Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Neye Göre Tasarlanır?

Oyuncu Koltuğu Neye Göre Tasarlanır?

Oyuncu Koltuğu Neye Göre Tasarlanır?

Her eşyanın belli bir alanda kullanılması için bazı tasarım detaylarına sahip olması gerekir. Oyuncu koltuğu da bunlardan biridir. Oturma elemanlarının her biri;

  • İnsan sağlığı
  • Vücut özellikleri
  • İskelet sistemi
  • Kas ve kemik yapısı 

göz önüne alınarak tasarlanır. Çünkü oturma elemanı saatlerce oturma işlemi için kullanılacak ürünlerdedir. O yüzden oyuncu koltuğu tasarlarken görünüşünden ziyade işlevselliği öne çıkar. Oyuncu koltuğu neye göre tasarlanır diye merak edenler markalara göre farklı cevaplar bulabilir. XPrime oyuncu koltuğunu ortopedik unsurlara göre tasarlayan firmalardan biridir. Öncelikli amaç insan sağlığı olduğundan XPrime’da ortopedik özellik ön plana çıkar. Bunlar dışında oyuncu koltuğu neye göre tasarlanıyor diye merak edebilirsiniz. 

  • Oyuncu koltuğu tasarlanırken kullanım alanları da düşünülür.
  • Ürünü kullanırken rahatsız etmemesi için iklim özellikleri de göz önünde bulundurulur. 
  • Oyuncu koltuğu kumaşı ve malzemeleri insan sağlığına zarar vermeyecek özelliktedir. Kullanılan kumaş insan vücuduna dediğinde zarar vermeyecek içeriklere sahiptir. Bazı markalar oyuncu koltuğu üretimi yaparken birinci kalite kumaş yerine daha kötü kumaşları tercih eder.  O yüzden XPrime gibi markalardan oyuncu koltuğu satın almak iyidir. 
  • Oyuncu koltuğu renkleri, tasarımlarını etkileyen önemli faktörlerden biridir. Oyuncu koltuğu renkleri mümkün olduğu kadar ihtiyaçlara cevap verecek renk çeşitliliğine sahip olmalıdır. Satın alacağınız ürün;
  1. İş yerlerinde 
  2. Ofislerde 
  3. Evlerde 
  4. Resmi kurumlarda 
  5. Her alanda 

kullanılacak renk çeşitliliğinde olmalıdır. Bu sayede kullanım alanları daha da genişler. Birçok alanda ortopedik oyuncu koltuğu kullanılması renkler sayesinde mümkündür. Tasarım ve renk detayları göze batmaz. 

  • Ürünlerin herkes tarafından ilgi görmesi için genel olarak kullanılan renkler ve desenler tercih edilir. Genel kabul gören renklere ve tasarımlara göre de değişir.
  • Oyuncu koltuğu tasarlanırken ergonomik olmasına dikkat edilir. Çünkü ürün ne kadar vücudu sararsa iskeleti o kadar destekler.
  • Oyuncu koltuğu tasarımını etkileyen önemli faktörlerden biri de işlevselliğidir. Fonksiyonel ürün grubunda olması sayesinde kullanım alanı çeşitlendirilebilir. 
  • Oyuncu koltuğu diğer oturma elemanlarından farklı olarak geriye yatma özelliğine sahiptir. Bu nedenle tasarım yapılırken mümkün olduğu kadar bağlantı noktaları ve gövde özellikleri önemsenir. Geriye yatma esnasında aynı görsel bütünlüğün korunması için kumaş bağlantı yerlerine dikkat edilir. O yüzden de oyuncu koltuğu tasarlanırken geriye yatma derecesine uygun olarak tasarlanır. 
  • Ortopediklik sağlamak için kolçaklar oyuncu koltuğunda en çok kullanılan objelerdir. Görünüşü desteklemek dışında konforu sağlayan önemli öğelerdendir. 

Oyuncu koltuğu modelleri araştırmak ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğu satın almak için Xprime gibi markaları seçebilirsiniz. Ofisel.com adresinden kampanya dönemlerini sorgulayabilirsiniz. Oyuncu koltuğu fiyatları ve renkleri çeşitli olduğundan başka yerlerde araştırma yapmanıza gerek kalmaz. Ofisel ve Xprime oyuncu koltuğu kampanya dönemlerinde size özel fırsatlar sunacaktır.