Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Kendi Sandalyeni Bul ! Koltukta Hızlı Ürün Bulucu sadece Ofisel'de

Kendi Sandalyeni Bul ! Koltukta Hızlı Ürün Bulucu sadece Ofisel'de

1000'lerce Model Arasında Kaybolma Devri bitti ! İhtiyacın olan Doğru Koltuğu Bul !

Ofisel'den büyük hizmet. son yıllarda müşterilerimizden sürekli gelen talepler her zaman önceliğimiz olmuştur. En Yaratıcı fikirler ve doğru planlama ilk olarak Müşterilerimizden gelmektedir. Müşterilerimizden gelen yoğun talep şu şekildeydi; Ofisel.com siteniz çok pratik fakat ürün satın almak isterken çok fazla model ve talep etmeyeceğim Renk Koltukların arasında kalıyorum. Çok Fazla çeşit olmasından dolayı sitede kaybolan ve aradığını bulmak için sonraki sayfalara geçmeden çıkmak zorunda kalıyorlardı. Biz tüm bu dertlere çözüm bulduk ve Yüz Binlerce'lerce koltuk arasında kaybolmadan kullanım alanınıza, Renk tercihinize ve Bütçenize göre Koltuklarınıza ve aramalarınıza özel sıralama getirebilir. Görmek istediğiniz ürünleri kolaylıkla görebilir ve satın alabilirsiniz. 

Koltuk Alırken Ofisel.com anasayfamız da yer alan Hızlı Ürün Bulucu bölümünden Kullanım Alanınızı, Koltuğun Ayaklarını nasıl talep ettiğinizi, Renk Tercihinizi ve Fiyat Aralığınızı girdiğinizde Aradığınız Koltuğu veya Sandalyeyi Karşısınızda bulacaksınız.

Örneğin bir Yönetici Koltuğu almak istiyorsunuz; Kullanım Alanı bölümünden Yönetici Koltuğunu seçiyorsunuz, Ayak Modelleri seçiminden ister Krom ayak, İster Ahşap Ayak, isterseniz Plastik ayak seçimlerini yapıyorsunuz. Biz örnek olarak Ahşap Ayak seçiyoruz şimdi. Sonrasında Satın Almak istediğiniz Yönetici Koltuğunun Renk Seçimini yapıyorsunuz. Toplam Kartela Dahilinde 24 Renk Seçeneğimiz yer almakta olup kategori bazlı değişikler olmaktadır. Biz şimdi seçmiş olduğumuz Yönetici Koltuğu, Ahşap Ayak, Renk: Krem Renk olarak seçiyoruz. Son olarak bütçenizi ayarlıyorsunuz. Koltuk İhtiyacınız için sizi zorlamayacak bütçenizi belirliyorsunuz ve bu alana giriyorsunuz. Örnek seçimi aşağıda görselini sizler ile paylaşıyoruz. 

Örnek Aramadaki Koltuk Modellerine ulaşmak için Tıklayınız.

İşte Koltuk ve Sandalye almak hiç bu kadar kolay ve zevkli olmamıştır.