WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

XPrime Ortopedik Oyuncu Koltuğu

XPrime Ortopedik Oyuncu Koltuğu

Ortopedik Oyuncu Koltuğu

Öncelikle bir çok ortopedi doktoru ile test edilen, fizyoterapist onaylı %100 ortopedik oyuncu koltuğu XPrime'dır.

İnsanın vücut sistemi ve kemik yapısı hassastır. Doğru sandalye ya da koltuk seçimi yapılmadığı zaman iskelet sisteminde zaman içinde problemler meydana gelir. Özellikle çok küçük yaşlarda yanlış oturma pozisyonunda oturulduğu zaman kamburluk ya da kemik eğriliği meydana gelir. İleri yaşlarda ise kemik yapısı oturduğu için kemik eğriliğine sebep olmasa da ciddi, kas, iskelet sistemi ve kemik rahatsızlıklarına sebep olabilir. Ortaya çıkan bu olumsuz durumları engellemenin en önemli yolu doğru oturma elemanlarını seçmektir. Konforlu ve ortopedik olarak düşündüğünüz birçok sandalye ve oyuncu koltuğu aslında ortopedik özellikli değildir. Bir ürünün ortopedik olması için bazı şartları taşıması gerekir. Bu şartlar sağlandığı takdirde oyuncu koltuğundan beklenilen rahatlık ve konfor sağlanmış olur. Şöyle açıklamak gerekir ise oyuncu koltuğunun oturma minderi ya da sırt dayama kısmında bulunan süngerin yapısı orta sertlikte olmalıdır. Ne çok yumuşak ne de çok sert olmamalıdır. Çok yumuşak sünger yapısı bir süre sonra kalça ve bel kısmında uzun süreli ağrılara sebep olur. Aynı şekilde çok sert olduğu zaman da taş ya da tahta bir yüzeyde oturuyormuş hissine kapılırsınız. Olması gereken sertlikte olan oyuncu koltuğuna ortopedik oyuncu koltuğu denir. Orta sertlik sünger yapısı sayesinde vücudunuz çalışırken bile dinlenir. Ortopedik oyuncu koltuğu uzun süreli kullanımda kişinin bedensel rahatsızlığı ya da iskelet sistemi sıkıntıları varsa bile onları giderebilir. Çocuklarınızda masa başında ya da bilgisayar başında oturmaktan kamburlaşma oluşmaya başlamış ise bu durumu önlemek amacı ile ortopedik oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz.

Ortopedik özellikli olduğu söylenen ancak gerekli şartları taşımayan oyuncu koltuğunun süngeri bir süre sonra çökmelere sebep olur. Sünger yapısında ortaya çıkan deforme ve aşınmalar koltuğun rahatlık ve konforuna gölge düşürür. Xprime oyuncu koltuğunda bulunan süngerin yapısı dökme süngerdir. Böylece uzun bir süre sonra çökme ya da aşınma meydana gelmez. Bazı oyuncu koltuğunun, ortopedik oyuncu koltuğu özelliklerini taşımasına rağmen birkaç ay sonra konforsuz ve rahatsız hale gelmesinin sebebi de budur. Kullanılan malzeme kaliteli değilse istenildiği kadar konforlu ve rahat bir ortopedik oyuncu koltuğu üretilsin bir süre sonra diğer sandalyelerden farkı kalmaz. Ofisel markası olarak ürettiğimiz ortopedik oyuncu koltuğunun konforunun devamlılığını sağlamaya çalışıyoruz. Bir kere aldığınız zaman uzun süre hiçbir oyuncu koltuğuna ya da farklı işlevli ortopedik oyuncu koltuğuna ihtiyaç duymazsınız. Kaliteyi en uygun fiyata üreten yerli bir firma olarak konforu ve rahatlığı her eve ya da iş yerine taşımaya çalışıyoruz. Bu sayede her ev ya da iş yeri ortopedik oyuncu koltuğu ile tanışma fırsatı bulacaktır.

Xprime oyuncu koltuğunun tüm modelleri uzun süre ortopedik yapısını korur. 60 DNS ve 65 DNS sünger yapısı sayesinde ortopedik özellikleri yıllarca kaybolmaz. Üst segment kaliteli sünger yapısı sayesinde sırt bölgenizde ortopedik dokunuşları hissedersiniz. Bel kısmında ve boyun kısmında bulunan 2 adet ortopedik yastık sayesinde konfor seviyenizi daha üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Ergonomik yapısı ile aradığınız rahatlığın çok daha fazlasını sunar. 2 adet ortopedik olarak tasarlanan bu yastıkları isterseniz çıkarabilirsiniz. Yukarı aşağı 180 dereceye kadar koltuk kısmını eğdiğiniz zaman molalarda vücudunuzu dinlendirebilirsiniz. Yatırırken baş kısmında bulunan yastığı dinlenme yastığı olarak kullanabilirsiniz. Boyunuza ve kilonuza uygun santimlerde seçeceğiniz oyuncu koltuğu konfor alanınızı daha da genişletir. Bilgisayar başında ya da iş yerinde saatlerce çalıştıktan sonra verdiğiniz mola çalışma veriminizi artıracaktır. Xprime ortopedik oyuncu koltuğu serilerinin hepsi konforlu ve rahat yapıdadır. Ofis yaşamında ya da evinizde rahatlık sizin için en birinci amaç ise Ofisel markasının oyuncu koltuğunu satın almanız iyi bir tercih olacaktır. İsterseniz bilgisayar tutkunları ve gamerlar için üretilen Winner, King ve Pubg serileri ile oyun zevkinizi rahatlık ile üst sıralara taşıyabilirsiniz. Diğer Xprime oyuncu koltuğu serilerinin hepsi piyasada bulunanlar arasında en iyi ortopedik oyuncu koltuğu olmaya adaydır. Farklı markaların sağladığı konfordan daha üst düzey rahatlık sağlayan Xprime oyuncu koltuğu modellerinin tümü sağlığınız düşünülerek üretilir. Xprime King Extra gibi modeller daha uzun boylu ve ağırlığı fazla olan kişiler için üretilmiştir.

120 KG kadar taşıma kapasitesi sayesinde uzun süreli kullanımda bile ne tekerlek kısmı ne de krom metal aksamı deforme olmaz. Aşınmalara karşı kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Ortopedik oyuncu koltuğunun en önemli özelliklerinden biri de 180 dereceye kadar yatarken denge merkezinde problem yaşanmamasıdır. Bir oyuncu sandalyesi ya da normal bir sandalyenin denge merkezini doğru şekilde belirlemek önemlidir. Geriye doğru yatan birçok oyuncu koltuğunda ürünün denge merkezi doğru hesaplanmadığı için geriye düşme ya da devrilme gözlemlenir. Ancak Xprime oyuncu koltuğu 180 dereceye kadar bile çok rahat yatabilir. Ayrıca Xprime oyuncu koltuğunu kullanırken oturduğunuz yerden derece ayarlaması yapmasanız da esneyebilirsiniz. Multi tilt özelliği sayesinde oyuncu koltuğunu istediğiniz yüksekliğe getirip konfor seviyenizi artırabilirsiniz. Masanızla aynı boyda ayarlayacağınız yükseklik sayesinde bel, boyun, sırt ve kol ağrısı ile karşı karşıya kalmazsınız. 3 boyutlu kolçakları kademeli yükseklik ayarlama özelliğine sahip olup uzun süreli kullanımda kollarda ağrıya sebep olmaz. Ders çalışanlar için ideal özellikleri olan Xprime oyuncu koltuğu ile ders çalışmak zevke dönüşür. Gece yarılarına kadar bile çalışanların gün sonunda yorgunluğunu alır. Sevdiklerinize zaman ayıramamaktan şikayetçi iseniz ve çok yoğun tempoda çalışıyorsanız Xprime ortopedik oyuncu koltuğundan vazgeçemeyeceksiniz. Sevdikleriniz ile kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız Xprime oyuncu koltuğu modelleri size göredir. Kendinize ve sevdiklerinize yatırım için Xprime ortopedik oyuncu koltuğu modellerini resmi internet satış sitelerinden satın alabilirsiniz.

Ek Kaynaklar

Yayınlanan 2020-06-19 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı Oyuncu Koltuğu 0 6641

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu