WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farklı Nedir?

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farklı Nedir?

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farklı Nedir?

Oyuncu Koltukları birçok farklı modelde ve özellikte tasarlanan ürünlerde bir tanesidir. oyuncu koltukları dışarıdan bakıldığı zaman bazı yönlerden ofis koltuklarına veya diğer koltuk modellerine benzer olarak görülebilmektedir. Ama yapısal olarak diğer koltuk modellerinden kendini ayıran farklı özelliklere sahiptir. Çünkü oyuncu koltukları birçok sandalye ve koltuk modeline göre hem farklı tasarıma sahiptir hem de yapısal özellik olarak farklı üretilmektedirler. Ayrıca oyuncu koltuklarının üretim aşamalarında birden farklı malzeme içeriği kullanılmaktadır. Bundan dolayı da farklı fonksiyonlara, özelliklere ve modellere sahip bir ürün grubunu oluşturmaktadırlar. Temel birçok koltuk modeli olmasından dolayı insanların aklında “Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farklı Nedir?” sorusu oluşmaktadır. Bugün sizler için aklınıza takılan bu soruyu detaylı bir şekilde sizlere anlatacağız.

 

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farklı Nedir?

Oyuncu Koltuğunu diğer koltuk modellerinden ayıran birden fazla özellik, fonksiyon ve yapısal unsur bulunmaktadır. Oyuncu Koltuğunu diğer koltuklardan farklı kılan ilk temel özelliği ise sizlere sunduğu konforu ve rahatlığıdır. Aslından en çok oyuncu koltuğunun tercih edilmesinin sebebi de konforu ve rahatlığı sizlere sunabilmesidir. Oyuncu Koltuklarının bu kadar rahat ve konforlu olmasının sebebi ise, üretimleri sırasında ortopedist ve fizyoterapistlerden destek alınmasıdır. Bu elzem bir durumdur çünkü oyuncu koltukları normal bir koltuktan çok daha uzun saatler kullanılmaktadır. Konforlu ve rahat yapısı sayesinde ise sabahtan akşama kadar rahat ve keyifli bir kullanımı size sağlamaktadır. Oyuncu Koltuklarını diğer koltuk modellerinden ayıran farklar ise şu şekildedir;

  • Oyuncu Koltukları üretimleri sırasında insan vücudunun kas ve omurga sağlığını destekleyici bir şekilde üretilmektedir. Bu sayede uzun süreli kullanımlara uygun bir yapı oluşturulmaktadır. Tabi sizlere sunduğu bu özellik ofis koltuklarında veya diğer koltuk modellerinde bulunmamaktadır. Bundan dolayı da artık birçok alanda oyuncu koltuğu modeli kullanımı tercih edilmeye başlanmıştır.

  • Oyuncu Koltuklarının boyun ve bel kısımlarında destek yastıkları bulunmaktadır. Bu destek yastıkları hem sizin daha konforlu olmanız için hem de doğru bir pozisyonda oturabilmeniz adına konmaktadır. Böylece duruşunuz vücut sağlığınızı olumsuz etkilemeyeceği gibi, yastıkların yumuşak yapısı sayesinde bel ve boyun bölgeniz rahat edecektir.

  • Oyuncu Koltuklarında kolçak kısımları ve yüksekliği kademeli bir şekilde ayarlanabilmektedir. Bu sayede oyuncu koltuğu kullanımı kişiye göre ve masanın boyutuna göre tam ve doğru bir şekilde ayarlanabilecek bir yapıya sahip olmaktadır. Ayrıca kolçak kısımların kaliteli ve özel malzemeler kullanılmasından dolayı yumuşak ve konforlu bir yapıya sahip olmaktadır.

  • Ofis koltukları ve diğer koltuk türleri uzun süreli kullanımlara hem uygun değildir hem de bir süre sonra vücutta ağrı oluşturmasına sebep olmaktadır. Oyuncu Koltuklarını rahat ve konforlu yapısı sayesinde böyle sorunlar ile karşılaşmazsanız.

  • Oyuncu Koltukları sağlam dizayn edilen tekerlek yapısı sayesinde 360 derece dönüş yapabilmektedir.

  • Oyuncu Koltukları yapısal olarak diğer koltuk modellerine göre daha fazla ağırlık taşıma kapasitesine sahip olacak şekilde üretilmektedir.

  • Oyuncu Koltukları sizlere farklı seçenekleri birada sunabilen bir üründür. Çünkü kişiselleştirilebilen yapıları vardır. Farklı renk seçenekleri, farkı model ve özellikleri sizlere sunabilmektedir. Kısacası oyuncu koltuklarında oldukça geniş seçeneğiniz olmaktadır. Ofis koltuklarında ve diğer koltuk modellerinde daha kısıtlı seçenek imkanınız vardır.

  • Ofis ve diğer koltuk modellerinde geriye yatma özelliği bulunmamaktadır. Bundan dolayı da pek rahat bir şekilde kullanımları yapılamaz. Ancak oyuncu koltuklarında yaklaşık olarak 180 dereceye kadar geriye yatma özellikleri bulunmaktadır. Ağırlık mekanizmalarının ayarlanması sayesinde ise yorulduğunuz zaman düşme korkusu olmadan rahat bir şekilde geriye yatabilir ve konforlu bir biçimde dinlenebilirsiniz.

  • Oyuncu Koltuklarının birçok modeli ergonomik olan bir yapıya sahip olmaktadır. Diğer koltuk modelleri ise sizlere ergonomik olmayan bir yapısı sunar.

