Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Sandalye Nereden Alınır ?

Sandalye Nereden Alınır ?

Sandalye Nedir ?

Sandalye; Kolçaklı olmayan veya kolçaklı genelde 4 ayaklı olan mobilya eşyalarına Sandalye denir.

Sandalye Çeşitleri Nedir ?

Sandalye Çeşitleri olarak baktığımızda Kolçaklı Sandalye ve Kolçaksız Sandalye Modelleriolarak ikiye ayrılır. Bu Ana kategoriler altında Kolçaksız olan modeller kendi içinde Oturma Sandalyesi, Yemek Masası Sandalyesi, Bahçe Plastik Sandalye Modelleri, Tabure Modelleri olarak ayrılmaktadır. Kolçaklı Sandalye Modelleri  ise; Çalışma Sandalyesi, Makam Koltuğu, Yönetici Koltuğu, Şef Sandalyesi, Sekreter Sandalyesi, Toplantı Masası Sandalyesi, Ofis Sandalyesi, Çocuk Sandalyesi Modelleri olarak kendi içinde ayrılır ve bu Sandalye Modellerini daha çoğaltabiliriz.

Sandalye Renkleri Nelerdir ?

Sandalye alırken renklerine çok fazla dikkat ederiz. Ofis ve Çalışma Ortamlarında Sandalye çeşitlerinde genel olarak Siyah SandalyeModelleri Tercih edilmektedir. Siyah Sandalye modellerini, Kırmızı Sandalye,Beyaz Sandalye, Krem Sandalye, Yeşil Sandalye, Turuncu Sandalye modelleri, Sarı Sandalye Modelleri olarak tercih sebebi olarak en çok Satın alınan Sandalye Modelleri arasındadır. Ortamınıza bağlı olarak Modern veya Klasik sandalye modelleri yer almaktadır.

Siyah Çalışma Sandalyeleri için tıklayınız.

Sandalye Materyalleri (Malzemesi) Nedir ?

Sandalye Modellerinde Kumaş ve Suni Deri olarak en çok tercih edilen Sandalyeana Malzemesi yer almaktadır. Gelen talepler doğrultusunda Hakiki Deri Malzeme olarak üretim de yapılabilmektedir. Fiyatları Yüksek olmasından dolayı Sandalye Çeşitlerinde Hakiki deri modelleri çokça tercih edilmemektedir. Ofis Ortamlarında en çok tercih edilen Malzeme Suni Deri modelleridir. Görüntü ve Uzun ömürlü olarak daha çok tercih edilmektedir. Kumaş Malzemesinüzerine dökülen herhangi bir içecek veya terlememiz bile iz yapabilir. Suni Derive Deri Malzemelerdebu şekilde bir kirlenme olayı yer almamaktadır. Üzerinde Doku barındırmamasından dolayı üzerine dökülen herhangi bir şey olması halinde üzerinden kayıp gitmektedir veya bir bez ile silinmesi halinde hiçbir şekilde iz ve leke bırakmamaktadır. Bu sebepten dolayı Sandalye Tercihinde Suni Deri malzemeen çok tercih edilen malzemedir.

İSTANBUL SANDALYE DEPOSU OFİSEL

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere tüm alanlarına hızlı sevkiyatlarımız yer almaktadır. İstanbul Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Şişli, Sarıyer, Taksim, Esenler, İstoçve Tüm İstanbul’un ilçelerine Ofisel Farkı ile Üretim ve Ayağınıza kadar teslimat yapmaktayız. Tüm modellerimize Mağazamıza gelmeden www.ofisel.comadresinden tüm Sandalye Modellerimizeulaşabilir ve siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. İstanbul’dan Toplu Çalışma Sandalyesi veya Ofislerinizi Restore ediyorsanız Sandalye Deposuolarak en doğru adrestesiniz. Ofislerde Sandalye dışında tüm aksesuar modellerimizi de inceleyebilirsiniz.