WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Ofis Bekleme Koltukları

Ofis Bekleme Koltukları

İşletmeler, ofislerinde müşterilerini ve iş ortaklarını ağırlamadan hemen önce onları bekleme alanında bir süre misafir ederler. Bu alanın konforlu olması, işletmeye artı olarak puan kazandırırken tersi durumlarda da mutsuzluk ve eksi puan yaratabilmektedir. Ofis bekleme koltukları insanların beş ve on dakika aralığında değişen bekleme sürelerini, dinlenerek ve rahatlayarak geçirmesi gereken alanlardır.

Kolçak ve Ayaklar

Ofis içerisindeki sandalyelerden ziyade hareket etmeyen ve sabit olarak konumlandırılan bekleme koltukları, çok daha sık karşımıza çıkmaktadır. Koltuğun uzunluğuna ve ağırlık merkezine göre, ayaklar yerleştirilir. Bazen sadece iki kenarda bulunan ayaklar, ortadan da desteklenmek zorunda olabilir. Üzerinde taşıyabileceği yükü artırmak için koltuklara farklı destekleyiciler eklenebilir. Kolçak kısımlarında genelde ayaklarda kullanılan materyal devam eder.

İki ve Üç Kişilik Koltuklar

Tekli ofis bekleme koltuklarından ziyade, aynı anda birden çok kişinin oturabileceği alanlar hem yerden tasarruf etmenize hem de işletmenizi daha cana yakın göstermenize yardımcı olacaktır. Bazı bekleme alanları koltuklarında, ortadaki alana masa görevi görecek bir ahşap alan yerleştirilir. İkili koltuk olarak kullanılırken aynı zamanda dergi, gazete gibi ürünlerin de sergilenmesinde yardımcı olmaktadır. Üçlü koltuklarda, bu dergilik alanı orta sehpa üzerinde konumlandırılmalıdır.

Koltuk Seçiminde Kriterler

Koltuk seçimi, ofisler için son derece önemlidir. Müşteri, misafir, iş ortaklarının alanı olarak değerlendirilen bekleme alanı, rahat edilmesi gereken bir yerdir.

Koltuk seçimi yaparken işletme, kendisine şu soruları sormalıdır:

  • Hangi renk koltuk dekorasyona uygun?
  • İşletmeyi en iyi hangi koltuk yansıtıyor?
  • Koltuk misafir kapasitemi karşılıyor mu?
  • Kullanılan malzeme dayanıklı mı?

Soruların cevaplarına göre belirlenen modelden sipariş verilebilir ya da farklı bir tarz tercih edilebilir. Özellikle günümüzde işletmeler, kendi tarzlarını yansıtırken dikkatli ve seçici olmalıdır. İşletmeyi yansıtmayan ve kendi karakterlerine ters olan koltuk takımlarını tercih etmemelidir.

Materyal Çeşitliliği

Bekleme alanı koltukları, farklı kumaşlarla sağlanabilmektedir. Günümüzde deri, kumaş, süet, işleme, yapay deri, plastik, metal bekleme alanı koltukları çok sık karşımıza çıkmaktadır. İşletmenin genel hizmet alanına göre bekleme alanı koltuklarının malzeme seçeneği daraltılabilir. Sürekli temizlenmesi gereken alanlarda plastik tercih edilebilir.

Gelişen günümüzde online mekanizmalar çok fazla artmaya başladı. Bunların yanında artık neredeyse tüm kurumsal firmalar extra ofis alanları yaratıp; Müşteri Hizmetleri ve Sosyal medya takibi gibi alanlar için yeni birimler kurmaktadır. Bu Birimler tabiki yeni ofis mobilyası ve ofis ihtiyaçlarını doğurmaktadır. işte bu sebepten dolayı OFİSEL olarak OFİS MOBİLYASI ve Sandalye üretimlerimiz için yeni tasarımlar ve en uygun fiyat avantajları ile en iyi kaliteyi sunmak gayesindeyiz. 

Bekleme Koltukları ve Kanepe Modelleri

Bekleme Koltuklarını Sadece Ofislerde değil; Hastanelerde, Tıp Merkezlerinde, Aile Sağlık Hekimliklerinde, Devlet Kurumlarında vb. bir çok alanda Bekleme Koltukları ve Kanepe Modelleri Tercih edilmektedir. 

Yayınlanan 2019-11-10 Ofis Kanepe Modelleri 0 5087

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu