Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Neden Alınır?

Oyuncu Koltuğu Neden Alınır?

Oyuncu Koltuğu Neden Alınır?

İşyerlerinde, ofislerde, evde ve her türlü alanda oturmak için bazı ürünler kullanılır. Oturma grubu ürünleri arasında olup uzun süre ayakta kalmayı engeller. Çalışırken de dinlenmeye yardımcı olur. Çalışırken dinlendiren çok az ürün olduğundan oyuncu koltuğu da bunlardan biridir. Oturma elemanı olarak tasarlanan bu ürünler kısa sürede geniş kitlelere ulaşmıştır. Konforlu ve ortopedik olması bunun en büyük sebebidir. 

Oyuncu koltuğu yorumları incelendiğinde de neden alındığı ortaya çıkar. Turnuvalarda ve karşılaşmalarda oyuncunun aksiyonunu ve hareketlerini kaldırabilen tek ürün oyuncu koltuğudur. Dolayısıyla da darbeleri ve aşınmalara karşı dayanıklı diğer birçok üründen sağlamdır. Tekerlekli yapısı sayesinde dilediğiniz yere hareket ettirebildiğiniz için oyunun heyecanıyla her yöne gidersiniz. Oyun konforunu ve heyecanını yaşamak için oyuncu koltuğu gereklidir. O yüzden de gamerlar daha çok gaming koltuk ve gamer koltuk tercih eder. Oyuncu koltuğu arayanlar bu özelliklerdeki ürünlerle konforu yakalayabilir. Oyuncu koltuğu neden alınır diye merak etmek yerine Xprime markasının ürünlerini ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede Xprime oyuncu koltuğunun neden çok tercih edildiğini ve ne gibi avantajları olduğunu da görebilirsiniz. 

  • Oyuncu koltuğu fiyatları yüksek olmasına rağmen çok tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Bunlar; Diğer oturma grubu ürünlerinde olmayan geriye yatma derecesinin olmasıdır. 150°’den 180°’ye kadar yatabilen oyuncu koltuğu modelleri ürünün kullanım alanını genişletir. 
  • Yorulduğunda dinlenmek isteyen gamerlar ya da çalışanlar oyuncu koltuğu geriye yatırarak yatış pozisyonunda kısa uyku molaları verebilir. Bu da yorulan ve uzun süre çalışmak zorunda olanlar için avantajdır. Oyuncu koltuğu tekerlekleri parke çizmez özelliğe sahip olduğunda evlerinizde bile kolayca kullanabilirsiniz.Fonksiyonel ürün grubunda seçenekleri olduğundan kendinizi çok iyi hissedersiniz. 
  • Oyuncu koltuğu konfor özellikleri diğerlerine göre çok daha iyidir. Yüksek yoğunluklu sünger ya da dökme sünger kullanılır. Özellikle Xprime bu alanda oldukça iyidir. Aldığınız ürünün akıllı hafızalı sünger özelliği olan ürünlerde oturduğunuzda boşluklar kısa sürede dolar. Boşluk doldukça ürünün konfor özellikleri de artar. Oyuncu koltuğu satın almak isteyenler bu ürünleri inceleyebilir. Bu sayede nitelikli ve kaliteli ürün grubuyla da karşılaşacaktır.Oyuncu koltuğu amortisörleri döner koltuğa göre çok daha iyidir. 
  • Döner koltuk belli bir seviyede konfor sağlarken kimi zaman da bel ağrılarına neden olur. Bunun en büyük sebebi ürünün ergonomik olmamasıdır. 
  • Süngerinin kalitesiz olması ve amortisörlerini dayanıksız olmasından ötürü kullanım süresi kısalır. Ürünün dönme kabiliyeti belli bir seviyeye kadar ilerler. Bu da konfor özelliklerinde dezavantaj sağlar. Oyuncu koltuğu amortisörleri bile çok daha iyi olarak üretilir. Özellikle XPrime amortisörlerini Class 3 ve Class 4 Avrupa Standartları’nda kullanır.

En Çok Tercih Edilen Oyuncu Koltuğu Modelleri Nelerdir?

Ürün satın alırken tüketicilerin dikkat ettiği bazı kriterler vardır. Bu kriterlere uygun ürünler genelde çok tercih edilen kategorisinde bulunur. Daha öncesinde birçok kişi tarafından tecrübe edilen ürünleri satın almak işlevsiz ürünlerle karşılaşmanızı engeller. Herkesin tercih ettiği modelleri ve seçenekleri almak mantıklı olabilir. Öncesinde birçok kişinin kullandığı ve tecrübe ettiği çok tercih edilen modeller alınabilir. 

Oyuncu koltuğu diğer oturma elemanlarına göre daha yüksek fiyatlı ve konforlu ürünlerdir. Dolayısıyla da en çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri aldığınızda ürünü her yönüyle kullanmanıza imkan vardır. Çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri fonksiyonel ve ortopedik olarak tasarlanan ürünlerdir. 

Çok tercih edilmesinin altında birçok sebep yeter. Bakıldığında oyuncu koltuğunu satın alan kişiler konfor odaklı düşünce ile hareket eder. En çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri genelde her kitleye hitap eder. 

En Çok Tercih Edilen Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir? 

Çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri ve markaları farklı seçeneklerde olabilir. Ürünün tercih edilme sebepleri tüketicilere göre değişir. Aslında ortak amaç uygun fiyatlı ürün satın almaktır. Dolayısıyla da çok tercih edilen modellerde fiyat odaklı inceleme görülür. Oyuncu koltuğu yorumları size fazlasıyla yardım edecek ürünlerdir.Çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri uygun fiyatlı ürünlerdir.  Tüketiciler bütçelerini ilk olarak düşündüğünden oyuncu koltuğu fiyatları araştırması yapar. Bazen uygun fiyatlı ürün satın almak isterken kalitesiz ürün ile karşılaşmanız mümkündür. Tüketiciyi memnun etmek için XPrime uygun fiyatlı fiyat performans ürünleri de tasarlar. Uygun fiyatlı ürün seçenekleri arıyorsanız konforlu ve ortopedik unsurları fazla olan XPrime’ı deneyin. 

  • Oyuncu koltuğu kullanıcı yorumları ve oyuncu koltuğu yorumları karşılaştırıldığında mantıklı tercih yaptığınızı görürsünüz. 
  • Fonksiyonel olarak tasarlanmış olup birçok alanda kullanım özelliğine sahiptir. 
  • Evde, ofiste, iş yerinde, oyun salonlarında ve her türlü alanda oyuncu koltuğu kullanılabilir. 
  • Oyuncu koltuğu renkleri ve modelleri fazladır. Dolayısıyla da ürün seçerken bunların hangi ortama gideceğine kolaylıkla karar verebilirsiniz. Oyuncu koltuğu desenleri ve kumaş seçenekleri iyi olan modeller tercih edilir. Oyuncu koltuğu satın almak istiyorsanız Xprime markasının yüzlerce oyuncu koltuğu seçeneğinden dilediğinizi alabilirsiniz. 
  • Oyuncu koltuğu tekerlekleri 360° dönebilme kabiliyetine sahip olup belli bir hız sonrasında frenleme özelliği vardır. 
  • Oyuncu koltuğu yükseklik ayarları sadece gövdede değil kolçaklarda da bulunur. Birçok modelde 7 dereceli gövde yükseklik ayarı, 3 kademeli ise kolçak ayarı vardır. Xprime oyuncu koltuğu modellerini seçerken bunu da dikkat edin.

Çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri için Ofisel.com adresini ziyaret edin. Çok satanlar bölümünde sayısız oyuncu koltuğu modeli vardır. 

  • Xprime Omega Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Hero Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Titan Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Bulls Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Fabric Oyuncu Koltuğu