Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Oyuncu Koltuğu Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Oyuncu Koltuğu Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Oyuncu koltuğu satın almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri de oyuncu koltuğu ne kadar süre kullanılır konusudur. Ofis sandalyesi, ev sandalyesi, tabure ve diğer oturma elemanları ile kıyaslandığında oyuncu koltuğu fiyatı biraz daha yüksek gelebilir. Çünkü konfor özellikleri bu sayılan ürünlere göre daha yüksektir. Oyuncu koltuğu fiyatı, kullanım ömrü ile kıyaslandığında zarar etmeyeceğiniz şekilde olmalıdır. 

Oyuncu koltuğunun kullanım ömrünü ne etkiler konusunda bilgi sahibi olduğunuzda oyuncu koltuğu kullanım ömrü konusunda da bilgi edinebilirsiniz. Oyuncu koltuğu; amortisörler, kumaş, gövde, plastik malzeme, alüminyum gövde, tekerlek, sünger ve daha birçok malzemeden oluşur. Bu malzemelerin kaliteli olması oyuncu koltuğu kullanım ömrünü de belirler. Ayrıca kullanıcıdan kaynaklı bazı durumlar da oyuncu koltuğu kullanım ömrü üzerinde etkilidir. Sürekli olarak çarpmalara ve fazla ağırlığa maruz kalan oyuncu koltuğu daha kolay yıpranır. Dolayısı ile kullanım ömrü de azalır.

Oyuncu koltuğu kullanım ömrü markadan markaya göre değişir. Dolayısı ile de tam bir bilgi vermek zordur. Ancak oyuncu koltuğu firmaları arasında karşılaştırma yapılacak olursa daha net bilgi elde edilebilir. Özellikle Xprime oyuncu koltuğu özellikleri oldukça iyi olduğundan en uzun süre kullanıma imkan sağlayan markalardan biridir.  Dolayısı ile de diğer malzemeler de düşünüldüğünde doğru koşullarda kullanımla en az 10 yıl rahatça ve konforlu olarak kullanabilirsiniz. Yalnız oyuncu koltuğu kullanım ömrünü hesaplarken günlük ne kadar oturduğunuz ve oyuncu koltuğunu kullandığınız süreyi de göz önünde bulundurmalısınız. 

Oyuncu koltuğu Kullanım Ömrünü Neler Etkiler? 

  • Oyuncu koltuğunda en çok aşınan kumaş ve süngerdir. Sürekli olarak ağırlık ve basınca maruz kalan oyuncu koltuğu bir süre sonra oturma minderinde yer yer çökmeler görülür. Ancak ortopedik sünger ya da yüksek yoğunluklu sünger kullanılır ise bu durumda oyuncu koltuğu kullanım süresi uzar. Yalnız oyuncu koltuğu fiyatı ile kullanım ömrü kıyaslaması yapmayın. Çoğu marka yüksek fiyatlı oyuncu koltuğu satarak daha kaliteli ürün algısı oluşturmaya çalışıyor ancak bu doğru değil. Yerli üretim yapan Xprime markası ucuz oyuncu koltuğu ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğu modelleri çok fazladır. Ancak en ucuz oyuncu koltuğu modellerinde bile kalite standartları oldukça iyidir. 
  • Oyuncu koltuğu amortisörleri kullanım ömrünü ortaya koyan diğer bir etkendir. Amortisörler oyuncu koltuğu dönme kabiliyeti hakkında bilgi vermek dışında bir de esneme kabiliyetinde etkilidir. Oyuncu koltuğunun dönüşleri ve geriye yatma özelliğinin aktif kullanılması için kaliteli amortisör kullanımı şarttır. Böylece oyuncu koltuğu kullanım ömrü dolaylı yoldan etkilenmiş olur.
  • Oyuncu koltuğu kolçakları ve gövdesi belli bir ağırlığı kaldırabilir seviyededir. Dolayısı ile ağırlık fazlalaşınca ya da plastik malzeme kalitesiz ise gövde ve kolçaklarda çatlama görülebilir. Oyuncu koltuğu malzemesi kalitesi ise dayanıklı ve sağlam oyuncu koltuğu sahibi olursunuz. Dayanıklı oyuncu koltuğu modelleri için Ofisel.com adresine bakabilirsiniz. Birbirinden farklı modeller ve oyuncu koltuğu fiyatı arasından size uygun modelleri bulmanız mümkündür. dönemsel olarak indirimli oyuncu koltuğu satışı ve kampanyalar yapıldığından her bütçeye uygun oyuncu koltuğu bulabilirsiniz.   

Oyuncu Koltuğu Garantisi Olan Markalar Hangileridir?

Oyuncu koltuğu üretimi yapan markalar oyuncu koltuğu garantisi ve ek hizmet seçeneği sağlar. Ancak her oyuncu koltuğu markası bu konuda yeteri kadar özgüvenli değildir. Oyuncu koltuğu sandalye, makam koltuğu, çalışma sandalyesi, çalışma koltuğu gibi oturma elemanlarından ayrılır. İleri düzey konfor özelliklerine sahip olması onu bu anlamda tercih edilen bir ürün haline dönüştürür. Oyuncu koltuğu özelliği fazla olduğundan diğer oturma grubu elemanlarına göre biraz daha yüksek fiyatlıdır. Oyuncu koltuğu fiyatı diğer ofis mobilyaları içerisinde farklı bir yere sahiptir. Oyuncu koltuğu süngeri, kolçakları, oyuncu koltuğu amortisörleri ve daha birçok aksam fiyatlandırmada etkilidir. Dolayısıyla alacağınız oyuncu koltuğunu garantisi olması ve uzun süreli kullanılması her kullanıcı tarafından istenir.

Oyuncu koltuğu üretimi yapan firmaların kullandığı malzemeler değişiklik gösterir. Oyuncu koltuğu kalitesi belirleyen bu malzemeler kullanırken kırılma ve bozulmaların önüne geçecek şekilde olmalıdır. Oyuncu koltuğu malzeme kalitesi ne kadar iyiyse firmanın ürünlerine duyduğu güven de o kadar fazladır. Müşteri memnuniyeti odaklı hareket eden Xprime, oyuncu koltuğu garantisi veren sayılı markalar arasında yer alır. Yerli üretim yapan Xprime markası oyuncu koltuğu ucuz olsun diye kaliteden ödün vermez. Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu seçeneklerini kaliteli malzemelerden üretir. Piyasadaki birçok oyuncu koltuğu modeli ve markasına göre uygun fiyatlı olmasının sebebi yerli üretim olmasıdır. Yerli üretim oyuncu koltuğu olup ürün kalitesinde üst seviyelerde malzeme kullanır.

Amortisörler de Class 3 ve Class 4 seçeneklerini kullanarak uzun süre oyuncu koltuğu ve döner koltuk gibi ürünlerde dönme kabiliyetini azami düzeyde tutar. Dolayısı ile imalat hatası ya da malzemeden kaynaklı kırılma, kopma ve çatlama ile karşılaşıldığında garanti devreye girer. 

Xprime genel olarak bazı ürünlerin mekanik aksamlarında 2 yıllık ürün garantisi de sunar. Bu ürün garantisi imalat hatalarına karşı olup herhangi bir olumsuzluk ile karşılaştığınızda müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek probleminizi onları aktarabilirsiniz. 

Xprime kumaş oyuncu koltuğu, deri oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğu ve diğer modellerinde oyuncu koltuğu kumaşına da dikkat eder. Euro kalite ya da 1. sınıf kalitede kumaş kullanılır. Dolayısı ile de aldıktan sonra uzun süre oyuncu koltuğu sağlam bir şekilde kullanılabilir. Piyasada oyuncu koltuğu kumaşına dikkat eden çok az sayıda marka olduğundan oyuncu koltuğu almayı düşünüyorsanız Xprime markasını tercih edebilirsiniz. Ayrıntılı ürünlere bakmak için Ofisel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Garantili Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Oyuncu koltuğu garantisi her tüketicinin isteyeceği avantajdır. Aldığınız ürünün garantisi firmanın ürettiği ürünün ne kadar arkasında olduğunu gösterir. Garantili oyuncu koltuğu almak isteyenler Xprime markasıyla iletişime geçebilir. 

Garantili oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir diye merak edebilirsiniz. XPrime arkasında bulunan birçok nitelik garantili oyuncu koltuğu özellikleri taşır.

  • Garantili oyuncu koltuğunda oyuncu koltuğu tekerlekleri kolay kolay kırılmaz ve esnek malzemeden yapılır. Dolayısıyla oyuncu koltuğunda hoplayıp zıplarken ya da üzerine bir cisim düştüğünde tekerlekler ve oyuncu koltuğu ayağı kolay kolay kırılmaz. Doğru malzeme kullanıldığında uzun süre oyuncu koltuğu tekerleklerinde problem yaşamazsınız. 
  • Döner koltuk, ofis sandalyesi, çalışma sandalyesi, çalışma koltuğu gibi ürünlerde amortisörlerde problemlere çok sık rastlanabilir. Bunun en büyük sebebi amortisörlerin gerektiği kadar sağlam olmamasıdır. Amortisörler oyuncu koltuğu ve diğer ürün gruplarında dönme kabiliyetini etkiler. Yukarı ve aşağı hareket edebilmeyi kolaylaştırır. 
  • Sürekli olarak yukarı aşağı hareket eden ve dönme kabiliyeti kullanılan oyuncu koltuğunda bir süre sonra yükseklik ayarı yapılamaz. Çünkü amortisörlerde aşınma görülür. Xprime garantili oyuncu koltuğu aldığınızda böyle bir problemle karşılaşmazsınız. Çünkü oyuncu koltuğunun her aksamı gibi amortisörleri de ileri düzey malzeme kalitesine sahiptir. Avrupa standartlarında Class 3 ve Class 4 ürün sınıfında kullanılan en iyi amortisörlerden biridir. 

Garantili oyuncu koltuğu arıyorsanız ya da oyuncu koltuğu garantisi olan marka sizin için önemliyse Xprime markasının ürünlerine göz atabilirsiniz. Resmi satış sitesine girerek kendiniz için uygun renk seçeneklerinde ve özelliklerde ortopedik oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğu, gaming koltuk ve gamer koltuk gibi modellere bakabilirsiniz.