Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltukları 2. El Alınır Mı?

Oyuncu Koltukları 2. El Alınır Mı?

Oyuncu Koltukları 2. El Alınır Mı?

Gün geçtikçe ürünlerin fiyatlarının artması ikinci el ofis mobilyalarına olan ihtiyacı arttırmıştır. Çalışma sandalyesi, döner koltuk, ofis koltuğu, ofis mobilyası gibi ürünler için alternatif seçenekler tercih edilir. Oyuncu koltukları da bunlardan biridir. Oyuncu koltukları 2. el alacaklar bütçelerine göre ürün arayışına girer. İkinci el oyuncu koltukları almak isteyen müşteriler birçok olumsuz durumla karşılar. O yüzden de oyuncu koltukları 2.el riski fazladır. Uygun fiyatlı oyuncu koltukları aldığınızda ikinci el ürünlere bakmak bile istemezsiniz.

Oyuncu Koltukları 2. El Almanın Dezavantajları Nelerdir? 

Oyuncu koltukları konfor ve kalite odaklı üretilir. Uzun süre kullanıldığında konfor özelliklerinde azalma görülebilir. Oyuncu koltukları ikinci el alındığında süngeri kaliteli olsa da eskimeler vardır. Oyuncu koltukları ikinci el alacaklar öncelikle aldıkları ürünün konforlu olup olmadığını test etmelidir. Bunun için ürünü tek tek deneyip ona göre satın alınması gerekir. 

  • Oyuncu koltukları ikinci el alındığında size fazlasıyla masraf çıkarır.  İkinci el oyuncu koltukları daha öncesinde başkaları tarafından kullanıldığından konfor özelliklerinde olumsuzluklar görülür. Bu yüzden de oyuncu koltukları 2.el alarak en başından zarara girmeyi kabullenmiş olursunuz. Oyuncu koltukları ikinci el arayışında olanlar XPrime oyuncu koltuğu markasını inceleyebilir. XPrime oyuncu koltukları sizi her yönüyle rahatlatacak ürünlerdendir. Oyuncu koltuğu özellikleri ve konforu sağlığınıza iyi gelir. Kendinize değer veriyorsanız oyuncu koltukları ikinci el almayın. 
  • İkinci el oyuncu koltukları amortisörlerinde büyük sorunlar ortaya çıkabilir. Amortisör değişikliği yapmak ciddi maliyet gerektirir. Dünya Standartlarında amortisörlerin kullanım süresi uzundur. Aldığınız ikinci el oyuncu koltukları amortisörleri hakkında bilgi sahibi olmadığınızdan yeni ürün satın alın. Çünkü ürünün dönme kabiliyetinin ne kadar devam edeceğinden emin olamazsınız. İkinci el oyuncu koltukları alarak kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmayın. 
  • Tasarruf yapmamanız gereken alanlardan biri de oyuncu koltuğudur. Oyuncu koltukları ikinci el alındığında konfor özellikleri ve ortopediklik derecesi düşüktür. Daha öncesinde kullanıldığından oyuncu koltukları her yönüyle size yardımcı olacaktır. 
  • Sabahtan akşama aynı pozisyonda oturan ve çalışırken bile yorulan kişiler kendini şımartmak için oyuncu koltukları satın alabilir. Ofis koltukları, döner koltuklar ve ofis mobilyaları oyuncu koltuklarından farklıdır. Oturma grubu elemanları içerisinde en kaliteli ve ortopedik olanlar oyuncu koltuklarıdır. XPrime kalite odaklı olduğundan çıtasını daha da yükselterek en iyi oyuncu koltuğu modelleri üretir.Ürünün tekerleklerinden dönüş kabiliyetine kadar her ayrıntısı özenle hesaplanır. Hesaplamalar doğrultusunda tasarım birleştirilerek etkileyici görünüşte ürünler ortaya çıkar. 

Oyuncu koltukları ikinci el almayı düşünenler acele edip XPrime oyuncu koltuğu modellerini inceleyebilir. Kampanyalı oyuncu koltuğu, indirimli oyuncu koltuğu modelleri bulunan bu sitede kullanıcı yorumları yol göstericidir. Ofisel.com adresinden ürünlere göz atabilirsiniz. Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu alıp konforun keyfini yaşarsınız. Oyuncu koltukları 2.el ve daha fazlası için indirim günlerini takip edin. 

2. El Gamer Koltuk Nereden Alınır?

Gamer koltuk oyun turnuvalarında saatlerini harcayan kişilerin konforu için üretilmiştir. Turnuva başından ayrılmayan yurtiçinde ve yurtdışında turnuvaları takip eden gamerlar vardır. Bu kişiler bütçeleri doğrultusunda ürün almaya çalışır. Gamer koltuk; profesyonel oyuncu koltuğu ve diğer oturma grubu elemanlarına göre biraz daha yüksek fiyatlıdır. O yüzden de ikinci el gamer koltuk alınmak istenir. 2.el gamer koltuk nereden alınır diye merak edenlerin sayısı fazladır. 

2.el gamer koltuk sanıldığı kadar iyi değildir. Gamer koltuk, profesyonel oyuncu koltuğu ve masajlı oyuncu koltuğu olarak da kullanılır. İkinci el gamer koltuklar, konfor özellikleri tam olarak gelişmemiştir. En başında ürünün konfor açısından hiçbir sorun olmasa da sonrasında kullanımına bağlı ortopedik unsurlarda azalma olacaktır. 2. el gamer koltuk yerine XPrime markalarının uygun fiyatlı ürünlerini inceleyebilirsiniz. Böylece aldığınız ürün hem konforlu hem de uygun fiyatlı olacaktır. 

Turnuvalarda oyun oynayanlar, karşılaşmanın heyecanıyla sürekli olarak hareket halindedir. Gamer koltuk tekerleği sağlam olarak üretilmelidir. Bunlardan biri de gamer koltuk ve profesyonel oyuncu koltuğudur. 

Gamer koltuk tekerlekleri Xprime gibi markalarda dayanıklı olarak seçilir. Hareket halindeki ürünün tekerleklerin kırılmasına sebep olur. Çatlayan ve kırılan tekerlekler gamer koltukta istenilen verimi almanızı engeller. Gamer koltuk sadece oyun turnuvalarında yarışanlar için değildir. Aynı zamanda kendini geliştirmek isteyenler ve saatlerce ders çalışanlar için de idealdir. Ofiste, iş yerlerinde çalışanlar ve pandemi sürecinden sonra evden çalışma yapanlar bulunduğu rahat çalışmak ister. 2.el oyuncu koltuğu seçmek istiyorsanız uygun fiyatlı ve kaliteli ürün bakmalısınız. 

Sürekli aynı pozisyonda olmak ev ortamında bile olsa bir süre sonra omurga sağlığını olumsuz etkiliyor. O yüzden de 2.el gamer koltuk almak isteyenler Ofisel.com adresini ziyaret etmelidir. Böylece alacağınız ürün sağlam olup tamirat masrafı ödemek zorunda da kalmazsınız. İkinci el gamer koltuk almak şu yönlerden avantajlı değildir; 

  1. Öncesinde kullanıldığından tekerleklerinin ne kadar sağlam olduğu bilinemez. Sünger kalitesi ve süngerin daha önce onarım geçirip geçirmediği hakkında bilginiz yoktur. 
  2. Kolçak ayarları ve yükseklik ayarlarının durumu hakkında bilginiz olmaz. Amortisörlerin ne kadar aşındığı hakkında elinizde veri yoktur. 
  3. Geriye yatma derecesinin tam olarak işlevini sağlayıp sağlamadığından emin olamazsınız. 
  4. XPrime gibi markalardan ürün satın aldığınızda imalat hatalarına karşı 2 yıl garantisi vardır. Aldığınız ürün ikinci el olduğunda ise başvuracağınız ya da seçimlik haklarınızı kullanacağınız yer yoktur. Garantili ürün olmadığından gamer koltuk aldıktan sonra bir de tamirat masrafı ödemek durumunda kalabilirsiniz.

Gamer Koltuk Modelleri Hangileridir? 

Xprime gibi markalar çok sayıda gamer koltuk modeli üretimi yapar. Gamer koltuk modelleri hangileridir diye merak ediyorsanız satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. Başlıca gamer koltuk modelleri şunlardır;

  • Xprime CLA Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Pubg Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Winner Oyuncu Koltuğu
  • Xprime King ve King Extra Oyuncu Koltuğu