Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu İndirim Avantajları Nelerdir?

Oyuncu Koltuğu İndirim Avantajları Nelerdir?

Oyuncu Koltuğu İndirim Avantajları Nelerdir?

Oyuncu koltuğu satın almak isteyenler diğer oturma elemanları ile sürekli kıyaslama halindedir. Oturma elemanlarından sandalye grubu ile oyuncu koltuğu karşılaştırması yapılır. Ancak bu oldukça yanlış bir kıyaslamadır. Oyuncu koltuğu evlerde ya da ofis, iş yeri gibi yerlerde kullanılan sandalyeler gibi değildir. Oyuncu koltuğu farklı kategoride bulunan bir mobilyadır. Hem ofis mobilyaları hem de ev mobilyaları içinde yeri farklıdır. Çünkü üretilirken bazı nitelikleri ve özellikleri diğer ürün gruplarından farklıdır. 

Oyuncu koltuğu satın almak isteyenler fiyatlarına bakarak farklı arayışlara girmeye başlar. İkinci el oyuncu koltuğu ya da düşük fiyatlı oyuncu koltuğu satın almaya çalışırlar. Doğru yerden ve markadan oyuncu koltuğu satın alındığı takdirde yanlış kararlar verilmemiş olur. Özellikle ikinci el oyuncu koltuğu kaçınılması gereken bir durumdur. Alacağınız ikinci el oyuncu koltuğu % 90 ihtimalle garanti kapsamı dışında kalmış ve birçok konfor özelliğini kaybetmiş olabilir. Böylece size kısa süre dayanabilecek bir oyuncu koltuğuna satın almış olursunuz. Ancak uygun fiyatlı ve kaliteli bir oyuncu koltuğu indirim döneminden alındığı zaman uzun yıllar rahatça kullanılabilir. 

Oyuncu koltuğunun maliyetini belirleyen en önemli faktörlerden biri kullanılan malzemelerin kalitesidir. Tüm mobilya ürünlerinde olduğu gibi oyuncu koltuğunda da kullanılan ürünlerin kalitesi önemlidir. Kaliteli malzemeler bir araya getirilerek ortaya iyi bir oyuncu koltuğu çıkabilir. Oyuncu koltuğunun tekerlekleri, amortisörleri, kolçakları, gövde kısmı, oturma yeri, kumaşı, süngeri ve daha birçok malzemesi bir bütündür. Eğer kullanılacak bu malzemelerden biri kalitesiz ise ya da ucuza kaçılıyor ise oyuncu koltuğu da dayanıksız olacaktır. O yüzden de oyuncu koltuğunda kullanılacak malzemelere özellikle dikkat etmek gerekir. Xprime ve Ofisel markasının en iyi kalite malzemeleri bir araya getirerek oluşturdukları ortopedik özellikli oyuncu koltuğu modelleri işlevseldir. Gün içerisinde masa başında çalışırken öğle aralarında rahatça dinlenebilirsiniz.

Xprime oyuncu koltuğunun yatış özelliği var mıdır? Evet vardır. Diğer birçok markada bulunmayan bu özellik Xprime ve Ofisel marka oyuncu koltuğu modellerinde bulunur. Her ürünün koltuk kısmının yatma derecesi farklı olsa da modellerin yaklaşık % 90 oranında 180 dereceye kadar esneme özelliği bulunur. Molalarınızda koltuğu 180 dereceye kadar yatış pozisyonuna getirip boyun ve sırt kısmında kullanılan ortopedik özellikli yastıkları baş yastığı yapıp uyuyabilirsiniz. Koltuğun denge merkezi oldukça iyi hesaplandığı için uyurken tedirgin olmanıza gerek kalmaz. Herhangi bir yaralanma ya da düşmeye sebep olmaz.     

Ofisel oyuncu koltuğu indirimi ne zaman? Ofisel oyuncu koltuğu indirimi yılın belirli zamanlarında olur. Düzenli olarak Ofisel.com resmi satış sitesine girerek oyuncu koltuğu indirim dönemlerini takip edebilirsiniz. Üreticiden en iyi fiyat garantisi sağladığı için başka sitelerden ürüne bakmak yerine kendi resmi satış sitesinden daha indirimli olarak tedarik edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine hatta yurt dışına bile gönderim imkanı bulunur. Yurt dışında da büyük oranda talep gördüğü için yurt dışı satışları da oldukça fazladır. Bunun en önemli sebebi kalitesi ve konforudur. Ofisel ve Xprime markası oyuncu koltuğunda ortopedik özelliklerin ve kaliteli dökme süngerin sağladığı konforu hiçbir oyuncu koltuğunda bulamazsınız. Kumaş severler ve deri severler için ayrı tasarım seçenekleri ve renk çeşitliliği bulunduğu için de ayrıca talep gören ürünlerdir. Hem tasarım ve donanım olarak hem de ileri teknolojiye sahip olduğundan 2 yıl ve 5 yıllık ürün garantisi sunar. Kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak oyuncu koltuğu indirim dönemlerine denk getirmeye çalışın.    

İndirimli Oyuncu Koltuğu Hangisi?

İndirimli oyuncu koltuğu için uzun araştırmalar yapmanıza gerek yok. Xprime ve Ofisel markasının oyuncu koltuğu modellerine bakabilirsiniz. Oyuncu koltuğu satışı yapan birçok markaya göre genel olarak uygun fiyatlıdır. Ayrıca oyuncu koltuğu indirim dönemine denk getirdiğiniz zaman iyi bir fiyata konforlu oyuncu koltuğuna sahip olabilirsiniz. Kalitesine göre oldukça indirimli olan Ofisel markalı oyuncu koltuğu modelleri farklı tarzlara da hitap eder. Özellikle ofis mobilyaları olarak kullanmak istediğiniz oyuncu koltuğu modelleri içinde vazgeçilmez olanları bulunur.

Ofis mobilyalarınızı ne zamandır yenilemek mi istiyorsunuz? Xprime markasının Ofisel.com resmi satış sitesini ziyaret edin. Farklı birçok model ve ürün grubu bulunur. Her bütçeye uygun iş yerleri için toplu olarak ürün satın almanız mümkündür. Çünkü piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğu modeline ve markasına göre uygun fiyatlıdır. Xprime ve Ofisel markasından satın almak için oyuncu koltuğu indirim dönemini beklemenize gerek yoktur. Bu iki marka üreticiden en iyi fiyat garantisi ile ürün satışı yapar. Taksit ve kolay ödeme seçenekleri sayesinde ödeme güçlüğüne de düşmemiş olursunuz. Ayrıca uygun fiyatlı oyuncu koltuğu üretimi yapmaları kalitelerinden ödün vermelerine neden olmaz. En uygun fiyat ve en iyi kalitede ürün hizmeti vermek isteyen bu oyuncu koltuğu markalarının müşteri yorumlarına da bakabilirsiniz. Kullanıcıların % 93’ü fiyatı ve kalitesi arasında inanılmaz fark olduğunu düşünüyor. Piyasada daha pahalıya satılan oyuncu koltuklarında aynı ürün kalitesini ve konforunu bulmadıklarını dile getiriyorlar. Bunun en büyük sebebi bu oyuncu koltuğu markalarının yerli üretim yapıyor olmasıdır. Avrupa standartlarında bulunan malzemeleri toplayıp bir araya getirerek uzun yıllar güven içinde kullanabileceğiniz oyuncu koltuğu tasarlıyorlar. Ofisel.com resmi satış sitesine girip ürün özelliklerine baktığınız takdirde diğer ürün grupları ve markalar ile kıyaslamanıza gerek kalmaz. 

Ofisel oyuncu koltuğunu çalışanlarınız için düşünüyorsanız yerinde bir karar vermiş olursunuz. Yılın her dönemi büyük kampanya ve oyuncu koltuğu indirim dönemleri bulunur. Bazı modeller kuruluşa özel olarak üretilir ve kuruluş yıl dönümlerinde de indirime giren oyuncu koltuğu modelleri bulunur. Oyuncu koltuğunuzun tamamlayıcı aksesuarları ya da masa gibi farklı mobilya grupları ile kombinleri için de siteye göz atmalısınız. Dayanıklı ve kaliteli ürünlerden yapılmış bir oyuncu koltuğuna sahip olup ekstra maliyet ödememek bütçenize yapacağınız büyük katkı olacaktır. İkinci el ya da daha ucuz ürün bakacağım diye kalitesiz oyuncu koltuğu markalarının peşine düşmeyin. Tasarruf etmek isterken fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu, Xprime King oyuncu koltuğu, Xprime Pubg, Xprime Winner ve Xprime Omega oyuncu koltuğu gibi oyuncu koltuğu modellerinin indirim dönemlerini takip edebilirsiniz. Üreticiden en iyi fiyat garantisi sağlamasının yanında oyuncu koltuğu indirim dönemlerine de denk getirip çok uygun fiyata kaliteli ürün satın almış olursunuz. Xprime One, Xprime Cool ve Xprime Air oyuncu koltuğu serileri yıl içerisinde en iyi fiyat sunan modellerdendir. Bu modeller özlediğiniz ve beklediğiniz özelliklere sahip ise bu modellerden biri satın alabilirsiniz. Daha özellikli ve ekstra donanım nitelikleri bulunan oyuncu koltuğu satın almak istiyorsanız resmi satış sitelerini takip edin. Çok farklı oyuncu koltuğu indirim dönemlerine denk gelebilirsiniz. Xprime ve Ofisel markaları dışında piyasada uygun fiyatlı oyuncu koltuğunu % 98 ihtimalle bulamayacaksınız. Ödeme kolaylıkları seçeneklerini de kullandığınızda oyuncu koltuğu satın almayı gözünüzde büyütmemiş olursunuz. Ev ve iş yerleri için gerekli olan bu ürünler için Ofisel.com sitesini ziyaret etmeden karar vermeyin.