  • Oyuncu Koltuklarının modellerinde yüksek yoğunluğa sahip olan dökme sünger yapısı kullanılmaktadır. Dökme sünger sayesinde ise uzun süre koltukta otursanız bile kalktığınız zaman sünger kısmı eski yapısına geri dönmektedir. Ayrıca dökme süngerler sayesinde çökme gibi durumlar ile karşılaşmazsınız. Diğer koltuk modellerinde ise ne yazık ki dökme süngerler kullanılmamaktadır.

  • Oyuncu Koltuklarının amortisör kısımlarında genel olarak Class 3 amortisör ya da Class 4 amortisör sistemleri kullanılmaktadır. Bu 2 amortisör sistemi hem Avrupa standartlarına uygundur hem de oldukça kaliteli malzeme yapısına sahiptir. Class3 ve Class4 amortisör sistemine sahip olan oyuncu Koltukları sayesinde, koltukların bir sıkıntısı olmadan ve kolay bir biçimde yükseklik ayarları kademeli bir biçimde yapılabilmektedir. Ofis koltuklarında ve diğer koltuk modellerinde kullanılan amortisör sistemleri oyuncu koltuklarındaki kadar kaliteli olmadığından dolayı, belli bir süre sonra koltuğun bozulmasına ve yükseklik ayarının yapılamamasına sebep olmaktadır.

Yukarıda sizlere listelemiş olduğumuz özellikler oyuncu koltuklarını diğer koltuk modellerinden ayıran özellikleri oluşturmaktadır. Oyuncu Koltukları birçok farkı özellik ve üretiminde kullanılan malzemeler gibi birçok farklı konuda, kendisini diğer koltuk modellerinden ayırmaktadır. Oyuncu Koltukları temel olarak bilgisayar başında uzun süreler oyun oynayan kişiler için geliştirilmiş olsa da zamanla rahat ve konforlu yapısından dolayı, farklı alanlarda da tercih edilmeye başlanmıştır. Oyuncu Koltukları genel olarak uzun saatlerini bilgisayar başında geçiren kişilerin ilk tercih ettiği koltuk modelidir.

 

Oyuncu Koltuğunun Farkı Nedir?

Günlük hayatta ve çalışma ortamlarında birçok koltuk ve sandalye modeli kullanımı yapılmaktadır. Ofis koltukları çalışan insanlar için üretimi yapılan bir koltuk modelidir. Bu koltukların üretimleri yapılırken insan vücuduna uygunluğu veya konforu pek göz önünde bulundurulmadan yapılmaktadır. Bundan dolayı da çalışanların vücutlarında belli saatler sonra ağrılar meydana gelmektedir. Oyuncu Koltuklarında ise durum farklıdır. Çünkü oyuncu koltukları insan vücuduna uygun olarak yapılmasının yanı sıra, uzun saatler bilgisayar başında olan kişilerin en rahat kullanımı yapılabilmesi ön planda tutularak yapılmaktadır. Oyuncu Koltukları ve modellerinin temelini oluşturan rahatlık ve konforu unsurlar, aslında onu diğer koltuk modellerinden ayıran en temel özelliktir. Bundan dolayı da birçok kişi tarafından ofis ortamlarında, iş yerinde ve ev gibi ortamlarda oyuncu koltuğu ilk tercih haline gelmiştir.

Oyuncu Koltuklarında Amortisör Önemi?

Oyuncu Koltuklarında kullanımı yapılan amortisör sistemleri sayesinde yükseklik ayarları kolay bir biçimde yapılmaktadır. Ayrıca oyuncu koltuklarında kullanımı yapılan amortisör sistemleri sayesinde kişinin ağırlığının düzgün bir biçimde taşınmasına olanak sağlanmaktadır. Oyuncu Koltuklarında genel olarak Class3 veya Class4 amortisör sistemleri kullanılmaktadır. Bu 2 sistem ise en kaliteli ve sağlam amortisör sistemleri arasında yer aldığı bilinmektedir.

 

Oyuncu Koltuklarına genel olarak bakıldığı zaman bile hem görüntü olarak hem de birçok özellik olarak diğer koltuk modelleri arasından kendini ön plana çıkarmaktadır. Oyuncu Koltukları her anlamda diğer koltuk modellerinde oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Ayrıca sizlerin vücut sağlığına uygun olacak bir şekilde, istek ve ihtiyaçlarınız ön planda tutularak yapılmaktadır. Ofisel firması olarak sizlerin hem sağlığını ön planda tutarak hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan XPrime Oyuncu Koltuklarının üretimini yapmaktadır. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın birçok farklı çeşidi ve modeli bulunmaktadır. XPrime Oyuncu Koltuklarımız farklı alanlarda kolay ve rahat bir şekilde kullanılabilecek yapıya sahiptir. XPrime Oyuncu Koltuklarımıza ve daha birçok modeline web sitemizden erişebilirsiniz.

  1. En İyi Oyuncu Koltuğu
  2. Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk
  3. En Ucuz Oyuncu Koltuğu
  4. Oyuncu Sandalyesi
  5. 2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi
  6. Oyuncu Koltuğu Amortisör
  7. 2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu
  8. Türkiye'nin En Konforlu Oyuncu Sandalyesi
  9. Çocuklar İçin Oyuncu Koltuğu
Yayınlanan 2023-01-08 Tarafından Mehmet Ayvaz Oyuncu Koltuğu 0 1967

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu