WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Oyuncu Koltuğu Fiyat Performans Modeli

Oyuncu Koltuğu Fiyat Performans Modeli

Fiyat Performans Oyuncu Koltuğu

Oturma elemanı olarak kullanılan çeşitli ürünler bulunur. Bilgisayar ya da masa başında saatlerce vakit geçiren kişiler tarafından daha çok tercih edilen oyuncu koltuğu işlevsel bir üründür. Satın alacağınız ürünün fiyat performans oyuncu koltuğu standartlarında olması gerekir. Piyasada oyuncu koltuğu üreten yerli ve yabancı yüzlerce marka vardır. Bunlar içerisinde başarılı olanı fiyat performans oyuncu koltuğu özellikleri en iyi olandır. Oyuncu koltuğu satın almadan önce detaylı araştırmalar ve markaların kullanıcı yorumlarına göz atmakta fayda var. Bu sayede kalitesiz oyuncu koltuğuna büyük paralar ödemekten kurtulursunuz.

Oyuncu koltuğu her ne kadar sandalye görünümlü gibi dursa da konfor açısından koltuk ve yataktan daha rahat olabilir. Sandalyeye alternatif ve fazla özellikli olarak üretilen fiyat performans oyuncu koltuğu modellerini her marka üretemez. Bazı markaların ticari kaygıları ürün kalitesinin önüne geçebilir. Günlerce reklam ve ürün tanıtımı yapılmasına rağmen satın aldığınız zaman hiç de beklediğiniz gibi olmadığını görürsünüz. Doğru ve kaliteli oyuncu koltuğunu bulamazsanız hem paranız gider hem de sağlığınız olumsuz yönden etkilenir. O yüzden de fiyat performans oyuncu koltuğu satın almak gerekir.

Fiyat Performans Oyuncu Koltuğunun Özellikleri Nelerdir?

Fiyat performans oyuncu koltuğu verdiğiniz paraya değen ürün demektir. Dolayısı ile de satın alacağınız oyuncu koltuğunun en iyi donanım ve özelliklere sahip olması gerekir. Oyuncu koltuğu fiyatı ödediğiniz ancak bir süre sonra kullanılmaz hale gelen bir ürün marka açısından da güven zedeleyicidir. O yüzden satın alacağınız ürünün fiyat performans oyuncu koltuğu olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Ödediğiniz parayı karşılayacak oyuncu koltuğu özellikleri şu şekilde olmalıdır;

  1.      Oyuncu koltuğunda kullanılan sünger yapısı çökme, aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklı olmalıdır. Bu yüzden de kalıp ve tam sünger değil yoğun dökme sünger kullanılmalıdır. Aksi takdirde birkaç kullanımda bile oyuncu koltuğu süngerinde kısa sürede çökme ve aşınmalar meydana gelir.
  2.      Oyuncu koltuğunda kullanılan kumaş kalitesine dikkat edilmelidir. Euro kumaş ya da 1. Kalite kumaş kullanılması gerekir. Böylece oyuncu koltuğu yüzeyinde aşınmalara bağlı yırtılma ve süngerin çıkması gibi bir durumla karşılaşılmaz. Buna ek olarak dış kumaş yüzeyinin içinde astar da bulunmalıdır. Astar hem dış kumaş yüzeyini korur hem de süngerin çökmemesi için bariyer oluşturur.
  3.      Oyuncu koltuğunda konfor seviyesini artıran en önemli özelliklerden biri de oyuncu koltuğunun esnekliği ve geriye yatış derecesidir. Günlük hayatta ofis ortamında ya da evde kullanılan sandalyelerin geriye yatma özelliği bulunmaz. Ancak satın aldığınız fiyat performans oyuncu koltuğunda geriye yatma özelliği muhakkak bulunur. Bazı markaların ( örneğin; Xprime ve Ofisel gibi )geriye yatma derecesi 180’i bile bulurken bazı markalarda 120 derece bile geriye yatma özelliği zor bulunur. Bunun en büyük sebebi oyuncu koltuğunun kalitesiz oluşudur. Kaliteli diye aldığınız oyuncu koltuğunun geriye yatma özelliği bulunmuyor ise sandalye ya da ofis mobilyasından farksız olacaktır. Xprime markasının oyuncu koltuğu modellerinde 180 dereceye kadar geriye yatma seçeneği vardır. İsterseniz molalarda oyuncu koltuğunu yatış pozisyonuna getirirsiniz. Böylece evinizdeki yatağınızdaymış gibi rahat edersiniz. 180 derecelik açıya sahip üründe yatış pozisyonunda denge ve ağırlık merkezi doğru yerde olmazsa kişi oyuncu koltuğunu yatırır yatırmaz düşer ve yaralanır. O yüzden birçok marka bu riski almaz ve çok düşük dereceli ürün üretimi yapar. Ancak Ofisel markası gibi markalar çok ince detaylandırılmış hesaplamalar ile oyuncu koltuğuna birçok markada olmayan konfor özelliği ekler.
  4.      Oyuncu koltuğu satın alırken boyunuza ve kilonuza uygun olması gerekir. Ayrıca siz dışında daha farklı kişiler de oyuncu koltuğu kullanacak ise kullanan kişi tarafından kişiselleştirilebilir özellikler gerekir. Sırt dayama yüksekliği ve sandalye yüksekliği ile kolçakları ayarlanabilen bir oyuncu koltuğu fiyat ve performans açısından üstündür. Özellikle iş yerlerinde her çalışan için ayrı oyuncu koltuğu satın alınamaz. Sürekli bir çalışan değişikliği gözlemlenir. Satın alacağınız oyuncu koltuğunun yükseklik ayarları bulunması fiyat performans oyuncu koltuğu niteliğini sağlaması demektir.
  5.      Oyuncu koltuğu ya da sandalyeler belirli bir ağırlık kapasitesine sahiptir. Belirlenen ağırlıktan fazla bir yük bindiği zaman hem tekerlekleri hem de ürünün amortisörleri bozulur hatta kırılabilir. Ağırlık taşıma kapasitesi fazla oyuncu koltuğu seçmelisiniz. Böylece ürünün kısa sürede kırılmasının ve çatlamasının da önüne geçersiniz.
  6.      Oyuncu koltuğunun tekerlek yapısı basit gibi görünse de fiyat performans oyuncu koltuğu için gereklidir. Ağırlık taşıyamayan ve kısa sürede kırılan ya da parke ile zeminleri çizen bir oyuncu koltuğunu kimse satın almak istemez. Konforu yakalayıp sağlığıma yatırım yapayım derken evdeki parkelerinizden olabilirsiniz. Hatta parke bakımı olarak ekstra maliyet de çıkabilir. O yüzden zemin ve parke çizmeyen oyuncu koltuğu markası bakmak gerekir.

Yukarıda sayılan özelliklere daha fazla eklemek mümkündür. Ancak burada önemli olan ortalama bir oyuncu koltuğunda bile bu özelliklerin bulunması gerektiğidir. Piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğu markasında bu özelliklerin çoğu bir arada bulunmaz. Bilinen ve öne çıkan iki markada bu özelliklerin hepsi bir aradadır. Kullanıcı yorumlarına da bakıldığı zaman ürün özellikleri ile fiyat performans oyuncu koltuğu olup olmaması konusunda şüpheleriniz de gidecektir.

Fiyat Performans Oyuncu Koltuğu Modelleri

Xprime ve Ofisel markasının fiyat performans oyuncu koltuğu modelleri bir hayli fazladır. Bu markaların modellerinin %97’sinden fazlasının bu özelliklere sahip olduğunu söylemek yerinde bir tespittir.

Ofisel Bulls oyuncu koltuğu ve Ofisel Blody oyuncu koltuğu, Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu fiyatına göre performansı oldukça yüksek ve ortopedik özellikli oyuncu koltuğudur.

Xprime Hero oyuncu koltuğu diğer Xprime ürünleri gibi yüksek kalite dökme süngerden üretilmiş bir üründür. Xprime Zeus ve Zeus V2 oyuncu koltuğu serileri çok beğenilen ve iki ayrı seriye dönüştürülen oyuncu koltuğu modelleridir.

Xprime Air oyuncu koltuğu nefes alabilen ürün sevenler için ideal olup koku da yapmaz. Xprime One oyuncu koltuğu serisi ise dünyada bile tanınan ve yurt dışından dahi sipariş verilen fiyat performans oyuncu koltuğudur. Fiyat performans ürünleri içerisinde markanın kendini aştığı Xprime CLA oyuncu koltuğu vardır. Bu oyuncu koltuğu RGB led ışıklıdır. Ayrıca 12 saat kabloya bağlı olmadan her yerde bu özelliği kullanabilirsiniz. Gamerlar tarafından da oldukça talep gören bu ürün Xprime markasının ürünüdür.

Xprime Omega oyuncu koltuğu, Xprime Titan oyuncu koltuğu, Xprime Fabric oyuncu koltuğu, Xprime Cool oyuncu koltuğu modelleri tercih edilen fiyat performans oyuncu koltuğu serileri arasındadır.

Xprime King Fabric oyuncu koltuğu,  , Xprime Plus oyuncu koltuğu modelleri terletmeyen ve nefes alabilen yüzeye sahip fiyat performans oyuncu koltuğu modellerindendir.

Xprime Winner oyuncu koltuğu, Xprime Pubg oyuncu koltuğu, Xprime King ve King Extra oyuncu koltuğu bilgisayar tutkunları ve gamerların en çok satın aldığı fiyatına göre performansı oldukça yüksek oyuncu koltuğudur.

Modeller ve markalar hakkında daha ayrıntılı ve kapsamlı bilgi için Xprime ve Ofisel markasının resmi satış sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Oyuncu Koltuklarında Fiyat Performans Nedir ?

Pandemi Dönemi içinde en çok satılan ürünler OYUNCU KOLTUKLARI modelleri zirvededir. Bunun sebebini bazı müşterilerimizden samimi bir sohbet sonrası şu şekilde işittik.

“Bizler günlük hayatın temposu ve yoğunluğu içinde çalışan insanlarız fakat Pandemi döneminde hayatımızın hiçbir döneminde oturmadığımız kadar oturduk ve belimiz bir yerden sonra ağrımaya başladı. Tabi hal böyle olunca yeni nesil sokaklarda büyümüyor ki; Derlerini ve oyunlarının tümünü bilgisayar başında oturarak yapıyor ve biz bu şekilde bir ağrı çekiyorsak onlar da çekiyordur diye düşündük ve Çocuklarımıza bu dönemi daha rahat geçirmeleri açısından OYUNCU KOLTUĞU satın almak istedik.”

İşte Müşterimizden gelen yanıt tam da bu şekilde. Eba Tv ile çocuklarımız evlerde eğitime devam etmekte ve Oturma sağlıkları daha çok önem kazanmış durumdadır. Oyuncu Koltukları tam olarak burada devreye giriyor. Bel desteği yastığı ve Boyun yastığı rahat ve ortopedik bir kullanım imkanı sağlıyor.

S: Peki Tüm Koltuk ve Sandalyelerde geçen F/P Nedir ?

C: F/P = Fiyat – Performans demektir.

Konuyu biraz açmak gerekirse ise; bir koltuk satın alıyorsunuz ve piyasada tanınmış oyuncu koltuklarına 1.800 ile 4.000 TL arası para ödüyorsunuz. Ödediğiniz paranın %80’i başlıkta yazan Markaya.

Bunu biliyor muydunuz ?

İşte Ofisel Markası olarak Türkiye’nin Prestijli Oyuncu Koltukları Markası olan XPrime Markasını geliştiriyoruz ve çok yakında sizlere Yüksek Ücretler ödemekten kurtarıyoruz.

Şu anda hali hazırda Satışta yer alan Yeni Nesil, Alpha, Bulls ve Bonus Expert Serisi Oyuncu Koltuğu Modellerimiz her bütçeye uygun Oyuncu Koltuğu ihtiyaçlarını çok uygun fiyata karşılamaktadır. Ofisel Markalı Oyuncu Koltuklarımız için sizlere;

En İyi Fiyat Performans Oyuncu Koltuğu: Fab1 Oyuncu Koltuğu

Xprime ve Ofisel imzası taşıyan oyuncu koltuğu modelleri ve serileri çeşitlidir. Her Xprime oyuncu koltuğu en kaliteli ve sağlam malzemelerden yapılır. Farklı sektörlerde bulunan kişilere ya da tasarım sevenlere özel modeller üretir. Genelde her modeli severek kullanılır ancak bazı modeller ise belli bir kesime hitap eder. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modelleri 100’den farklı renk ve tasarıma sahiptir. Her seri kendi içerisinde de çeşitli tarzlara ve renklere ayrılır. En fazla renk, ürün, seri ve model çeşitliliğine sahip oyuncu koltuğu üreticisi Ofisel markamız oyuncu koltuğu modellerinde öncüdür. Sektörde bulunan diğer marka ve oyuncu koltuğu üreticilerinden çok daha fazla ürün çeşitliliğine sahiptir. Sadece ürün çeşitliliği olarak değil ortopedik özellikleri ve diğer seçenekleri ile de en iyi oyuncu koltuğudur. Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında çok fazla satılan ürünleri vardır. Son zamanların yükselen yıldızı tüm Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu içinden Alpha Fab1 oyuncu koltuğudur. Kalitesi, uygun fiyatı ve daha nice özellikleri ile diğer birçok oyuncu koltuğu markasına satışlarda da fark atmıştır. Taleplerine yetişmekte zorlandığımız Fab1 oyuncu koltuğu Ofisel markamızca üretilen özel tasarıma sahip modellerden biridir. Fab1 oyuncu koltuğunun tasarımı, çizgileri, 6 farklı renk seçeneği ve konfor özellikleri çok tercih edilmesinin bir başka sebebidir.

Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu genişliği 67 cm, derinliği 64 cm ve yüksekliği 136 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 78 cm olup oturak yüksekliği ise 49 cm ile 63 cm’dir. Oyuncu koltuğunun gövde kısmının ağırlık taşıma kapasitesi 110 kiloya kadardır. Krom metal ayak aksamı ve tekerleklerin ağırlık taşıma kapasitesi ise 160 kiloya kadardır. Uzun boylu ve kilosu biraz daha fazla olan kişilerin kullanımına da oldukça uygundur.  Fab1 oyuncu koltuğunun sırt kısmı 140 dereceye geriye yatabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca bulunduğunuz yerde esneme hareketleri de yapabileceğiniz kolaylıktadır. Bu sayede oyuncu koltuğunun kısa sürede kırılmasının da önüne geçilmiş olur. 14 cm yükseklik ayarı ile oyuncu koltuğunuzu dilediğiniz yüksekliğe getirebilirsiniz. Konfor için eklenen multi tilt mekanizma olarak adlandırılan yükseklik kilitleme fonksiyonu ile ayarladığınız yükseklikte saatlerce oturabilirsiniz. 3 boyutlu yumuşak dokulu kol destekleri ile saatlerce bilgisayar başında olsanız bile dirsekleriniz ve kollarınız ağrımayacaktır. Yüksek kalite malzemelerden üretildiği için de uzun süre dayanıklılık ve konfor sağlayacaktır.

