WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Xprime Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Xprime Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Xprime Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Bilgisayar oyunlarına meraklılar, oyunlarını daha rahat ve konforlu bir şekilde oynamak istiyorlar. Özellikle oyunların başında geçirilen uzun zamanlar, oyuncuların vücutlarında olumsuz sorunlara neden olabiliyor. Bu sorunların tümü Xprime oyuncu koltukları ile tamamen çözülmüş durumda. Xprime oyuncu koltuklarının tümü, oyuncuların daha hızlı hareket edebilmesi ve oyun oynarken rahatsız olmamaları için tasarlanmış.

Xprime Oyuncu Koltuk Çeşitlerinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Xprime, oyuncu koltuğu çeşitlerinin tümünde, oyuncuları düşünerek en kaliteli malzemeleri kullanıyor. Özellikle uzun süre koltuğun kullanılacağı düşünülerek, oyuncuların bu süre zarfında terleme oranını en az seviyeye indirmiş. Bunu da kullandığı birinci kalitedeki deri ( yüksek PU değerli deriler) ile sağlıyor.

Koltukların tasarımı, oyunculara en iyi şekilde kullanım kolaylığı ve konfor sağlayacak şekilde yapılmış. Koltukların belirli yerlerine verilmiş olan eğimler, oyuncuların vücutlarını her ortamda rahat ettirecek şekilde tasarlanmış. Koltukların amortisör, tekerlek ve metal aksamları, ağır yükleri ve ani hareketleri karşılayabilecek özelliklere sahip bulunuyor. Koltuklarda bulunan çift kol mekanizmaları, esneme ve 180 derece geriye yatma imkanı sağlıyor.

Xprime Oyuncu Koltuk Çeşitleri Nelerdir?

Xprime marka oyuncu koltuklarının, değişik özelliklere sahip king, king extra ve one çeşitleri bulunuyor. Ayrıca tüm çeşitlerinde; gri, siyah, kırmızı, lila, yeşil, turuncu, beyaz, pembe, sarı ve mavi renkler bulunuyor. 10 renk seçeneği ile sektörde en zengin renk seçeneği olan xprime, renkleri siyah renk ile en uyumlu olacak bölgelerde kullanmış.

Xprime Oyuncu Koltuklarının Garantisi Var mı?

Xprime oyuncu koltuklarının tüm çeşitleri 2 yıl garantili olarak satılıyor. İki yıllık garanti; koltukların deri döşemelerinin çatlaması veya dökülmesi ile Avrupa standartlarındaki amortisörler için geçerli. En yüksek kalitede imal edilen koltuk ayakları ise 5 yıl garanti ediliyor.

Xprime Oyuncu Koltuklarının Özellikleri Nelerdir?

Xprime Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Xprime oyuncu koltuklarında, oyuncuların aradığı her türlü özellik bulunuyor.

Bu özellikler şu şekilde sıralanıyor;

  • Koltukların en fazla 5 dakika civarında montajı yapılarak, kullanıma hazırlanabiliyor
  • Tüm modellerinin genişliği 70 cm., derinliği 74 cm. ve yüksekliği 138 cm.
  • King ve king extra modellerinin, sırt dayama yüksekliği 93 cm., one modelinin sırt dayama yüksekliği ise 85 cm.
  • Tüm modellerinin ağırlığı 16 kg., oturak yüksekliği ise 56 cm. Oturma alanlarının derinlikleri 50 cm., genişlikleri ise 60 cm.
  • Tüm modeller 120 kg maksimum taşıma kapasitesine sahip bulunuyor.
  • King ve king extra modellerinde; 3D kol özelliği bulunuyor. Üst ped ileri - geri ve aşağı - yukarı hareket edebiliyor. Ayrıca üst kolun yumuşak doku özelliği de bulunmakta.
  • Koltukların sırt kısımları yatabilecek ve kilitlenecek şekilde, multi fonksiyona sahip ( multi tilt mekanizmalı). Ayrıca sırt alanları, oturma alanlarından bağımsız olarak 180 derece yatabiliyor.
  • Avrupa standartlarına uygun amortisör sistemlerine (CLASS4) sahip
  • Koltukların kolçaklarının, üç kademeli olarak yüksekliği ayarlanabiliyor
  • Bel ve sırt desteği bulunan iki adet yastık bulunmakta. Bel desteği olan yastığı, oyuncular aşağı veya yukarı hareket ettirip, bellerine uygun konuma getirebiliyorlar.
  • King ve king extra modellerinde, 60 DNS yüksek yoğunluklu, one modelinde ise 55 DNS yüksek yoğunluklu dökme sünger kullanılmış.
  • Boyun süngeri ise, boynu tam olarak destekleyecek ve saracak şekilde tasarlanmış.
  • Döşemede kullanılan deri hem ekolojik özelliğe sahip, hem de nefes alması için delikli olarak üretilmiş.

Xprime oyuncu koltuklarının tüm modelleri, ortopedik oyuncu koltuk özelliklerini tam anlamı ile karşılamaktadır. Koltukların ayakları, birinci kalite kromdan üretilmiştir. Koltukların tekerlekleri, 160 kg’a kadar ağırlığı taşıyabilmektedir. Tekerleklerin diğer önemli bir özelliği ise, tekerleklerin parkeleri çizmeme özelliğidir.

Tüm Oyuncu Koltuğu Modellerine www.ofisel.com online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilir ve peşin fiyatına taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Kaliteli Oyuncu Koltuğu Modelleri arasında yer alan Xprime Oyuncu Koltuğu modellerinde kalite ve tasarım ön plandadır.

Xprime Oyuncu koltuğu Modelleri ve Özellikleri

Yayınlanan 2020-11-13 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı Oyuncu Koltuğu 0 2437

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu