Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Teşekkürler Türkiye

Teşekkürler Türkiye

Black Friday Kampanyalarında Gösterilen ilgiye ve Güvene Ofisel olarak teşekkür ederiz.

Ofisel.com olarak Ofis Koltukları,Yönetici Koltukları, Oyuncu Koltukları ve diğer tüm koltuk modellerimizde yapmış olduğumuz eşsiz kampanyalar ve indirimler çok büyük ilgi ile karşılanmış olup müşterilerimize Ofis Koltukları ve Sandalyeleri ürünlerini en uygun fiyat garantisi ile ulaştırmanın gururunu yaşamaktayız. 

Gecikmeler söz konusu

Kampanyalardan dolayı gelen yoğun talep üzerine imalat ve üretim birimlerimiz ortalama 7/24 çalışma vardiyasına dönmüş olup hızla ürünlerinizin üretimlerini ve çıkışlarını yapmak için var gücümüzle çalışmakta olduğumuzu belirtmek isteriz. Bazı üretimleri bize ve çıkışa hazır ortalama 12.000 adet sipariş kargoların kapasite limitlerinden dolayı alınamamaktadır. Kargo ve Lojistik firmaları ile bu konularda görüşmelerind evam ettiğini belirtmek isteriz. Kargo ve lojistik firmalarının da bu noktada Araç eksikleri, Personel eksikleri ve Günlük çıkış yapabilecekleri limitlerden dolayı Türkiye Geneli gecikmeler yer almaktadır. 

Sorunlar çözüme kavuşacak

Bu tip Kampanya dönemlerinde bu tip gecikmeler ve kargo kaynaklı sıkıntılar sıklıkla gözükmektedir. Tüm bunların yanında biz enerjimizi düşürmüyoruz ve fiyatlarımızı Yılbaşına kadar sabitleme kararı alıyoruz. Kampanyalarımız ve fiyatlarımızda gelinen tüm indirimler yılbaşına kadar devam etmektedir. 

Koltuk ve Sandalye Siparişleriniz için üzülmeyin, Teslimatlar Hızla Devam ediyor !

Sitemiz genelinde Koltuk ve Sandalye Modellerinde 5-7 iş günü olarak belirtilmektedir ve haklı olarak müşterilerimiz 7 iş günü dolanlar ürünlerini merak etmektedir. Bu haklı talebinizi saygıyla karşılıyoruz lakin gelen yoğun talep ve Fabrika üretim Kapasitesi, Ham madde tedarik firmalarından gelen eksikler ve Kargolardaki Kapasite limitlerinden dolayı bazı gecikmeler olmaktadır. Elimizde olmadan yaşanan gecikmelerden dolayı OFİSEL olarak en içten dileklerimiz ile özür dileriz. En hızlı şekilde tüm sorunlarınızı gidermek için elimizden gelen en hızlı şekilde görüşmelere ve çalışmaya devam ediyoruz. 

OFİSEL KOLTUK VE SANDALYE'DE TÜM DÜNYADA LİDER OLMA YOLUNDA

Ofisel olarak tüm sandalye ve koltuk modellerinde kaliteye önem verdiğimizi devamlı ürün talep eden müşterilerimiz en iyi şekilde bilmektedir. Müşterilerimize sağladığımız güven ve kalite her daim bizleri memnun etmektedir. Ofisel.com sadece Türkçe bir altyapıya sahip değildir. 128 Dil seçeneği ile tüm Dünya'ya satışlarını gerçekleştirmektedir. OFİSEL Türkiye'nin bir markası olup tüm dünya ya ismimizi ve bayrağımızı ulaştırıyoruz. 

2020 yeni ihracat rakamları Aralık 25'te Ofisel.com da duyurulacaktır.