkündür. Çok yönlü olmasının asıl sebebi de tam olarak burasıdır. Çalışma koltuğu, sizi sadece dinlendirmekle kalmaz aynı zamanda sevdiklerinize de vakit ayırmanıza yardımcıdır. Sabahın erken saatlerinde trafikten çıkıp işe vardığınızda gün içerisindeki yorgunluk ve stres seviyeniz giderek artar. Oturduğunuz ofis koltuğu sizi çalışırken dinlendirmiyorsa eve gittiğinizde kendinizi kanepede uyuyakalmış bulabilirsiniz. Haftada en az 5 gün çalışsanız ki ofis ortamında 7 gün çalışan kişiler bile vardır. Haftalar, aylar hatta yıllarınız eve gittiğinizde dinlenmeye çalışmakla geçecektir. Ofisel oyuncu koltuğu gibi ürün grupları sayesinde evinize dinlenmiş bir şekilde ulaşırsınız. Bu sayede akşamları sevdiklerinize zaman ayırarak rahatça geçirebilirsiniz. Dinlenmiş bir bedenle yeni güne yeni başlangıçları kolaylıkla yaparsınız.

Çalışma koltuğu tekerlekleri ve amortisörleri sağlam olmalıdır. Bir tekerlek ya da amortisör gün içerisinde en az 6 saat 70 kilodan fazla ağırlık taşır. Bu ağırlığa ürünün net ağırlığı dahil değildir. Bunun dışında bir de çalışma koltuğunun kendi ağırlığı bulunur. Ayakları sağlam olmayan koltuğun tekerlekleri kısa zamanda kırılabilir. İdeal çalışma koltuğunun ayakları ve tekerlekleri her türlü şart ve ağırlığa uygun olmalıdır. Bu sayede sürekli çalışma koltuğu tamiratı ya da değişimi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kısa ve keskin dönüşlere ya da ağırlık ve basınca maruz kalmasına rağmen iyi çalışma koltuğu tekerlekleri ve ayakları zarar görmeyeceği için müşteri memnuniyeti olan ürünleri tercih etmelisiniz. Ofisel markası çalışma koltuğu alanında % 80’den fazla olumlu kullanıcı yorumlarına sahiptir.    

Ofisel Liza Çalışma Koltuğu, Ofisel Viva Çalışma Koltuğu, Ofisel Brosat Çalışma Koltuğu, Ofisel Forza Çalışma Koltuğu, Ofisel Mina Çalışma Koltuğu, Ofisel Kurumsal Çalışma Sandalyesi, Ofisel Parma Çalışma Sandalyesi, Ofisel Poli Çalışma Sandalyesi, Ofisel Perve Çalışma Sandalyesi, Ofisel Fileli Çalışma Sandalyesi ile her işinizi rahatlıkla halledersiniz. Ofisel Efe Fileli Çalışma Sandalyesi, Ofisel New Fileli Çalışma Koltuğu, Ofisel Prestij Çalışma Sandalyesi, Ofisel Ergon Çalışma Koltuğu, Ofisel Adop Çalışma Koltuğu, Ofisel Ceylan Çalışma Koltuğu, Ofisel Palmir Çalışma Koltuğu, Ofisel Mostan Çalışma Koltuğu, Ofisel Joying Çalışma Koltuğu, Ofisel Joy Çalışma Koltuğu siz çalışırken farkında olmadan sizi dinlendirir.

Ucuz Çalışma Koltuğu Modelleri Hangisidir?

Piyasada çok sayıda marka çalışma koltuğu ve ofis mobilyaları üretir. Her markanın ürettiği çalışma koltuğu fiyatına göre de farklılık gösterir. Bu demek değildir ki daha pahalı olan çalışma koltuğu her zaman daha dayanıklı ve kalitelidir. Ucuz çalışma koltuğu seçenekleri arıyorsanız Ofisel markasının çalışma koltuğu modelleri ya da Xprime oyuncu koltuğu modellerini satın alabilirsiniz. Üreticiden en iyi fiyat garantisi sunan bu markalar kaliteli malzemeler ile ortaya sağlam ürünler çıkarır. Stil sahibi ve kaliteli tasarımları ile ofis mobilya dünyasında yenilikçi ve öncü adımlar atar.

Diğer oyuncu koltuğu markalarına göre daha dayanıklı, uygun fiyatlı çalışma koltuğu üreten Ofisel markasının bazı modelleri oldukça ucuzdur. Ofisel Zidan Çalışma Koltuğu, Ofisel Astra Çalışma Koltuğu, Ofisel Alize Çalışma Koltuğu, Ofisel Pezzey Çalışma Koltuğu, Ofisel Konsit Çalışma Koltuğu, Ofisel Keskin Çalışma Koltuğu, Ofisel Lego Çalışma Koltuğu, Ofisel Kevser Çalışma Koltuğu, Ofisel Vakur Çalışma Koltuğu, Ofisel Kino Çalışma Koltuğu birçok markadan daha kaliteli ve avantajlıdır.

Çalışanlarınıza daha konforlu ve uygun bir çalışma ortamı sağlamanıza yardımcı olacak modeller; Ofisel Yönsit Çalışma Koltuğu, Ofisel Ecem Çalışma Koltuğu, Ofisel Zef Çalışma Koltuğu, Ofisel Avantaj Çalışma Koltuğudur. Bunlar dışında; Ofisel Derince Çalışma Koltuğu, Ofisel Flora Çalışma Koltuğu, Ofisel Kasko Çalışma Koltuğu, Ofisel Thom Çalışma Koltuğu, Ofisel Destün Çalışma Koltuğu modelleri üreticiden en iyi fiyat garantisi sunar.

Ofisel Ela Çalışma Koltuğu, Ofisel Arom Çalışma Koltuğu, Ofisel Love Çalışma Koltuğu, Ofisel Elbab Çalışma Koltuğu, Ofisel Vasur Çalışma Koltuğu, Ofisel Konfor Çalışma Koltuğu, Ofisel Akım Çalışma Koltuğu, Ofisel Gulset Çalışma Koltuğu farklı tasarımlar ile konfor ve kaliteyi ayaklarınıza kadar getirir. Ofisel.com adresinden ucuz çalışma koltuğu modellerine göz atabilirsiniz. Boy ve kilonuza uygun, kişiselleştirme seçeneği bulunan ucuz çalışma koltuğu ile iş yaşamında başarıyı rahatlıkla yakalarsınız.

Çalışma Koltuğu Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Çalışma koltuğu tek bir ürün gibi dursa da aslında birden çok parçanın bir araya gelmesi ile ortaya çıkar. Sadece dış görünümünde değil iç aksamında da çok fazla sayıda parçası ve aksamı vardır. Bu parçaların her biri konfor ve dayanıklılığa etki eder.

Çalışma koltuğunda kullanılan iskelet yapısı her tasarıma göre farklılık gösterir. Ahşap, plastik metal ya da daha farklı malzemelerden yapılabilir. Esneme kabiliyetini artırırken maliyeti azaltmak amacıyla daha çok plastik ve ahşap kullanılır. Bu malzemelerin farklı kalite seviyeleri vardır. Gövdede kullanılan malzeme 20 yıla kadar dayanabilen çalışma koltuğu ile 5 yılda kırılan çalışma koltuğunda farklıdır. Dolayısıyla maliyet hesaplamasında bu ayrıntı önemlidir.

Çalışma koltuğu amortisörleri dönme ve yükseklik ayarı işlevlerini yerine getirir. Amortisörlerin her parça gibi belirli bir ömrü ve aşınma süresi vardır. Sürekli yükseklik ayarı yapılan ya da dönüş özelliği kullanılan çalışma koltuğunda amortisörlerin aşınması daha kolaydır. Bu riski almamak için her zaman en iyi hatta Avrupa Standartlarında olan amortisörler kullanılmalıdır. Ofisel, çoğu modelinde Avrupa Standartlarında amortisörler kullanır. Böylece çalışma koltuğunun yükseklik ayarı ya da dönme kabiliyeti sekteye uğramaz. Çok uzun süre çalışma koltuğunu kullansanız bile dönme kabiliyeti ve yükseklik ayarında problem çıkmaz. Dolayısı ile de kaliteli amortisör kullanımı çalışma koltuğu fiyatını belirlemede önemli olacaktır.   

Kullanılan sünger kalitesi ve döşeme, çalışma koltuğu fiyatını önemli derecede etkiler. Kaliteli ve yüksek yoğunluklu süngeri her marka kullanmaz. Uygun fiyatlı ancak kaliteli olmayan çalışma koltuğu bir süre sonra deforme olur ya da süngeri çöker. Yüksek yoğunluklu kaliteli sünger kullanıldığı zaman minderde çökme ya da deforme çok uzun zaman alır. Ayrıca döşemenin aşınmalara karşı ve 1. Kalite kumaştan üretilmesi de ayrıca önemlidir. Kalitesiz, silinemeyen kumaşlar maliyet olarak oldukça düşüktür. Dolayısı ile de bu durum koltuk fiyatına yansıyacaktır.

Ofisel Liza Çalışma Koltuğu, Ofisel Pırlanta Çalışma Koltuğu, Ofisel Trio Çalışma Koltuğu, Ofisel Kasko Çalışma Koltuğu, Ofisel Thom Çalışma Koltuğu, Ofisel Planet Çalışma Koltuğu, Ofisel Akım Çalışma Koltuğu, Ofisel Seçilya Çalışma Şef Koltuğu fiyatları belirlenirken her türlü ayrıntı dikkate alınmıştır.

 Ofisel Mabel Çalışma Koltuğu, Ofisel Patner Çalışma Koltuğu, Ofisel Mazhar Çalışma Koltuğu, Ofisel Megasit Çalışma Koltuğu, Ofisel New Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Ergon Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Adobe Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Joy Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Joying Çalışma Koltuğu, Ofisel King Çalışma Koltuğu, Ofisel Mostar Operasyonel Çalışma Koltuğu ile uygun fiyatlı ve konforlu mobilya keyfini yaşarsınız.

2022 En Çok Satan Çalışma Koltuk Modelleri Nelerdir?

Çok sayıda operasyonel çalışma koltuğu modelleri ile çalışanlarınıza da konforu ve kaliteyi yaşatmanız mümkündür. Her biri yüksek kalitede malzemeden üretilen bu koltuklar müşteri memnuniyeti açısından da oldukça iyidir. Çalışma ortamında ya da iş hayatında hareketli bir yaşamınız varsa operasyonel çalışma koltuğu modelleri ve diğer Ofisel çalışma koltuğu serileri idealdir.

En çok satan çalışma koltuğu modellerinde ortopedik vurgu ve konfor ön plandadır. Modellerin her bir aksamı oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Bu da ortaya dayanıklı ve sağlam ürün çeşitliliğinin çıkması demektir. Bir kere satın alınan çalışma koltuğu uzun yıllar boyunca ofislerde kullanılan türdendir. Yıllarca birçok çalışan değişse bile ofisinizde değişmeyen tek şey kaliteli Ofisel çalışma koltuğu olacaktır. Uzun yıllar mobilya masrafı ortaya çıkmadığı için de işletme ya da şirket giderlerini önemli ölçüde azaltacaktır. Ofisel çalışma koltuğu modellerinin en çok satılan modellerden olmasının diğer bir sebebi de budur. Hem çalışanların başarısını, dolayısı ile de şirket başarısını artırmak hem de işletme gider ve maliyetlerini en aza indirmek amaçlanır. Ofisel çalışma koltuğu modellerinin her biri sağlam ve dayanıklılık esası ile üretildiği için işletmelere her anlamda kar sağlayan bir üründür.   

 Ofisel Ece P. Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Yonca P. Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Ceremi Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Nitro Çalışma Koltuğu, Ofisel Cezar Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Ece Krom Çalışma Koltuğu, Ofisel Mınıava Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Saving Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Sugar Çalışma Koltuğu yönetici ve çalışanlar için ideal mobilyalardandır.

Ofisel Broad Çalışma Koltuğu, Ofisel Yuşa Çalışma Koltuğu, Ofisel Casting Çalışma Koltuğu, Ofisel Dante Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Verona Çalışma Koltuğu, Ofisel Great Çalışma Koltuğu, Ofisel Kanyon Çalışma Koltuğu, Ofisel Vascular Operasyonel Çalışma Koltuğu çeşitleri şirketinizden en az giderle ofis mobilyalarını yenilemenize yardımcı olur.

 Ofisel Fornigt Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Pukka Çalışma Koltuğu, Ofisel Avantaj Çalışma Koltuğu, Ofisel Design Çalışma Koltuğu, Ofisel Gracef Çalışma Koltuğu, Ofisel Vegas Çalışma Koltuğu modelleri en çok satan Ofisel çalışma koltuğu modellerinden sadece birkaçıdır.  

En İyi Çalışma Koltuğu Hangisidir?

Çalışma koltuğunun en iyi ya da kötü olduğunu belirleyen kalitesidir. Her üründe olduğu gibi çalışma koltuğunda da kalite ilk olarak görünüş ve dokunuşta belli olur. Ancak çalışma koltuğunun fonksiyonelliği kullanıldıkça belli olur. Bir ürünü almadan önce kullanımla ortaya çıkacak durumları önceden öngöremeyiz. Bunun için bir süre kullanmak gerekir. En kestirme ve güvenli yol kullanıcı yorumları ya da müşteri deneyimlerini okuyup ona göre ürün satın almaktır. En iyi çalışma koltuğunu belirleyen satış rakamları ve müşteri yorumlarıdır.  

Ofisel Nivasa Çalışma Koltuğu, Ofisel Tfany Çalışma Koltuğu, Ofisel Armoni Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Dove Çalışma Koltuğu, Ofisel Kooky Çalışma Koltuğu, Ofisel Nova Çalışma Koltuğu, Ofisel Legend Çalışma Koltuğu, Ofisel Thor Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Piramit Operasyonel Çalışma Koltuğu, Ofisel Arden Çalışma Koltuğu en iyi çalışma koltuğu modelleri arasındadır.

 Ofisel Massimo Çalışma Koltuğu, Ofisel Girlandos Çalışma Koltuğu, Ofisel İnci Çalışma Koltuğu, Ofisel Tomara Çalışma Koltuğu, Ofisel Casming Çalışma Koltuğu, Ofisel Megasit Yönetici Koltuğu Modelleri, Ofisel New Fileli Çalışma Koltuğu, Ofisel Ergon Çalışma Koltuğu, Ofisel Betty Çalışma Koltuğu, Ofisel Milano File Çalışma Koltuğu çok satan çalışma koltuğunun diğer bir grubudur.  

Kolsuz olarak tasarlanan ve şık bir görünümü olan çok sayıda en iyi çalışma koltuğu modelleri de vardır. Ofisel Milano Kolsuz Çalışma Koltuğu çeşitlerinin çok farklı renklerde modelleri vardır. Ofisel Kozmo Çalışma Koltuğu çeşitleri de aynı şekilde kolsuz olup uygun fiyatlı çalışma koltuğu modellerindendir. Stil sahibi ofisler ve çalışma ortamı için kolsuz modeller de tercih edilir.

Ofisel markasının çalışma koltuğu modellerinin en iyi olmasının sebeplerinden biri de garanti süresidir. 2 yıl işçilik ve imalat hatasına karşı ürün garantisi vardır. Uygun fiyatlı ürünlerde 2 yıllık ürün garantisi çok az rastlanan bir durumdur. Ofisel markası kendi kalitesini garanti süresi ile ortaya koyar.     

Kimilerine göre de en iyi çalışma koltuğu fonksiyonel özellikleri çok olandır. En iyi çalışma koltuğu modellerinde multi tilt özelliği vazgeçilmezdir. Ofisel markasında multi tilt özelliği bulunan çok sayıda çalışma koltuğu vardır. Bunlardan bazıları; Ofisel Doğuş Ahşap Çalışma Koltuğu, Ofisel Arha Ahşap Çalışma Koltuğu, Ofisel Giriş Ahşap Çalışma Koltuğu, Ofisel Levar Ahşap Çalışma Koltuğudur.

 Bunlar dışında çalışma koltuğu olarak kullanılan Xprime oyuncu koltuğu modelleri de vardır. Farklı ve işlevsel fonksiyonları sizi kendine hayran bırakır. Üst düzey konfor ve işlevsel özellikleri sayesinde saatlerce yorulmadan çalışabilirsiniz. Bel ve sırt destek yastıkları ile omurganızı destekler.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu