Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Xprime Oyuncu Koltuğu Kaliteli Mi?

Xprime Oyuncu Koltuğu Kaliteli Mi?

Xprime Oyuncu Koltuğu Kaliteli Mi?

Oyuncu Koltuğu, Gamerlar ya da bilgisayarda çalışanlar, masa başında çok sık vakit geçirenler tarafından tercih edilse de son yıllarda büyük bir müşteri kitlesine ulaştı. Artık öğrenciler ve evden çalışanlar da rahat oyuncu koltuğu tercih ediyor. Ancak oyuncu koltuğunda asıl önemli olan konforu ve kalitesidir. Piyasada çok sayıda oyuncu koltuğu markası olmakla birlikte binlerce çeşit oyuncu koltuğu modelleri de bulunuyor. En iyi Oyuncu Koltuğu modelleri ya da ortopedik oyuncu koltuğu için detaylı araştırma yapmanız gerekiyor. Ama öyle bir marka var ki hem kalitesi hem de fiyatı ile son zamanlarda çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Xprime, yerli üretim Oyuncu Koltuğu olarak satış hacmini gittikçe artırıyor.

Xprime Oyuncu Koltuğu kullanıcı yorumları birçok kişinin bu markaya yönelmesini sağlıyor. Bu kadar sevilmesinin altında yatan bir sebep de tabi ki kalitesidir. Xprime kalitesini artırmak için ne gibi yöntemler izliyor?

  1. Xprime oyuncu koltuğu kumaşları seçilirken terletmez özelliği olmasına özen gösteriliyor. Ayrıca 1. kalite euro kumaş kullanımı da modellerde kullanım konusunda rahatlık sağlıyor. Xprime oyuncu 
  2. Avrupa standartlarında CLASS3 ve CLASS 4 amortisörler kullanılıyor. Bu amortisörler uzun süre kullanıma imkan sağlarken Oyuncu Koltuğunun gövde kısmındaki dayanıklılığı da artırıyor. Böylece rahat dönüşler sağlanırken, oyuncu koltuğu yükseklik ayarı da kolay yapılıyor.
  3. Ortopedik özelliği artırmak için dökme sünger kullanılıyor. Dökme sünger, diğer sünger çeşitlerine göre hem daha dayanıklı hem de hafızalı sünger özelliği gösterir. Oturduğunuzda ağırlık ve basınç etkisi ile oyuncu koltuğu süngerinde çökme olsa da kalktığınızda tekrar eski haline geliyor. Uzun süreli kullanım sağlayan bu özellik şuan için birçok oyuncu koltuğu markasında bulunmuyor. Öyle ki piyasada en iyi oyuncu koltuğu olarak satılan birçok model Xprime oyuncu koltuğu ve Ofisel oyuncu koltuğu modellerinin yanından bile geçemiyor. 
  4. Oyuncu Koltuğu bel desteği, Ortopedik Oyuncu Koltuğu almak için en önemli kriterler arasındadır. Bel desteği ve boyun desteği olmayan uygun fiyatlı oyuncu koltuğu almak yerine Xprime, bu desteğin ikisini de sağlar. Ayrıca kaliteli ucuz oyuncu koltuğu modelleri de vardır. Ortopedik Oyuncu Koltuğu olmasını sağlayan bel desteği ve boyun desteği çalışırken bile yorulmamanıza yardımcı olur. İnce düşünülmüş, oldukça işlevsel olan diğer bir durum da bu destekleri bir şerit sayesinde hareket ettirebilmenizdir. Bel ve boyun desteği yastıklar dilerseniz çıkarılır dilerseniz de şerit üzerinde hareket ettirilerek dilediğiniz yerde kalır. 
  5. Oyuncu koltuğu tekerlekleri, oyuncu koltuğu önerisi alırken dikkat etmeniz gereken konulardan biridir. Oyuncu koltuğu fiyatı konusunda bilgi de veren tekerleklerin dayanıklılığı oldukça önemlidir. Birkaç kullanım sonrasında ağırlığa dayanamayan oyuncu koltuğu tekerleği kırılır. Ancak Xprime oyuncu koltuğu 5 yıllık tekerlek garantisi sunar. İmalat hatasına karşı 5 yıllık tekerlek garantisi ile kaliteli oyuncu koltuğunda vakit geçirmenin keyfini yaşarsınız.

Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu modelleri ya da gamer oyuncu koltuğu önerisi için https://ofisel.com/27-oyuncu-koltuklari adresinden kendinize göre oyuncu koltuğu seçebilirsiniz.    

Tüm bunların Yanı Sıra Türkiye'nin Lider Oyuncu Koltuğu Markası kesinlikle XPRİME Markalı ürünlerdir. Bunun En Önemli Sebebi Moleküler Smart Sünger özelliğine sahip olmasının yanında MagneTherapy bel Desteği Modellerine sahip olmasıdır. Oyuncu Koltuğu Seçerken en önemli özelliklerinden olan Bel ve Omurilik olarak vücudunuzu tam anlamında desteklemesidir. XPrime Oyuncu Koltuğu Moleküler Smart Sünger ve Visko Sünger destekli özel çelik Konstrüksiyon üzerine 65 DNS'lik Dökme sünger Yapısı ile üretilmektedir. Xprime Oyuncu Koltuklarında yer alan Moleküler Smart Sünger özelliği sizlerin düzenli 1 aylık kullanımı ile size özel ve vücudunuza özgü kişisel bir koltuk halini almış olmaktadır. Oyuncu Koltuğunun hiçbir kozmetik yapısı bozulmadan tamamen kişiselleştirilmiş bir Koltuğa sahip olmuş olursunuz. Buda uzun yıllar sizin konforlu ve sağlıklı bir Oturma deneyiminize en büyük desteği vermiş olacaktır.