Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Profesyonel Oyuncu Koltuğu Nedir?

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Nedir?

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Nedir?

Profesyonel oyuncu koltuğu ileri düzey özellikleri olan ve kullanıcılar tarafından çok tercih edilen üründür. Profesyonel oyuncu koltuğu nedir konusundan ziyade profesyonel oyuncu koltuğu özelliklerini bilmek gerekir. Çünkü profesyonel oyuncu koltuğu özellikleri nasıl bir ürün almak istediğinizi de ortaya koyar. Profesyonel oyuncu koltuğu diğer oyuncu koltuk modellerine göre daha donanımlı ve üst düzey özelliklere sahiptir.

  • Bazı oyuncu koltuğu modellerinde geriye yatma derecesi 150 ve 160°’yi bulabilirken profesyonel oyuncu koltuğu modellerinde geriye yatma derecesi 180° bulmaktadır. Bunun en büyük sebebi profesyonel oyuncu koltuğunu kullananların uzun süre bilgisayar ya da masa başında çalışmak zorunda olmasıdır. 
  • Çalışma koltuğu, döner koltuk, yönetici koltuğu gibi ürünler yerine daha çok profesyonel oyuncu koltuğu tercih edilir. Bunun en büyük sebebi ofis mobilyasında konforun sağlanmak istenmesidir. Özellikle bilişim sektöründe ve IT alanında çalışan kişiler profesyonel oyuncu koltuğunu tercih eder. Çünkü profesyonel oyuncu koltuğu ergonomik yapıda olup ekstradan bel ve boyun desteği de bulunur. 
  • Genel olarak profesyonel oyuncu koltuğu özelliklerine baktığımızda profesyonel oyuncu koltuğu üst düzey malzeme kalitesi sunar. Bu sayede oyuncu koltuğu uzun süre kullanıma dayanıklı olacak malzemelerle üretilir. Her gün 8 saatten fazla masa başında ya da bilgisayarda çalışan kişiler sürekli olarak profesyonel oyuncu koltuğuna oturur. Dolayısıyla bu ürünün dayanıklı olması ve ağırlığı taşıması için kullanılan malzemelerin her birinin kaliteli olması gerekir. Xprime oyuncu koltuğu gibi markalar profesyonel oyuncu koltuğu modellerinde 120 kg’a kadar ağırlık taşıma kapasiteleri sağlar. Ayrıca farklı boyutlarda ve özelliklerde ürün tasarımına önem gösterir. Her bedenden kişilere uyacak uzunlukta ve genişlikte oyuncu koltuğu modelleri üretir. Bu sayede 120 kg’a kadar ağırlık taşıyabilen oyuncu koltuğu modelleri de ortaya çıkar. Minyon vücut tipli kişiler için Xprime farklı oyuncu koltuğu modelleri üretimi de yapar. Özellikle çocukların ve minyon tipli kişilerin kullanabileceği özel ortopedik oyuncu koltuğu modelleri de vardır.
  • Profesyonel oyuncu koltuğunda kullanılan sünger yapısı dansitesi yüksektir. 60 dansite ya da 65 dansite aralığında sünger kalınlığı ve kalitesi ile üretim yapılır. Çünkü bu yoğunlukta ki sünger akıllı hafıza sistemine sahip olduğundan oturduğunuzda ağırlığınızla birlikte vücudunuzun şeklini alır. Kalktığınızda tekrardan eski haline geri döner. Bu da oyuncu koltuğu ortopedik ve konfor özelliklerini uzun süre kullanmak anlamına gelir. 
  • Profesyonel oyuncu koltuğunda yükseklik ayarında multi tilt fonksiyonu bulunur. Multi tilt fonksiyonu yükseklik ayarının sabit kalmasıyla ilgilidir. Kendinizi masa ya da bilgisayarın pozisyonuna göre ayarladıktan sonra multi tilt özelliği ile istediğiniz yükseklikte kilitleyebilirsiniz. Bu sayede siz çalışırken farkında olmadan oyuncu koltuğu daha aşağı seviyeye inmez. Böylece farklı omurga, bel ve kol ağrılarına da sebep olmaz. 
  • Profesyonel oyuncu koltuğunda sadece gövde yükseklik ayarı değil kolçak yükseklik ayarı da kullanılır. Çünkü kolçakların masaya göre pozisyonu oyuncu koltuğu konforu açısından önemlidir. Kolçak yüksekliklerinin sabit olması bir süre sonra kol, dirsek ve bilek ağrılarına sebep olabilir. Bu ağrılarla karşılaşmamak için profesyonel oyuncu koltuğuna ekstradan kolçak yükseklik ayarı da eklenmiştir. 
  • Profesyonel oyuncu koltuğu ergonomik yapıda olduğundan vücudunuzu sarar. Dolayısıyla da vücudunuz ve oyuncu baş koltuğu arasında boşluk kalmadığından sırtınız sürekli olarak desteklenir. Hangi pozisyonda olursanız olun beliniz ve sırtınız sarıldığından hareket ederken bile konforu yaşayabilirsiniz. Bu özelliklerin her biri profesyonel oyuncu koltuğundan ziyade Xprime profesyonel oyuncu koltuğu özellikleri arasındadır.Profesyonel oyuncu koltuğu fiyatı verdiğiniz paraya değecek özelliklerdedir. Bütçeniz kısıtlı değilse profesyonel oyuncu koltuğu almanız konforunuz açısından daha avantajlı olacaktır. 

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Markaları Hangileridir?

Profesyonel oyuncu koltuğu markaları hangileridir bilmek isterseniz Ofisel.com resmi satış sitesine bakabilirsiniz. Xprime markasının ürünlerinin çoğu profesyonel oyuncu koltuğu özelliklerine sahiptir. 

Xprime One oyuncu koltuğu, Xprime King Fabric oyuncu koltuğu, Xprime King oyuncu koltuğu, Xprime King Extra, Xprime CLA oyuncu koltuğu, Xprime Titan kumaş oyuncu koltuğu, bulunur. Xprime Pubg, Xprime Winner oyuncu koltuğu serileri profesyonel gaming koltuğudur. 

Xprime Hero oyuncu koltuğu, Xprime Air oyuncu koltuğu, Xprime Zeus ve Zeus V2 serisi, Xprime Plus oyuncu koltuğu, Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğunu uygun fiyatlı profesyonel oyuncu koltuğu olarak tercih edebilirsiniz. Xprime Omega oyuncu koltuğu, Xprime Bio oyuncu koltuğu, Xprime Blody oyuncu koltuğu, Xprime Bonus oyuncu koltuğu modellerinin her biri profesyonel oyuncu koltuğudur.

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Nereden Alınır?

Profesyonel oyuncu koltuğu konfor bakımından en iyi ürünlerden biridir. Sünger kalitesinden amortisörlerine kadar her ayrıntısı detaylandırılmış ürün grubudur. Fonksiyonellikten ortopedik özelliklere kadar her biri ince düşünülür. Tekerleklerinin 360° dönme özelliği, kolçaklarının yükseklik ayarı, gövde yükseklik ayarı ve fazlası özenle tasarlanır. Geriye yatma derecesi dışında oyuncu koltuğunun esneme özelliği de vardır. 

Profesyonel oyuncu koltuğu en çok tercih edilen ve ofislerde kullanılan ürün grubudur. Dolayısıyla da profesyonel oyuncu koltuğu nereden alınır sorusu çok sık sorulur. Profesyonel oyuncu koltuğu almak için çok fazla seçenek vardır. Bu seçenekler arasında yerli markalar ve yabancı markalar da bulunur. Profesyonel oyuncu koltuğu özellikleri birçok ürün grubundan çok daha iyidir. Oturduğunuz en rahat koltuktan bile daha nitelikli ve gelişmiş konfor özellikleri vardır. 

Bazı markalar tarafından masajlı oyuncu koltuğu olarak da bilinen bu ürün sağlığınız için gereklidir. Sırt ağrılarına, omurga sağlığına son derece iyi gelir. Ofislerde çalışanlar, IT ve yazılım alanlarında kendilerini geliştirenler için profesyonel oyuncu koltuğu kullanılır. Çok daha rahat hissedeceğiniz ürün grubudur. Çalışırken dirsek, kol, beden ve boyun ağrısı yaşamamak için profesyonel oyuncu koltuğu kullanımı gereklidir. 

Profesyonel Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

 Profesyonel oyuncu koltuğu nereden alınır diye soranlar araştırmasına nereden başlayacağını bilemez. Profesyonel oyuncu koltuğu avantajları nelerdir diye de merak ediyor olabilirsiniz. Birçok yönüyle en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Konfor özellikleri dışında Xprime model ve renk seçenekleri ile de etkileyicidir. 

  • Profesyonel oyuncu koltuğu tasarımı yapan markalar arasında en iyisi Xprime’dır. Yıl içinde indirimli profesyonel oyuncu koltuğu ve ucuz profesyonel oyuncu koltuğu alabileceğiniz seçenekler de vardır. Her biri size fazlasıyla yardımcı olacak ürünlerdir. 
  • Profesyonel oyuncu koltuğu avantajlarına bakıldığında sünger kalitesi oldukça iyidir. Dansitesi yüksek olduğundan uzun süre hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Süngerin kalınlığı fazla olup aşınmalara karşı da dayanıklıdır. Vücudun şeklini alan yapısı, profesyonel oyuncu koltuğunun konforunu arttıracaktır. 
  • Kolçakları ve gövde yükseklik ayarları yapılabilen ürünlerdir. Xprime markasında kolçaklarda 3 dereceli yükseklik ayarı yapılır. Gövde yükseklik ayarları ise 7 kademeli olarak tasarlanır. 
  • Yükseklik ayarları gövdede multi tilt fonksiyonu ile desteklenir. Bu da oyuncu koltuğu yüksekliğinin belli bir seviyede kilitlenerek hareket etmemesini sağlar. 
  • Profesyonel oyuncu koltuğu 150 derece yerine 180 derecelik yatma açısına sahiptir. Oyuncu koltuğunu 180° yatırmak her markanın uygulayabileceği özellik değildir. Ürünleri 180° geriye yatırmak ağırlık merkezi ile ilgilidir. Ağırlık merkezinin doğru bir şekilde hesaplandığı ürünlerde oyuncu koltuğu kalitesi de fark edecektir. 
  • Oyuncu koltuğu ergonomik yapıda olup vücudu sarar. Her daim vücudun gövde ile desteklenmesi anlamına gelir. Profesyonel oyuncu koltuğu almak istiyorsanız Xprime modellerini inceleyebilirsiniz. 

XPrime markası profesyonel oyuncu koltuğu üretiminde oldukça iyidir. Ofislerde, işyerlerinde kullanılabilecek özelliktedir. Daha fazla profesyonel oyuncu koltuğu modeli bakmak için Ofisel.com resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.