WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Konferans ve Seminer Koltukları

Konferans ve Seminer Koltukları

KONFERANS VE SEMİNER KOLTUK MODELLERİ

Konferans ve Seminer Koltukları

Konferans Koltukları :

Konferans Salonu Koltukları

Konferans Koltukları genelde Konferans Salonları ve Sinema Salonlarında kullanılmaktadır. Tiyatro, Sinema, Toplantı Salonları, Konferans Salonları vd. tüm mekanlarda en çok tercih edilen Koltuk modellerine Konferans Koltuğu denir.

Konferans Koltuğu son dönemlerde Oturma alanı açılıp kapanan modellerden oluşmaktadır. Konferans Koltukları; Uygulanacak salonun durumuna göre yüksekten alçağa veya dün olarak konumlandırılmak üzere Ofisel Mühendisleri ile birlikte tasarımı yapılır.

Ofisel Mühendisleri ve Tasarımcıların Tüm Konferans koltuklarında Ortopedik ve Ergonomik bir tasarıma sahip olması için çalıştı ve emek verdi. Tüm bu emekleri sonucunda sırt bölgesi için özel bir eğim yerleştirdiler. Konferans ve Seminer Koltuklarındaki bu eğim; Sırt ve Bel boşluğunu almaktadır ve daha uzun süreli sağlıklı bir oturma pozisyonu ve imkanı sağlamaktadır.

Seminer Koltukları:  

Seminer Koltukları Burada

Seminer Koltukları; Toplantı Salonları, Konferans Salonlarında, Eğitim Salonlarında sıkça kullanılmaktadır. Büyük firmalar genelde Eğitim salonları oluşturur ve bu eğitim salonlarına yazı tablalı modelleri tercih ederler. Yazı Tablalı modeller Ofisel Mühendisleri ve Tasarımcıları tarafından tasarlandı ve açılıp kapanma özelliği eklendi. Yazı Tablalı Seminer Koltuğu modellerin de tabla alanında 2 seçenek ile Ofisel.com olara ürün desteği vermekteyiz. Seminer Koltukları Yazı Tabla alanlarında Ahşap MDF malzeme ve Plastik malzeme tercih edilmektedir. Görüntü olarak Venge Renk Yazı Tablalı Seminer koltuğu sıkça tercih edilmekte olup Siyah veya Beyaz renkte plastik tablalı seminer koltukları da talep görmektedir.

Konferans ve Seminer Koltukları Kullanımları

Konferans ve Seminer Koltukları kullanımları oldukça kolaydır. Konferans koltukları gelende açılır kapanır oturma alanına sahip olmasından dolayı el yardımı ile açarak oturmak yeterlidir. Seminer Koltuklarında ise üretilirken Solaklar içinde talepde bulunulabilir. Örneğin 100 Adet Yazı Tablalı Seminer Koltuğu talebiniz yer alıyor ise 85 tanesi Sağ taraf Yazı Tablalı, 15 Tanesini Sol Taraf Yazı Tablalı olarak Sipariş verebilirsiniz. Ofisel.com olarak taleplerinize hizmet vermekteyiz. Açılır ve Kapanır Seminer Koltukları yer almakta olup bir bir içlerine geçme durumundan dolayı yer kaplamamaktadır.

Konferans ve Seminer Koltukları Fiyatları

Konferans ve Seminer Koltukları fiyatlarında üreticiden ve aracısız direk fabrikadan satın almanın keyfini Ofisel.com ile yaşayabilirsiniz. Ofisel olarak İstanbul ve izmir’de Koltuk Modellerinin üretimlerini yapmaktayız. Konferans ve Seminer Koltukları en uygun fiyat avantajı ve Tüm Türkiye’ye Ücretsiz Kargo fırsatı ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca www.ofisel.com sitemizden satın alacağınız Konferans ve Seminer Koltukları Peşin Fiyatına Taksit imkanları yer almaktadır.

Tüm Konferans ve Seminer Koltukları için Tıklayınız.

Yayınlanan 2020-02-04 0 2915

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu