WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Önerilen Oyuncu Koltuğu Çeşitleri ve Fiyatları

Oyuncu Koltuğu Çeşitleri ve Fiyatları Burada

Oyuncu Koltuğu Çeşitleri ve Fiyatları

Bilgisayar başında uzun saatler geçirenler ve profesyonel gamerlar zevklerine uygun oyuncu koltuğu seçerek konfor sağlayabilirler. Kas ve iskelet sistemini desteklerken oturma pozisyonunu da dengeleyen Oyuncu Koltuğu çeşitleri ve fiyatları özelliklerine göre değişiklik gösterir.

Oyuncu Koltuğu Nasıl Seçilmelidir?

Uzun süre aynı pozisyonda oturan e-sporcular için geliştirilen koltuk modelleri, oluşması muhtemel kronik ağrıları önler. Oyun başında rahat bir duruş sergilemeye yardımcı olan tasarımlar, maç performansına olumlu katkı sağlar. Görüntüsüyle klasik bir bilgisayar sandalyesini andıran koltuklar konforuyla kendini belli eder. Oyuncu koltuğu seçimi kullanıcının ihtiyaçları, fiziksel özellikleri ve ekran karşısında geçirdiği zaman dikkate alınarak yapılmalıdır.

Oyuncu Koltuğu Konforu

Oyuncu koltuklarının konforu sünger kalitesiyle doğru orantılıdır. Zaman içinde özelliklerini kaybetmeyen yeni nesil poliüretan süngerler en çok tercih edilen modellerde kullanılır.

  • Amortisörlü

  • Yüksekliği ayarlanabilen

  • Bacak ve ayak kısımları sağlam

  • Tekerlekli ve

  • Yastıklı

Ürünler, kilo ve vücut dengesine uygun olarak kişiselleştirilebilir. Döner mekanizma sayesinde oyuncuların hareket kabiliyeti en üst seviyede tutulur.

Oyuncu Koltuklarının Özellikleri

Yüksekliği ayarlanabilen modeller kolun masa ve sandalye arasında doğru yükseklikte kalmasını sağlar. Konforlu bir koltuk oyuncuların isteğini artırırken hızlıca alınan kararların istenen şekilde ekrana yansıtılmasına yardımcıdır. Yatırılabilen oyuncu koltukları oyun süresi boyunca müsait zamanlarda dinlenme imkanı verir.

Uzun süreli kullanımlar için özel olarak üretilen boyun ve bel yastıklı modeller, sağlıklı bir iskelet duruş pozisyonunu destekler. Oyuncu koltuğu seçimi yapılırken özelliklerin yanı sıra kişisel tercihler, zevk ve bütçe de dikkate alınmalıdır.

Profesyonel Oyunculara Özel Modeller

Ucuz Oyuncu Koltuğu

Üst düzey kalite ve özelliklere sahip oyuncu koltukları profesyoneller için dizayn edilmiştir. Deri ve benzeri kaliteli malzemelerle hazırlanan amortisörlü modeller arasında ısıtma ve masaj seçenekli olanlar da mevcuttur.

  • Isıtmalı modeller; soğuk günlerde oluşan kas ağrılarına iyi gelirken

  • Masajlı modeller; oyun oynarken yorulan vücuda enerji verir.

Oyuncu koltukları temizlenirken üzerlerinde bulunan teknolojik sistemlerin göz önünde tutulması gerekir. File modeller en kolay temizlenen koltuk malzemeleri arasında sayılır. Deri koltukların temizliğinde bu iş için özel olarak üretilen kimyasal maddelerden yararlanılabilir. Düzenli temizlik ile koltuklar uzun süre ilk günkü görünümlerini muhafaza eder.

Tüm Oyuncu Koltuğu Modellerimiz için Tıklayınız.

 

Yayınlanan 2020-04-12 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı Oyuncu Koltuğu 1 4399

1 Yorum

  • Cengiz

    Cengiz 2020-04-12 Yanıt

    Oyuncu Koltukları çok şık ve güzel gözüküyor. Fiyatlarıda çok iyi. Videodaki gibi modeller dışarıda 1000 TL altına değil maalesef. Zaten Ofisel.com belli yani üretici firma. Bulls modelinden Sarı renginden Satın almayı planlıyorum. Müşteri Hizmetleri departmanı çok iyi. Whatsaap Destek hattından yazdım aynı anda geri dönüş yaptılar. Sarış öncesi servisi güzel gibi :))

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu