Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Yönetici Koltuğu Önerileri ve Kullanıcı yorumları

Yönetici Koltuğu Önerileri ve Kullanıcı yorumları

Yönetici Koltuğu Önerileri ve Kullanıcı yorumları

Yönetici Koltuğu ürünü satın alırken en çok ihtiyacımız olan şey, gerçek müşteri ve kullanıcı yorumlarıdır. Ofisel olarak Müşterilerimizin ürünlere yaptığı yorumları sizler için tek sayfada toparlıyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimleri Ofisel.com olarak bizim için çok önemli. Yönetici Koltukları ve Makam Koltukları Hakkında müşteri yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ortopedik Yönetici Koltuğu Önerileri

Yönetici Koltuk Modelleri Sırt kısmı Yüksek Modellerden üretilmektedir. Sırt Kısmı yüksek ve sırt destekli Yönetici Koltukları çok fazla tercih edilmektedir. Şirketlerde Yönetici ve Makam sahibi olan kişiler yaş ortalaması yüksek olmasından dolayı Bel ve Boyun bölgelerinde fıtık başlangıcı veya yoğun oturma durumlarında ağrılar meydana gelebilir. Bu sebepten dolayı Boyun ve Bel Destekli Yönetici Koltukları tercih edilmesinde fayda yer almaktadır.

Bel Destekli Yönetici Koltukları Önerileri

Yönetici Koltuklarında Bel bölgesinde destekli olan modeller Ortopedik Yönetici Koltuğu olarak geçmektedir. Makam ve Yönetici koltuklarında özellikle bel desteği önem arz etmektedir. Ortopedik Yönetici Koltukları özellikle Ofisel.com sitemizde yer almaktadır. Aşağıdaki ürünleri özellikle Bel Destekli ve Boyun Destekli yönetici koltuğu olarak tercih edilmektedir.

Boyun Destekli Yönetici Koltukları Önerileri

Yönetici Koltukları genelde Sırt kısmı yüksek modellerdir. Boyun Desteğinin Sırt yüksekliği ile alakası yoktur. Boyun Desteği Uzun süreli oturmalar ve kullanımlar için önerilen ürünler arasındadır. Ofisel.com olarak Boyun destekli yönetici koltukları modellerini önermekteyiz. Aşağıdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Aşağıdaki videomuzda Ofisel Kasko Yönetici Koltuğu ürünümüzün tanıtımınızı izleyebilirsiniz. En çok tercih edilen Kasko Yönetici Koltuğu modeli, Hem Modern hemde klasik tüm ofislerde kullanabilirsiniz.