Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Konforlu ve Şık Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir?

Konforlu ve Şık Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir?

Konforlu ve Şık Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir?

Konfor, oyuncu koltuğunda en çok tercih edilen özelliklerden biridir. Diğer oturma elemanlarından oyuncu koltuğunu ayıran en önemli özellik konfor ve ortopedikliktir. Oyuncu koltuğu konforu olmazsa olmazlar arasındadır. Konforlu ve şık oyuncu koltuğu modelleri daha çok ofislerde tercih edilir. Ofis ortamında yöneticilerin ve çalışanların ofisin itibarını zedelememek için kullandığı üründür. Aynı zamanda ortamın profesyonelliğine vurgu yapmak için de oyuncu koltuğu kullanılabilir. 

Konforlu ve şık oyuncu koltuğu modelleri çalışanların uzun süre otururken vücut ağrısı yaşamalarını engeller. Bu sayede oyuncu koltuğu diğer oturma elemanlarından daha fazla avantaj sunar. Günde en az 8 saatini ofiste ya da çalışma ortamında geçiren kişiler sadece döner koltuk ile çalışamaz. Ofis mobilyası içinde en gelişmiş özelliklere sahip ürünler kullanılmalıdır. Konforlu ve şık oyuncu koltuğu ile daha rahat çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. 

Home officelerde konforlu ve şık oyuncu koltuğu ile ofisinizde yapacağınız görüşmelerin daha resmi ortamda yapılmasını sağlayabilirsiniz. Konforlu ve şık oyuncu koltuğu, ortopedik oyuncu koltuğu olmasına engel değildir. Xprime markası 100’den farklı renk ve model seçeneği ile oyuncu koltuğu modelleri üretir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığından farklı alanlara ve ihtiyaçlara göre oyuncu koltuğu üretimi yapılır. Döner koltuk, profesyonel oyuncu koltuğu, gamer koltuk, gaming koltuk, ortopedik oyuncu koltuğu gibi ürünlerin ortak noktası vardır. Profesyonel üretim yapan firmalarda konfor ve kalite önceliklidir. Xprime kalite odaklı üretim yaptığından ürünlerinin büyük bir kısmı Türkiye’nin dört bir tarafından satın alınır. En iyi fiyat garantisi sunması, konforlu ve şık oyuncu koltuğu modellerini üretmesi çok tercih edildiğini gösterir. Ledli oyuncu koltuğu, ortopedik oyuncu koltuğu gibi modeller en çok satan Xprime modelleri arasındadır.

Konforlu Ve Şık Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Konforlu ve şık oyuncu koltuğu sadece geniş ofis ortamları ve şirketlerde kullanılmaz. Aynı zamanda herhangi bir sektörün yönetim biriminde de kullanılabilir. Restoranın yönetim birimi, sanayi, ticaret ve birçok alanda kullanılır. Sandalye veya döner koltuk yerine profesyonel oyuncu koltuğu olarak Xprime modelleri kullanılabilir. 

  1. Farklı renk seçeneklerinin olması bel desteğinin ve boyun desteğinin bulunması da avantaj sağlar. 
  2. Yönetici koltuğu olarak şık ve konforlu oyuncu koltuğu tercih ediyorsanız XPrime modellerinden şaşmayın. 
  3. XPrime modelleri ayrıca kolçaklarda üç boyutlu yükseklik seçeneği sunar. Bu sayede kollarınızı masaya göre farklı konuma getirebilirsiniz. Sadece bel ve sırtınız değil aynı zamanda dirsekleriniz, kollarınız ve bilekleriniz de ağrımayacaktır. 
  4. Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu arayanlar farklı modeller içinden kendileri dilediğini seçebilir. 
  5. XPrime özel seri oyuncu koltuğu, XPrime kumaş oyuncu koltuğu, deri oyuncu koltuğu arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 
  6. Konforlu ve şık yönetici koltuğunun bulunduğunuz makamı daha iyi temsil etmesini istiyorsanız XPrime modellerin her birine göz atabilirsiniz. 
  7. Farklı renk seçeneklerinde konforlu ve şık oyuncu koltuğu modelleri de sunulur. Her biri makam koltuğu olarak da kullanılabilecek modelleri vardır.

Konforlu ve Şık Oyuncu Koltuğu Modelleri Nelerdir?

Xprime markasının çok sayıda konforlu ve şık oyuncu koltuğu modelleri vardır. Bu modeller;

  • Xprime Air Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Bulls Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Hero Oyuncu Koltuğu
  • Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu 
  • Xprime Titan Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Zeus Ve Zeus V2 Oyuncu Koltuğu
  • Xprime CLA Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Blody Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Omega Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Fabric Oyuncu Koltuğu
  • Xprime King ve King Extra Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Cool Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Pubg Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Winner Oyuncu Koltuğu

Ofisel.com adresinden daha ayrıntılı olarak modelleri inceleyebilirsiniz.