Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Sağlam Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Sağlam Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Sağlam Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Oyuncu koltuğu alırken herkesin aradığı bazı özellikler vardır. Sağlamlık özelliği olmazsa olmaz kriterler arasındadır. Konforlu oyuncu koltuğu, ortopedik oyuncu koltuğu, ucuz oyuncu koltuğu derken liste uzayıp gider. 

Oyuncu koltuğunun belki de başlıca kriteri sağlamlık olmalıdır. Çünkü oyuncu koltuğu sağlam olmadığı sürece düşme ve yaralanma riski dışında ürünün kullanım süresi de dolacaktır. Yeni aldığınız bir ürün istediği kadar şık ya da ortopedik olsun eğer kırılmışsa isteseniz de onu kullanamazsınız.

Sağlam Oyuncu Koltuğu olarak bilinen ürünlerin bazı özellikleri vardır. Aslında bu özellikler oyuncuğu koltuğu sağlam yapar. Peki, sağlam oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir?

  1. Oyuncu koltuğunda kullanılan malzeme kırılmaz, esnek ve sert plastikten yapılmalıdır. Bu kriterleri taşıyacak oyuncu koltuğu firması çok azdır. Bunlardan biri de Xprime Oyuncu Koltuğudur. Sağlam oyuncu koltuğu için esneyen ve dayanıklı plastik malzeme kullanır. Bu sayede Xprime oyuncu koltuğu 120 kiloya kadar ağırlık taşır.
  2. Oyuncu koltuğu tekerlek özellikleri ve malzeme kalitesi ikinci sırada diyebiliriz. Çünkü Oyuncu Koltuğu tekerlekleri en çabuk kırılan parçadır. Oyuncu koltuğunu sürükleyerek bir yere götürmek ya da ağır kişilerin sandalyeye oturması ilk olarak ayaklarda direnç ve baskı oluşturur. Yüksek direnç ve baskıya dayanamayan oyuncu koltuğu ayakları kırılır. Bu yüzden Xprime Oyuncu Koltuğu tekerlek yapısı ağ şeklindedir. Böylece yukarıdan aldığı ağırlığı, her ayağa aynı kiloda gönderir. Bu da yaralanma riskini önlerken oyuncu koltuğu tekerleklerinin kırılmasını engeller. Ayrıca bu markanın oyuncu koltuğu tekerlekleri de 5 yıl garantilidir. Ürün garantisi bulunan tekerleklerde imalat hatası ya da firma kaynaklı ileride yaşayacağınız problemi 5 yıllık süre içerisinde ücret ödemeden şirket karşılıyor.
  3. Oyuncu koltuğu gövdesi esneyebilen ancak ortopedik yapıda olmalıdır. Sert bir gövde ani ya da ters bir hareketle çatlayabilir. Ama esneyen ve dayanıklı plastikten yapılmış gövdenin kırılmaya karşı direnci yüksektir. Oturma minderi, sırt dayama kısmı ve boyun kısmı oyuncu koltuğunda oldukça sağlam olmalıdır. Aksi durumda siz geriye yaslandığınızda gövde ve oturma kısmı ayrılırsa ciddi yaralanmalara hatta kemiklerde kırılmaya bile sebep olabilir.
  4. Oyuncu koltuğu kumaşı da sağlamlık kriterlerini karşılamalıdır. Genelde oyuncu koltuğu kumaşı çok dikkat edilen bir konu değildir. Ancak belki de öncelikli bakılması gerekenlerden olmalıdır. Çünkü oturma minderinin aşınması ve yırtılması özellikle iş yerlerinde istenmeyen görüntülere sebep olur. Şirket itibarı ile bağdaşmayan görüntü istemiyorsanız oyuncu koltuğu kumaşına da dikkat etmelisiniz. Xprime oyuncu koltuğu firmasının, ucuz oyuncu koltuğu kriterlerini karşılayan oldukça sağlam modelleri vardır. Bu modellerin uygun fiyatlı oyuncu koltuğu kategorisinde olmasının diğer bir sebebi yerli üretim oluşudur. İthal ürün olmadığından kalite oyuncu koltuğu üretme konusunda iyi bütçe ayrılır. Ofisel Oyuncu Koltuğu modelleri de bu kategoridedir. Piyasada sağlam oyuncu koltuğu modeli arıyorsanız mutlaka www.ofisel.com adresine göz atın. Burada bulunan ürünlerin çoğu uygun fiyatlı Oyuncu Koltuğu kategorisindedir.
  5. Oyuncu Koltuğu amortisörleri de sağlamlık kriterlerini sağlamalıdır. Amortisörlerin sınıfı, oyuncu koltuğu dayanıklılığı ve sağlamlığı konusunda bilgi verir. Avrupa Standartları’nda olan CLASS 3 ve CLSS 4 amortisörlerden üretim yapan Xprime ve Ofisel Oyuncu Koltuğu modelleri sağlamlık konusunda piyasada bulunan ve en iyi oyuncu koltuğu üreten marka olarak bilinenlerden daha iyidir.