WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

2. El Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

2. El Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Oyuncu Koltuğu 2. El Alınır mı?

Oyuncu koltuğu artık temel ev ya da ofis eşyalarından biri haline geldi. Sıfır ürün almak yerine bazı kişiler oyuncu koltuğunun daha da uygununu bulmak isteyebilir. Bu sebeple de genelde sıfır oyuncu koltuğu satın almak istemeyenler oyuncu koltuğu 2.el fırsatı için arayışlara girer. Oyuncu koltuğu gündelik kullanılan koltuk ile kıyaslandığı zaman koltuktan daha işlevsel bir üründür. Çünkü çalışan kişiler gün içinde evlerinde ya da ofislerinde bulunan koltuktan daha çok iş yaşamındaki sandalyelerde ya da oyuncu koltuğunda daha fazla vakit geçirir. Masa başında ya da bilgisayar başında çalışan kişiler veya turnuva tutkunu gamerlar günde en az 8 saat sandalye üzerinde oturmak durumunda kalırlar. Ancak dinlenmek için ya da sevdikleri ile vakit geçirmek için hiçbir zaman 8 saati bulamayabilir. Çünkü işten gelip dinlenip uyumak için en fazla 5 saatler olur. Bu 5 saatlik zaman diliminde ise sürekli olarak koltukta oturmazlar. Bedensel yorgunluğunuz dinlenirken ortaya çıkmaz. O sebeple de Ofisel markasının ürettiği oyuncu koltuklarını fazla zaman geçirdiğiniz alanlarda kullanmanız en mantıklı olanıdır. Ofisinizde çalışanlarınız ya da kendiniz için oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz. Alacağınız oyuncu koltuğu sayısı fazla ise sakın oyuncu koltuğu 2. el fırsatı denemeyin. Xprime oyuncu koltuğu modellerinin her biri her ne kadar dayanıklı ve sağlam olursa olsun ofisiniz için oyuncu koltuğu 2. el fırsatı ile ürün almak iş yerinizde hoş durmayabilir. Alacağınız oyuncu koltuğu mümkün olduğunca lüks ve canlı görünür ise müşterilerinizin gözündeki değeriniz daha bir farklı olacaktır. Müşterilerinizi Xprime ya da Ofisel oyuncu koltuğu 2. el fırsatından aldığınız ürün ile karşılamak itibarınızı sarsabilir. Her ne kadar belli olmaz deseniz de Xprime kalitesinde dahi ikinci el ürün kendini belli edecektir. Xprime dışında diğer oyuncu koltuğu 2. el fırsatı ürünlerinden satın almayı düşünmeyin. Çünkü Ofisel markası piyasadaki en iyi oyuncu koltuklarını üretmektedir. Kullanılan malzemelerin birçoğu Avrupa standartlarında ( CLASS 4 ) olup yüksek kalite ürün özelliklerine sahiptir. Xprime oyuncu koltuğu modelleri zaman içinde kolay kolay eskimez ve deforme olmaz. Bu sayede uzun yıllar dayanabilir. Ancak ofisinizde ya da iş yerinizde kullanacağınız oyuncu koltuğunun eski durması müşteri bakışı açısından dolayı çok hoş olmayabilir. İş yeri, ofis ya da sürekli insanların girip çıktığı yerlerde oyuncu koltuğu 2.el fırsatından ürün almamanız çok daha iyi olacaktır.

Xprime oyuncu koltuğunu kullanan gamerlar Xprime’ın daha iyi olduğunu düşündükleri modellerinin ikinci elini satın almak isteyebilirler. Ancak aradaki farkı da ödeyip hiç kullanılmamış, sıfır ürün almaları daha mantıklı bir tercih olacaktır. Xprime oyuncu koltuğunu bir kere aldığınız zaman uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. İkinci el olarak satın aldığınız kişi Xprime markası olduğunu söyleyip sizi kandırabilir. Zaman içinde bir de bakmışsınız ki sünger yapısında çökme ve kumaşında aşınmalar ortaya çıkmaya başlamış. Sonradan fark edersiniz ki aslında Xprime ve Ofisel ile alakası olmayan bir markanın ürününü almışsınız. Ofisel markası oyuncu koltuğu orijinal ürün garantilidir. Çünkü ürünü üreten firma aynı zamanda ürünün satışını da yapmaktadır. Herhangi bir aksaklık ya da deforme olma konusunda 2 yıl ürün garantisine sahiptir. Başka hiçbir oyuncu koltuğunda bulunmayan 5 yıllık koltuk ayak garantisinin de taahhüdünü verir. Oyuncu koltuğu 2. el fırsatı ile ürün satın aldığınız zaman ürünü ilk alan kişi adına fatura düzenlenir. 2 yıllık garanti süresi içerisinde tamir hakkı fatura ve ürün sahibi kişiye aittir. Ancak siz başkasından bu ürünü ikinci el olarak aldığınız zaman herhangi bir olumsuzlukta 2 yıllık garanti süresi ve 5 yıllık koltuk ayak garantisinden yararlanamazsınız.

Neden 2.El Oyuncu Koltuğu Alınmamalı?

Xprime oyuncu koltuğu 2.el fırsatı ile Xprime oyuncu koltuğu sıfır ürünlerinin arasında fiyat farkı açısından pek de bir değişiklik yoktur. Xprime ve Ofisel resmi satış sitelerinde özellikle belirtilen üreticiden en iyi fiyat garantisi kapsamında oyuncu koltuğu satın almış olursunuz. Üstüne bir de 2 yıl ürün garantisi ile ürünle ilgili herhangi bir olumsuzluk ile karşılaştığınız zaman onarım ve değişim imkanı elde edersiniz. Xprime oyuncu koltuğunun ayaklarında herhangi bir kırılma, deforme ya da olumsuzluk ile karşılaştığınız zaman da 5 yıl içinde bu sıkıntıyı giderebilme imkanına sahip olursunuz. Oyuncu koltuğu 2. el fırsatı olmaktan ziyade sizin için sıkıntıya dönüşebilir. Başkalarının nasıl kullandığını bilmediğiniz ya da şahsi hatalar sebebi ile garanti kapsamı dışına çıktığını bilemeyebilirsiniz. O yüzden de oyuncu koltuğu 2. el fırsatı Xprime markasının ürünü de olsa bir risktir. Bu riske girmemek ve sıfır oyuncu koltuğu satın almak daha mantıklı olacaktır. Ofisel markası dışında satılan oyuncu koltuğu 2. el fırsatını düşünmemek sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Ofisel markasının oyuncu koltuğu 2. el fırsatı bile olsa ikinci el ürünün barındırdığı risklerden kaçınmanız daha yerindedir.

Ofisel markası olarak sadece Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğunun sıfır ürünlerinin satışını yapıyoruz. Resmi internet sayfamızda oyuncu koltuğu 2. el fırsatı bulamazsınız çünkü sitemizde ikinci el ürün satışımız yoktur. Ancak yine de ikinci el oyuncu koltuğu satın almak istiyorsanız farklı uygulamalarda bu fırsatları bulabilirsiniz. Yalnız satın almadan önce alacağınız satıcının yorumlarına bakmanız ve ürünü görmeden almamanız önemlidir. Çünkü alacağınız ürünün ne derece ve ne şekilde kullanıldığına dair bilginiz olmayacaktır. Xprime ya da Ofisel resmi sitesinden sıfır oyuncu koltuğu aldığınız zaman gelecek ürün kargoda deforme bile olsa size daha iyisi ve sorunsuz olanı gönderilecektir.         

Diğer Kaynaklar

Yayınlanan 2022-03-23 Tarafından Mehmet Ayvaz Oyuncu Koltuğu 0 3580

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu