Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltukları Sırt Ve Duruşunuz İçin İyi mi?

Oyuncu Koltukları Sırt Ve Duruşunuz İçin İyi mi?

Oyuncu Koltukları Sırt Ve Duruşunuz İçin İyi mi?

Oyuncu koltukları sırt ve duruşunuz için birçok oturma elemanından daha konforludur. Yatak ve sandalye arasında bir yerde olan oyuncu koltuğunun kullanımı gittikçe yaygınlaşmaya başladı. Bunun en büyük sebeplerinden biri de oldukça rahat ve konforlu bir tasarıma sahip olmasıdır.

İş yerinde ya da evde çalışırken sandalye yerine oyuncu koltuğu tercih etmek birçok seçeneğe göre daha avantajlıdır. Çünkü oyuncu koltuğu üretilmeden önce sağlık ve konfor odaklı uzun süreli çalışmalar yapılmıştır. Sırt açısı, gövde duruşu, ayakların pozisyonu, boyun duruşu ve kolların pozisyonu gibi çok sayıda etken düşünülerek tasarlanmıştır.

İnsan sağlığı için oturur pozisyonda iken gövdenizin bulunması gereken derece aralığı 100 derece ile 110 derece arasındadır. Bu derecelerde oturduğunuz zaman masadaki işlerinizi halletmeniz ya da bilgisayarı görmeniz kolaylaşır. Ayrıca masaya uzanırken fazladan güç ve enerji sarf etmek zorunda da kalmazsınız. Saatlerce oyuncu koltuğunda otursanız bile vücudunuz konforlu bir şekilde oturuşunu devam ettirebilir.

Sandalye gibi oturma elemanları sert malzemeden yapıldığından ötürü vücudunuza uzun süre temas etmesi sonucunda kemik ya da kas ağrısına sebep olur. Sert plastik ya da diğer malzemeler uzun süreli oturmaya bağlı olarak vücudunuzda iz de bırakır. Sırtınız ya da oturduğunuz yeriniz ağrımasın diye gün içinde şekilden şekle girmeniz gerekir. Oyuncu koltuğunda kullanılan malzeme ne olursa olsun vücudunuz ortopedik yapılı süngere temas eder. Özellikle de Xprime oyuncu koltuğu modellerinde kullanılan hafızalı ve yüksek yoğunluklu sünger, vücudunuzun olması gereken sertlikteki yüzeye temas etmesini sağlar. Oyuncu koltuğunda çok uzun süre otursanız bile sizi uyutmaz ya da acıdan rahatsız etmez. Çalışırken dinlenmenize imkan sağlar.

Omurga ve iskelet sistemi belli bir eğriliktedir. Xprime Oyuncu koltuğu tasarlanırken bu eğrilikten ilham alınarak tasarım yapılmış olup vücudu ürün vücudunuzu kavrar. Sırtınızı dayayacağınız kısımda destek şeklinde tasarım vardır. Xprime oyuncu koltuğu sırt ve duruş sağlığınıza uygun pozisyonu sağlamının dışında bunların desteklenmesi için de 2 adet yastık kullanır. Rahatsız hissettiğinizde ya da bel veya sırt ağrınız olduğunda bu destekleri ağrınızın olduğu yere doğru hareket ettirip o bölgede kullanabilirsiniz. İhtiyaç duymadığınızda ise bu destek yastıklarını çıkarıp geriye yaslanabilirsiniz.

Ofiste ya da çalışırken çok yoruldunuz ya da vücudunuzda hafif ağırlık oldu ise oyuncu koltuğunuzu geriye yaslayın. En iyi oyuncu koltuğu marka ve modellerinde oyuncu koltuğunun geriye yatma derecesi fazladır. Eğer alacağınız ürünün geriye yatma özelliği yoksa o bir oyuncu koltuğu değildir. Özellikleri geliştirilmiş sandalyedir. Xprime oyuncu koltuğu modellerinin yaklaşık % 95’inden fazlasının geriye yatma özelliği vardır. 150 derecelik geriye yatma seçenekleri olmakla birlikte çoğu da 180 derece geriye doğru yatırılabilir. Denge ve ağırlık merkezi çok iyi hesaplanan oyuncu koltuğu modellerini yatırarak dinlenme moduna geçebilirsiniz. Bu sayede uzun süre aynı pozisyonda durmak belinizi ve sırtınızı ağrıtmaz.

En İyi Oyuncu Koltuğu Hangisi?

Sağlığınıza iyi gelen ve duruşunuzu destekleyen ürün en iyi oyuncu koltuğudur. Ancak her marka oyuncu koltuğu üretirken sağlıklı duruş için çalışmalar yapmaz ve vücut ağrılarınıza çözüm sunmaz. Kaliteli ve ihtiyaçlarınızı önemseyen oyuncu koltuğu en iyi oyuncu koltuğu 'dur. Xprime markasının ürettiği oyuncu koltuğu modellerinin çoğu, en iyi oyuncu koltuğu kriterlerine sahiptir. Öyle ki yurt dışına bile satış yapan sayılı markalardan biridir. Xprime resmi satış sitesini ziyaret ederek kendiniz için en iyi oyuncu koltuğunu bulup, vücut ölçülerinize göre dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.