WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Xprime Profesyonel Oyuncu Koltukları Özel İndirimler

Xprime Profesyonel Oyuncu Koltukları Özel İndirimler

Xprime Profesyonel Oyuncu Koltukları Resmi Satış Sitesi

XPRİME PROFESYONEL OYUNCU KOLTUĞU

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Nasıl Olmalı ?

Profesyonel oyuncu koltukları en başta yüksek oranda rahatlık ve konfor sunmalıdır. Rahatlık ve konforun en önemli yapı taşı ise üründe kullanılan malzemelerin kalitesidir. Örneğin Malzeme olarak kullanılan Sünger Doygunluğu, Deri, Kolçak, Amortisör, Ayak, Tekerlekler ve ölçüler çok önemlidir. Xprime bir Ofisel Markasıdır. Xprime Koltuklarımızda kullanılan 60 Dansite Dökme sünger ile yüksek kaliteyi sunuyoruz. Piyasadaki Oyuncu Koltuğu Modelleri arasında XPRİME; Profesyonel Oyuncu Koltuğu klasmanında yer almaktadır.

Xprime Profesyonel Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Xprime Profesyonel Seri Oyuncu Koltuklarında One ve King olarak 2 seri yer almaktadır. Xprime One Oyuncu Koltuğu sırt kısmı daha alçak model olup 1.40 – 1.75 boyundaki kullanıcılara en uygun modeldir. KG olarak 160 KG Maximum ağırlık yer almaktadır.

Uzun Boylu bir Kullanıcı iseniz; Xprime King Oyuncu Koltuğu modelini tercih etmelisiniz. King Serisi Oyuncu Koltuğu modelinin sırt yüksekliği One modelinden daha yüksektir. Ayrıca One Modelinde kolçaklar sadece yukarı aşağı hareket kabiliyetine sahip iken, King Serisi Oyuncu Koltuklarında 2D dediğimiz kolçak sistemi yer almaktadır.

Xprime Oyuncu Koltuğu Özellikleri ve Kampanyalı En uygun Fiyat Ofisel'de

2D Kolçaklı Oyuncu Koltuğu

2D Kolçak sistemi 2 yönlü hareket kabiliyetine sahip kolçaklardır.

1-      Yukarı Aşağı

2-      İleri Geri (Üst Ped)

2D Kolçaklı Oyuncu Koltuklarında yukarıdaki şekilde 2 yönlü hareket kabiliyeti yer almaktadır. 2D Kolçakta önemle üzerinde durulması gereken bir diğer nokta ise Üst Ped alanının Propilen Yumuşak Dokuya sahip olmasıdır. Bu Yumuşak doku kolunuzu yerleştirdiğinizde size plastik gibi sert bir alanı kolunuzu koyduğunuz hissiyatını vermez. Daha yumuşak bir alan dokusu verir. Piyasada Kolçak alanına sünger ekleyen modeller yer alıyor lakin Süngerli kolçaklar da hareket kabiliyeti hiçbir şekilde yer almamaktadır. Hareketli kolçaklarda da sünger eklemesi yapılamamaktadır.

60 Dansite Dökme Sünger Profesyonel Oyuncu Koltuğu Xprime

Piyasadaki bir çok Oyuncu koltuğu modellerinde 30 – 45 DNS arası Dökme sünger yoğunluğu yer almaktadır fakat XPRİME PROFESYONEL OYUNCU KOLTUKLARI 60 DNS Dökme sünger kullanılmaktadır. Buda size Oyuncu Koltuğunda Ortopedik bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Herkesin bildiği üzere Oyuncu Koltuğu modellerini tercih edenler, uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Yani günde 6-10 saatlik aralığında kullanımlar yer almaktadır. Bu kadar uzun süreli oturma deneyimi yer alırken kullanılacak koltuğun Ortopedik olması büyük bir avantaj yaratmaktadır. Oyuncu Koltuğunda yüksek oturma kalitesi talep edenler için XPRİME Serisi Oyuncu koltuğu modellerini tercih etmelerini öneririz.

XPRİME OYUNCU KOLTUĞU ÜRÜN İNCELEME VİDEOSU

 

Yayınlanan 2020-06-07 Tarafından Ofisel Ürün Uzmanı Oyuncu Koltuğu 1 5969

1 Yorum

  • Erhan F.

    Erhan F. 2020-06-12 Yanıt

    Ürün ciddi anlamda konforlu ve rahat. Xprime Oyuncu Koltuğu konforunu başka bir koltukta alamadım.Kolları çok kaliteli. Kullanılan Malzeme Kalitesi çok yüksek. Oyuncu Koltuğu bakanlar için bu ürünü kaçırmayın. Fiyat ve Kalite Performansı çok iyi. Muadilleri 2.000 TL civarında. Üstelik yerli üretim olması büyük avantaj.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu