Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Fiyatları Kaç TL?

Oyuncu Koltuğu Fiyatları Kaç TL?

Oyuncu Koltuğu Fiyatları Kaç TL?

Tüm oturma elemanları gibi oyuncu koltuğu fiyatları da bir hayli merak konusu olmaya devam ediyor. Tüketiciler her mobilyada olduğu gibi oyuncu koltuğunda da fiyat bilgisi konusunda araştırmalar yapıyor. Oyuncu koltuğu satın almak isteyenlerin % 70’inden fazlası detaylı pazar araştırması yapmadan ürün satın almıyor. Bu durum sadece oyuncu koltuğu fiyatları için değil her kategoride bulunan ürün için geçerlidir. Yalnız bilinmesi gereken şudur ki; kaliteyi kısmen fiyat detayı belirler. Her zaman en pahalı olan ürün kaliteli değildir. Oyuncu koltuğu seçerken fiyat araştırmasından ziyade ilk olarak ürün özelliklerine bakmak gerekir. 

Ofisel oyuncu koltuğu fiyatları piyasa ortalamasındadır. Hatta kullanıcı yorumları değerlendirildiği zaman daha fazla bilinen markalara göre bile oldukça kullanışlı ve rahattır. Yerli üreticiden üretim kalitesi sunan Xprime oyuncu koltuğu modellerinin fiyat ortalaması belirli bir sıralamada seyreder. Her ürün grubunda olduğu gibi oyuncu koltuğu fiyatları için de belirli kategorilere ayırmak gerekir. Xprime oyuncu koltuğu fiyatları kaç TL? diye sorabilirsiniz. Sitenin resmi satış sitesine girerek aşağıdaki kategorilerde bulunan ürün fiyat listesinden bütçenize uygun oyuncu koltuğunu rahatlıkla seçebilirsiniz. Bu sayede hem gözünüzün beğendiği hem de zevkinize ve alacağınız ortama tam olarak uygun oyuncu koltuğu seçmiş olursunuz. Genel olarak oyuncu koltuğu fiyatları bakarken şu 3 kategorideki oyuncu koltuğu türlerini satın alabilirsiniz. 

1. Kaliteli ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğu 

2. Kaliteli ve ortalama fiyatlı oyuncu koltuğu

3. Kaliteli ve lüks donanımlara sahip oyuncu koltuğu

Ofisel ve Xprime Oyuncu Koltuğu Fiyatları Nelerdir?

Oyuncu koltuğunda en kaliteli ve her bütçeye uygun modeller Xprime ve Ofisel markasının oyuncu koltuğudur. Bu markaların oyuncu koltuğu modelleri tepeden tırnağa konfor özellikleri ile donatılmıştır. Sünger yapısı, amortisör kalitesi ( Avrupa standartlarında CLASS 3 ve CLASS 4 kalite ), 4 tekerleğinin garantisi, hafızalı sünger özelliği, neredeyse tüm modellerde 180 dereceye kadar eğilebilme gibi birçok alanda kaliteli malzemeler kullanılır. Bu sayede piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğu modellerinden daha fazla ilgi görür. Satın aldığınız bir ürünün kısa sürede bozulması ve deforme olması hoşunuza gitmeyebilir. O yüzden de Xprime ve Ofisel markası ile uzun yıllar dayanıklılık kalitesini yaşayabilirsiniz. Birçok markada bulunmayan 5 yıllık teker garantisi bu markalarda vardır. Bir kere oyuncu koltuğu satın alırsınız ve uzun yıllar bakımı ve ekstra maliyeti ile de uğraşmamış olursunuz. 

Aşağıda sayılan 3 kategoride de Xprime ve Ofisel markasının farklı, konforlu, rahat ve ortopedik oyuncu koltuğu seçenekleri bulunur. Üstelik diğer oyuncu koltuğu markalarına göre de daha az bir ücret ödeyerek sahip olmuş olursunuz.   

  1. Kaliteli ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğudur. Bu tarz oyuncu koltuğu çok nadir bulunur. Bu nadir markalar içinden ikisi de Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğudur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu markalar üreticiden en iyi fiyat garantisi de sunar. Avrupa standartlarında bulunan malzemelerini ustalıkla ve en iyi tasarımlar ile kullanıcılarıyla buluşturur. Farklı model ve serilerden bulunan yaklaşık 100’den fazla model, çeşit, renk ve tarzda oyuncu koltuğu seçenekleri bulunur. Oyuncu koltuğu alanında uzman olan ve farklı tasarımlara imza atan bu marka bütçesine göre her kullanıcı tipine göre oyuncu koltuğu deneyimi yaşatır. Özellikle Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu fiyatlarını mutlaka görmeniz gerekir. Aynı şekilde Xprime One oyuncu koltuğu ve Xprime Titan ve Xprime Air oyuncu koltuğu serileri de kaliteli ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğu modellerindendir. Özellikle sünger yapısı ve ortopedik özellikleri sayesinde piyasada alabileceğiniz en iyi oyuncu koltuğu modellerinden birini almış olursunuz. 
  2. Kaliteli ve ortalama fiyatlı oyuncu koltuğudur. Bu çeşit oyuncu koltuğu markası yaklaşık % 30 civarında daha fazladır. Çünkü piyasada ortalama fiyatlı ürün grubu her zaman vardır. Daha az bulunan oyuncu koltuğu çeşitleri uygun fiyatlı olanlardır. Xprime ve Ofisel markasının oyuncu koltuğu modelleri içerisinde bu seçenekler de oldukça fazladır. Birçok ürün grubu gibi oyuncu koltuğu fiyatları da uygundur. Xprime markasının yaklaşık 72’den fazla modeli bu kategoride bulunur. Genel olarak Xprime oyuncu koltuğu modelleri ve Ofisel oyuncu koltuğu fiyatları ortalama aralıktadır. Xprime King Fabric, Xprime Cool serisi, Xprime Zeus oyuncu koltuğu, Xprime Plus oyuncu koltuğu ve Xprime Omega oyuncu koltuğu gibi modeller ve daha fazlası ortalama fiyatlı oyuncu koltuğudur. 
  3. Kaliteli ve lüks oyuncu koltuğudur. Bu tarz oyuncu koltuğu için bazı özel tasarımlar ve donanımlar kullanılmıştır. Örneğin; RGB led şeritli oyuncu koltuğu, özel tasarımlı gaming koltuk, oyunlara özgü oyuncu koltuğu modelleri gibi farklı fikirler kullanılır. Bunlar dışında konfor seviyesini üst sıralara taşıyan deri oyuncu koltuğu ve profesyonel özellikleri olan oyuncu koltuğu modelleri de bulunur.  Bu oyuncu koltuğu modellerinin her birinde farklılıklar ön plana çıkmış olur. Böylece de oyuncu koltuğu fiyatları değişkenlik gösterebilir. Xprime Pubg oyuncu koltuğu, Xprime Winner oyuncu koltuğu ve Xprime King oyuncu koltuğu modelleri bunlardan bazılarıdır. Ayrıca RGB led şeritli oyuncu koltuğu ile gamerlar bilgisayar turnuvalarında farklı deneyimlere de kapı aralamış olurlar. Xprime CLA RGB led şeritli oyuncu koltuğunu satın alan bir kişi oyun oynarken oyun zevkini doruklarda kolayca yaşayabilir. Müzik dinlerken ya da oyun oynarken yaklaşık 100’den fazla renk kombinasyon seçeneği sağlayan bu oyuncu koltuğu ile turnuvaları kazanmak kolay olabilir. Konfor seviyesine ek özellikler maliyeti artırabilir. Çünkü bu oyuncu koltuğu fiyatları belirlenirken Ar Ge çalışmaları ve tasarım aşamasındaki maliyetler de göz önünde bulundurulur.

Bütçeniz hangi oyuncu koltuğu için uygun ise onu kolaylıkla seçebilirsiniz. Ofisel.com resmi satış sitelerini ziyaret etmek de ayrıca yol gösterici olacaktır.   

Oyuncu Koltuğu Fiyatı Kalitesini Etkiler Mi?

Bu sorunun cevabı biraz görecelidir. Markanın odağı müşteri memnuniyeti ise kalite ve fiyat arasında uçurum olmaz. Ancak marka sadece para kazanmak istiyor ise bu durumda farklı arayışlara girebilir. Bazen de kalite algısını yükseltmek için fiyat artışına gidebilir. O yüzden de özellikle kullanıcı yorumlarını takip ederek oyuncu koltuğu satın almak daha mantıklı olacaktır. Kullanıcı yorumları size ürün kalitesi hakkında gereken bilgiyi de verecektir. 

Kalitenin müşteri memnuniyetinden geçtiği marka olan Ofisel markasının kalitesi ve fiyatı arasında pek fazla fark yoktur. Ofisel tüm ürünlerinde kalite odaklı üretim yapar. Üreticiden en iyi fiyat garantisi ile yola çıktığı için kaliteyi ve konforu uygun fiyata almanıza da yardımcı olur.  

 Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu kullanan kullanıcıların % 77’sinden fazlası fiyatına göre oldukça kaliteli bulmaktadır. Birçok platformda satışı bulunan oyuncu koltuğu fiyatları ile karşılaştırıldığı zaman lüks markalarda bile bulunmayan kalite ve tasarım özellikleri vardır. Özellikle ürünlerinde kullandığı malzemeler ve üstün fizik bilgisi sayesinde müşterilerinin yaralanmalarının önüne de geçmiş olur.

Oyuncu koltuğu fiyatları kaç TL olmuştur gibi konuları merak etmekten ziyade kalite ve ürün özelliklerine yönelirseniz daha mantıklı alışveriş yapmış olursunuz.