Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Refakatçi Koltuğu - Ayak Uzatmalı Koltuk

Refakatçi Koltuğu - Ayak Uzatmalı Koltuk

Refakatçi Koltuğu ve Refakatçi Koltuk Fiyatları

Refakatçi Koltuğu ve Refakatçi Koltuk modelleri hakkında detaylı tüm bilgilere ofisel.com Refakatçi Koltuğu Blog yazımızdan ulaşmanız mümkündür.

Refakatçi Koltuğu ürünleri Ofisel firması tarafından üretilmekte olup Tüm Türkiye’ye en uygun fiyat ve avantajları ile gönderimi sağlanmaktadır. Hastane veya Evlerimizde fark etmez tüm ortamlarda Ayak Uzatmalı Koltuk modellerine ihtiyaç duyabiliriz.

Refakatçi Koltuğu isminden de anlaşılacağı gibi hasta yakınlarının hastalarına bakmaları ve yanlarında rahatlıkla oturmaları veya uzanmaları için tasarlanan koltuk modelleridir. Refakatçi Koltuklarımızı Hasta yakınlarının yanı sıra çokça evlerinde Televizyon karşısında Ayaklarını uzatarak TV Koltuğu amacı ile kullanan ve talep eden çok fazla müşterimiz yer almaktadır.

En Nihayetinde tabii ki kullanılabilir ve Refakatçi Koltuğu Sadece Hasta yakını koltuğu değil, Aynı zamanda Ayak Uzatmalı Tekli Kanepe modelidir. Ofisel olarak üretimi tarafımıza ait olan Refakatçi koltuğu Modellerinde bugüne dek her mekana Toptan ve Perakende satışını gerçekleştirdik ve Türkiye’nin Dört Yanına ürünlerimizi ulaştırmayı başardık.

DİKKAT: Görseldeki Fiyat 2019 Fiyatı olup güncel fiyatlar için Refakatçi koltuğu kategorimizi incelemenizi rica ederiz.

Refakatçi Koltukları ve Refakatçi Koltuğu Modellerinde özellikle şu durumu belirtmek gerekirse Konfor ve Ortopedik yapısı ön plandadır. Kaliteden ödün vermeden Refakatçi koltuğu ve Tekli Ayak uzatmalı kanepe modellerinin üretimini yapmaktayız. Refakatçi Koltuğu Modellerimizde üretim yapmamızdan dolayı Ofisel olarak tüm renk seçeneklerini talebiniz üzerine üretim yapmaktayız.

En Çok tercih edilen Renk Gri Refakatçi Koltuğu modelidir. Gri refakatçi koltuğu kiri ve lekeyi açık renkli modellere göre en çok örten renktir.

7 Yıldır Refakatçi Koltuğu üretimini yapan OFİSEL, 7 Yılda Türkiye’nin 81 iline Refakatçi Koltuk modellerini ulaştırmış ve bunun yanında Ortopedik Refakatçi Koltuğu Yapısı ile 12 farklı ülkeye ihracatlarını yapmıştır.

Refakatçi Koltuğu Modellerinde;

  • Siyah Refakatçi Koltuğu
  • Krem Refakatçi Koltuğu
  • Turuncu Refakatçi Koltuğu
  • Kırmızı Refakatçi Koltuğu
  • Beyaz refakatçi Koltuğu
  • Gri Refakatçi Koltuğu
  • Lacivert Refakatçi Koltuğu

Modelleri Yer Almaktadır ve Özel bir istediğiniz rengi tarafımıza iletmeniz halinde toplu taleplerde destek olabilmektedir.

Refakatçi Koltuğunun Ölçüleri

Boyutları (En x Boy x Derinlik): 102.00cm x 78.00cm x 75.00cm (Ayak Alanı kapalı ölçüleri)Boyutları (En x Boy x Derinlik): 102.00cm x 78.00cm x 89.50cm (Ayak Alanı Açık ölçüleri)Yukarıda da belirtildiği gibi Ayak Alanı Kapalı olması halinde 102 cm En uzunluğu, 78 cm Yerden Yüksekliği ve 75 cm Derinlik ölçüleriRefakatçi koltuğundayer almaktadır.Ayak Uzatma alanı Açık Refakatçi Koltuğunda Tüm ölçüler aynı olup Ayak Uzatma alanı açılmasından dolayı derinlik 89,50 cm ölçülere ulaşmaktadır.

Refakatçi Koltuğu Modellerimizi incelemek için Tıklayınız.