Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Masajlı Oyuncu Koltuğu Nedir?

Masajlı Oyuncu Koltuğu Nedir?

Masajlı Oyuncu Koltuğu Nedir?

Oyuncu koltuğu, oturma elemanları içerisinde en çok tercih edilen ürün haline gelmiştir. Oyuncu koltuğu konfor özellikleri çok iyi olduğundan birçok alanda kullanıma da uygundur. Oyuncu koltuğu seçerken ilk olarak hangi özelliğinin ön planda olması gerektiğine dikkat etmelisiniz. Her müşteri için oyuncu koltuğu özelliği farklıdır.

Ürün değerlendirirken geriye yatma derecesi ve özellikleri açısından da incelenmelidir. O yüzden neyi nasıl istediğinize dikkat etmelisiniz. Uzun süre koltukta oturmak beden sağlığına iyi gelmez. Hafta içi ve hafta sonu bedeninizi dinlediğinizde çalışma yorgunluğunu fark ederseniz. Hafta içi sürekli olarak döner koltuk, ofis koltuğu gibi ürünlerde oturmak ciddi ağrılara neden olur. Çalışanların bu sorunlarına kayıtsız kalamayan Xprime çeşitli araştırmalar yapar. Sağlığınıza ve iskelet sisteminize zarar vermeyecek tasarımlar öngörür. Böylece ürün satın alırken farklı seçenekler aramak durumunda kalmazsınız. 

Almak istediğiniz ürün masajlı oyuncu koltuğu ise XPrime ile iletişime geçebilirsiniz. Masajlı oyuncu koltuğu nedir diye merak edenler Ofisel’in oyuncu koltuğu modellerine bakabilir. Oyuncu koltuğu masajlı olduğunda sağlık odaklı seçim yapılmış demektir. Çünkü masajlı oyuncu koltuğu size iyi gelecek ürünlerdendir. 

Masajlı Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir? 

Masajlı oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir bilirseniz ürün satın alırken bu niteliklere de dikkat edebilirsiniz. Masajlı oyuncu koltuğu yükseklik ayarından süngerine, bel desteğinden kumaş kalitesine kadar ince düşünülerek üretilen üründür. Dolayısıyla da masajlı oyuncu koltuğu almak istiyorsanız bu işi en iyi yapan XPrime markasını tercih edin. Çünkü bu marka kalite açısından çok iyi ürünler üretir. Yerli üretim olduğundan ithalat masraflarına da katlanmak zorunda kalmazsınız. 

  • Masajlı oyuncu koltuğu; yukarı aşağı, sağa sola, öne ve arkaya ayarlanabilir özelliktedir. 
  • Kolçak yükseklik ayarı ve gövde yükseklik ayarı ayrıdır. 
  • Masajlı oyuncu koltuğu sünger kalınlığı yüksek dansitedir. Böylece ürünü aldığınızda sırtınızda ve belinizde ağrı da hissetmezsiniz. 
  • Bazı oturma elemanı üreten markalar oturma kısmı ile sırt kısmında ayrı süngeri kullanır. Oturduğunuz yerde konforlu olduğunu düşündürecek daha kalın malzeme kullanırken sırt kısmında ise dansitesi düşük sünger tercih edilir. XPrime bu konuda oldukça hassastır. Her detayına kadar aynı sünger kalitesi ve dansite kullanılır. Bu da ürünün yıllarca rahatça kullanımına imkan sağlar. 
  • Oyuncu koltuğunda masaj özelliğini sağlayan süngeri yüksek kalitededir. Dolayısıyla da siz oturduğunuzda vücudun şeklinin alacakken kalktığımızda da uygun şekle dönüşür.
  • 360° dönen tekerlek yapısı masajlı oyuncu koltuğunun en önemli özelliklerinden biridir. Gerektiğinde tekerlek frenleme özelliğiyle yardımcı olur. Masajlı oyuncu koltuğu geriye yatma derecesi 180°’ye kadardır. Bulunduğunuz yerden koltuğu geriye yatırarak hemen kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz. Sırt kısmında da aynı sünger kalitesi kullanılmıştır. Ürünü geriye yatırdığınızda ortopedik kavisli özelliği ile sırtınıza masaj yapar gibi hissedersiniz.Sadece oyuncu koltuğu kolçakları da bir o kadar iyidir. Dirseğinizi koyduğunuzda yumuşak doku sayesinde dirsekleriniz ve kolunuz acımaz. Konforlu, masajlı oyuncu koltuğu üzerinde saatlerce oturabilirsiniz. 

Masajlı oyuncu koltuğu satın almak ve diğer oyuncu koltuğu modellerini incelemek için Ofisel resmi satış sitesini ziyaret edin. Oyuncu koltuğu fiyatları bütçenize uygun olarak seçeneklidir. Ucuz oyuncu koltuğu arayanlar Ofisel.com adresini ziyaret edebilir. Modellerin % 50’sinden fazlası uygun fiyatlı masajlı oyuncu koltuğudur.