Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Çalışma Sandalyesi Almanın Kolay Yolları

Çalışma Sandalyesi Almanın Kolay Yolları

Çalışma Sandalyesi; Kalite ve Fiyat Performansı

Ofisel olarak sizlere Çalışma Sandalyesi modellerinde kaliteye önem verdiğimizi belirtmek isteriz. Ofisel olarak Sadece Sandalye değil Ergonomik ve Ortopedik Çalışma Sandalyesi üretimi yapıyoruz. Ofislerde en çok satan Çalışma Sandalyesi ürünlerimiz Fileli Çalışma Sandalyesi modelleridir.

Çalışma Sandalyelerinde üretim olduğu bilgisi ve gönderimlerin 5-7 iş günü içinde yapıldığı bilgisi özellikle paylaşılmaktadır lakin 7 iş gününü normal 7 gün olarak gören müşterilerimiz yer alıyor. Burada Sandalye üretim süreçleri hakkında ve neden 7 iş günü içinde gönderim yapıldığı konusunda detaylı bilgi paylaşmak istiyoruz. 

Ofis Sandalyesi ve koltuk modelleri arasında sitemizde ortalama 3.500 Model Sandalye yer almaktadır ve bu modellerin tümü stoklarda yer almamaktadır. Sipariş bazlı üretim yapılmaktadır. Siparişiniz de yer alan model ve renk olarak üretime alınmaktadır. Bundan dolayı Ofis Sandalyeleri Siparişleri kesinlikle iptal ve iade alınmamaktadır. Bu durum ürün açıklamaları ve satış sözleşmesinde açıkça belirtilmiştir. Bunun yanı sıra 7 iş gününe Hafta Sonları ve Resmi Tatiller kesinlikle sayılmamaktadır ve 5-7 iş gününe müşterilerimizin bağlı kalması önemle belirtilmektedir.

Ofis Sandalyesi hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimizin 0850 302 10 83 Nolu Müşteri Hizmetleri Hattı ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır. Ayrıca iş günü ve çalışma saatleri arasında 0850 302 10 83 Nolu Whatsaap Destek hattından destek alabilirsiniz. 

Ortopedik ve Ergonomik Çalışma Sandalyesi Satın almak isteyen müşterilerimizin unutmaması gereken fiyat farklılığı ortalama %70 ile %300 arasıdır. Yani bizim sitemizde 200 TL yer alan bir koltuğu dışarıda en uygun 300-450 arasında bulabilirsiniz. Bu sebepten dolayı OFİSEL.com size sadece Ofis Sandalyesi ürünlerinde zengin çeşitlilik imkanı değil Fiyat Performansı'da sunmaktadır. Bu sebepten dolayı OFİSEL.com Online Mağazamızdan satın alacağınız Sandalye modelleri tam anlamıyla Fiyat ve Kalite olarak doğru orantılıdır.