Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Banker Masa Lambası Camı Özelliği

Banker Masa Lambası Camı Özelliği

Banker Masa Lambası Camı ve Özelliği

Banker Masa Lambası ürünü ile alakalı müşterilerimizden çok fazla Cam Özelliği hakkında geri dönüşler almaktayız. Ofislerde ve artık neredeyse tüm çalışma ortamlarının en çok tercih edilen Masa Lambası Banker Masa Lambası olduğunu özellikle belirtmek isteriz. İşte Size Çok Merak edilen Banker Masa Lambası ürününün camının özelliği.

Banker Masa Lambası El Yapımı Üfleme Cam ile yapılmaktadır. Üfleme cam yapımı kolay bir yapım olmadığı gibi Banker Masa Lambasının içinde ışığı toplayıcı opak beyaz özel bir kat yer almaktadır. Buda içerisinde ampul yandığı zaman ampulun görüntüsünü dışa vurmasını engelleyerek cam içerisinde daha orantılı bir ışık vermesini sağlamaktadır. Banker Masa Lambasının fiyatını %80 oranında Banker Masa Lambası Camı belirlemektedir. Banker Masa Lambası ürün kalitesi çok önemlidir. Piyasada plastik Cam olan modellerde yer almaktadır.

Banker Masa Lambası ürünün de kalite çok önemlidir. Piyasada kalitesi çok düşüm modeller yer almaktadır. Ofisel.com olarak Banker Masa Lambası modelini üretim yapan bir firmayız ve Türkiye'nin Tek Üretim Yapan Banker Masa Lambası Firması OFİSEL firmasıdır.

Tüm Banker Masa Lambası Camları Yedek Cam Olarak Kullanılabilir mi ?

- Hayır Kullanamaz. Banker Masa Lambalarının cam girişleri marka ve üretime bağlı olarak çapları farklıdır. Bu sebepten dolayı alacağınız tüm yedek camlar sizlerin ellerindeki farklı markala uymamaktadır. Banker Masa Lambası ürünü ile alakalı yedek camlarımız sadece bizim Banker Masa Lambasını satın alan müşterilerimizin ürünlerine uyumludur. Ofisel olarak Müşterilerimizin satış sonrası da yanınızdayız. Sizlere Fırsat sahibi ürünleri ve yedek parça temini konusunda hassasiyetimiz yüksek olup müşteri memnuniyetine önem vermekteyiz.