WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Ortopedik Sandalye Nedir ?

Ortopedik Sandalye Nedir ?

Ortopedik Sandalye Nedir ?

          Sandalye üzerinde uzun süreli oturmalara bağlı olarak, Ağırlık merkezlerini destekleyen ürünler ORTOPEDİK SANDALYE olarak geçmektedir. Ortopedik Sandalyeler de kendi içlerinde ikiye ayrılır, Yarı Ortopedik Sandalyeler ve Tam Ortopedik Sandalyeler olarak. Şimdi onları inceleyelim.

Yarı Ortopedik Sandalye

          Bel desteği bulunan sandalyeler ortopedik sandalye olarak geçmektedir. Yani buna göre her sandalye ortopedik bir sandalyedir diyemeyiz. Aşağıdaki görselde de yer aldığı üzere Bel Desteği olan modeller Ortopedik Sandalye olarak sınıflandırılır fakat Yarı Ortopedik Sandalye olan modeller sadece bel desteği olan sandalyeler için geçerlidir. Yarı Ortopedik Sandalye detayında şunlar yer almaktadır;

-          Geriye Yatma Özelliği

-          Kitleme özelliği

-          Aşağı – Yukarı hareket

-          Bel Desteği

Yukarıdaki özellikleri sağlayan sandalye modelleri Yarı Ortopedik Sandalye olarak geçmektedir.

Yarı Ortopedik Sandalye Özellikler

Tam Ortopedik Sandalye

         Tam Ortopedik sandalye ise Bel, Boyun ve Kol Desteği yer alan sandalyeler için Tam Ortopedik Sandalye diyebiliriz. Tam Ortopedik Sandalye özelliklerini Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı olan hastalar için kesinlikle önerdiğimiz bir modeldir. Tam Ortopedik sandalye için kollarında hareketli olması gerekmektedir. Kolların hareketli olması bazı yarı Ortopedik Sandalye özelliklerinde de yer almaktadır. Ürün alırken veya talep ederken Ofisel Müşteri Hizmetlerimize talep ettiğiniz özellikleri iletmeniz halinde sizlere en uygun ürünlere yönlendirecektir.Tam Ortopedik Sandalye özellikleri Aşağıdaki gibidir.

-          Boyun Desteği

-          Bel Desteği

-          Kolçaklar Aşağı Yukarı Hareketli

-          Geriye Yatma özelliği

-          Kitleme özelliği

-          Aşağı yukarı hareket

Tam Ortopedik Sandalye nedir ve özellikleri Nelerdir

            Yukarıdaki özellikleri taşıyan Sandalye Modelleri için Tam Ortopedik Sandalye diyebiliriz. Biz sizler için bazı Tam Ortopedik ve Yarı Ortopedik Sandalye çeşitlerini aşağıda sunduk. Aşağıdaki ürünlerimiz Ortopedik Sandalye Modelleri olarak geçmektedir.

             Bazı Müşterilerimiz Multi Tilt Mekanizma yer alan her koltuğun Ortopedik Sandalye olduğunu düşünmektedir oysa Multi Tilt dediğimiz mekanizma Vücudumuzun ağırlık merkezlerine bir desteği yer almayan sadece Geriye Yatma ve Kitleme Özelliğine sahip bir Sandalye mekanizmasıdır ve hiçbir şekilde Multi Tilt mekanizma yer alan bir Sandalye’ye Ortopedik bir Sandalye diyemeyiz. Ofisel olarak sitemizde ortalama 20.000 Çeşit Sandalye yer almakta olup ürünlerimizin %95’inde Multi Tilt Mekanizma yer almaktadır. Sadece %5 oranında ürünlerimizde Sabit Mekanizma yer almaktadır.

            Sabit Mekanizma yer alan ürünler Ekonomik ürün olarak geçmektedir. Ofisel olarak her müşteriye uygun sandalye modelini sunmak görevimiz. Bel Ağıları yada boyun ağrıları olan herkes Kesinlikle Ortopedik Sandalye Almalıdır. Oyuncu Koltukları Modelleri de Ortopedik Sandalye olarak geçmektedir. Oyuncu Koltuklarında Bel Desteği, Boyun Desteği, Geriye yatma ve Kitleme özelliklerinin tümüne sahip olması; %99 oranında Oyuncu Koltuklarını Tam Ortopedik Sandalye olarak nitelendirir.

Yayınlanan 2020-04-12 Tarafından Ofisel Ürün Uzmanı 1 15196

1 Yorum

  • Eylül İnce

    Eylül İnce 2020-04-12 Yanıt

    Çok Faydalı bir makale olmuş, Teşekkürler.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu