Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Premium Oyuncu Koltuğu Nedir?

Premium Oyuncu Koltuğu Nedir?

Premium Oyuncu Koltuğu Nedir?

Premium oyuncu koltuğu üst düzey özelliklerle donatılmış oturma grubu elemanıdır. Premium oyuncu koltuğu olarak aldığınız bir çok ürün basit oturma elemanı olarak karşınıza çıkabilir. Oyuncu koltuğu her yönüyle gelişmiş ve üst düzey konfor özellikleri ile donatılan ürünlerdir. Dolayısıyla da premium oyuncu koltuğu alırken konforu ve kaliteyi üst sınırda yaşayabilirsiniz. Premium oyuncu koltuğu her alanda kullanılacak şekilde üretilir. 

Markaların bu kategoride ürettiği çok fazla ürün grubu vardır. XPrime ve  Ofisel, premium oyuncu koltuğu üretme konusunda oldukça başarılıdır. Xprime oyuncu koltuğu her yıl farklı serilerle kullanıcıların karşısına çıkar. Daha önce var olan modelleri dışında oyuncu koltuğu kalitesi de son derece iyidir. Masajlı oyuncu koltuğu, fiyat performans oyuncu koltuğu gibi ürünlerden farklıdır. Masajlı oyuncu koltuğu özellikleri fazla olup fiyat bakımından birçok markaya göre de son derece iyidir. Oyuncu koltuğu yorumları ve oyuncu koltuğu fiyatları incelendiğinde premium oyuncu koltuğu almanın avantajını fark edersiniz. Oyuncu koltuğu amortisörleri premium modellerde çok daha dayanıklıdır. Dolayısıyla da uzun süre problem olmadan kullanabilirsiniz.

Premium Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Premium oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir bilirseniz ürün seçerken bu kritere de dikkat edebilirsiniz. 

  • Premium oyuncu koltuğu modelleri yüksek kalite ve konfor ile donatılmıştır. 
  • Premium oyuncu koltuğu size her yönüyle yardımcı olacak ürünlerdir. Oyuncu koltuğu kalitesi, özellikleri ve kazanımları diğerlerinden çok daha iyidir. 
  • Premium oyuncu koltuğu amortisörleri oldukça dayanıklı olup uzun yıllar kullanabilmenize imkan sağlar. 
  • Ürünün her yönüyle dikkat çekici ve etkileyici özellikleri vardır. 
  • Oyuncu koltuğu modelinde sünger kalitesi iyidir. Sünger niteliği yüksek yoğunlukludur.  XPrime tarzında markalar dökme sünger de kullanır. Dolayısıyla oturduğunuzda boşlukları dolduran ve kalktığınızda tekrar eski halini alan bir sistem ile karşılaşırsınız. Bu da oyuncu koltuğunda ve diğer oturma elemanlarında kullanım süresini arttırır. Aynı zamanda konfor özelliklerinin ilk günkü gibi yaşanmasını sağlar. 
  • Yüksek yoğunluklu dökme sünger ve diğer özellikler oyuncu koltuğu tasarlarken dikkat edilmesi gereken durumlardır.Oyuncu koltuğu ergonomik düzeyi diğerlerine göre çok daha iyidir. 
  • Premium oyuncu koltuğu modelleri, tasarımları uzun süreli çalışmalar sonucunda belirlenmiştir. Dolayısıyla da vücudunuza uyacak ve sizi rahatlatacak şekilde ayarlanmıştır. 
  • Oyuncu koltuğu premium olduğunda rahatça oturabilirsiniz. 
  • Premium oyuncu koltuğu modelleri 180° geriye yatma derecesine sahiptir. Genelde birçok marka ortalama olarak 150° kadar geriye yatırılabilir. Ürünün geriye doğru yatırılmasını sağlayacak denge merkezi doğru bir şekilde bu modelde ayarlanmıştır. Ürünü yatay pozisyona getirdiğinizde düşme riski ile karşılaşabilirsiniz. O sebeple de Xprime oyuncu koltuğu tasarlarken 180° geriye doğru yatma derecesini ayarlayın.  Ağırlık merkezinin doğru bir şekilde hesaplanması düşmeler ve yaralanmalar ile karşılaşma riskini de önler. O yüzden Xprime oyuncu koltuğu markalarını tercih edebilirsiniz. 

Premium oyuncu koltuğu modellerinde çok daha iyi renk seçenekleri ve desenleri de vardır. Ofisel.com adresinden ürünlere bakabilirsiniz.