Sağlamlığı ve dayanıklılığı üst derece olan Fab1 oyuncu koltuğu ergonomik yapıya ve tasarıma da sahiptir. Koltuk mekanizmasında kullanılan amortisörleri CLASS3 Avrupa standartlarında olup uzun süre dayanıklılık sağlar. Fab1 oyuncu koltuğunun ayak kısımları komple kromajlı metaldir. Böylece uzun süre dayanıklı ve kaliteli ayaklar ile yaralanmalara karşı önlem alınmış olunur. Fab1 oyuncu koltuğunun tekerlekleri kırılmaz ve dayanıklı özelliktedir. Parke, döşemeleriniz ve halılarınız da çizilmez. Böylece size ekstra halı ve parke ya da döşeme bakım, onarım masrafı da çıkmamış olur. Alt katta yaşayan komşularınız oyuncu koltuğu tekerlek seslerinden de rahatsız olmaz. Çünkü döşemeye zarar vermediği için aynı zamanda da ses çıkarmaz. Fab1 oyuncu koltuğunun vücuda değen her yerinde, oturma ve sırt kısmı dahil üst pedi yumuşak ploretan ile kaplandığından daha yumuşak ve ortopedik bir zeminde oturmanızı sağlanır. Göze hitap eden siyah kumaş zemin üzerine sarı, mavi, pembe, yeşil, gri ve kırmızı kumaş tasarımları ile farklı bir tasarım tarzı sunar. Tarzınızı kolayca yansıtacağınız Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu önerisi ilekemik ve iskelet sağlığınızı da destekler. Bel ve boyun kısmında bulunan 2 adet ortopedik yastığı sayesinde beliniz ve boynunuz için destek arama ihtiyacınız kalmaz. Bu 2 adet destek yastığı istenildiği gibi yukarı ya da aşağı doğru hareket ettirilebilir. Kullanmak istemediğiniz zaman birini ya da ikisini çıkarabilmeniz mümkündür. Ortopedik özellikleri ve ekstra konfor seçeneklerinin bulunduğu Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu oldukça uygun fiyatlıdır.

Dokunduğunuz ve oturduğunuz zaman kumaşı ve koltuk yüzeyi sizi rahatsız etmez. Terletmeyen ve nefes alabilen kumaş yapısı ve estetik tasarımı ile oyun tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Yazın dahi terletmeyen 1. Kalite kumaşı sayesinde saatlerce Fab1 oyuncu koltuğunda otursanız bile rahatsız hissetmezsiniz. Bilgisayarda ya da masa başında çok fazla vakit geçirenlerin konforunun özellikle düşünüldüğü bu ayrıntı konforu ve rahatlığı da artırır. Sayılan bu özelliklerin çoğu Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğunun genel özellikleridir. Dolayısı ile de bu özellikler için sizden ekstra ücret talep edilmeyecektir. Ortopedik oyuncu koltuğu modelleri arasında olan Fab1 oyuncu koltuğunu uygun fiyata almanız mümkündür. Diğer Xprime modelleri gibi özellikle 180 dereceye kadar yatma özelliği eklenmemiştir. Koltuğunun yatma derecesini daha düşük isteyenler için 140 dereceye kadar yatış pozisyonu hedeflenmiştir. Mola verdiğiniz ya da dinlenmek istediğiniz zamanlarda 140 dereceye getirdiğiniz yatma derecesi ile devrilme ya da yaralanma riski ile karşı karşıya kalmazsınız. Ofisel markası olarak sağlığınız için konforu tasarlamak kadar yaralanma risklerini önlemek de bizim için önemlidir. Çok ince hesaplamalar sayesinde koltuğun ağırlık merkezi doğru yere oturtulmuştur. Böylece Fab1 oyuncu koltuğunu tam 140 dereceye kadar bile yatırdığınız zaman devrilme riski ile karşılaşmazsınız. Uygun fiyatlı ve konforlu oyuncu koltuğu arayanlar tarafından çok fazla tercih edilen Aplha Fab1 oyuncu koltuğu kumaş severlerin ve deri tercih etmeyenlerin de memnun kaldığı bir seridir. Kumaşın spor duruşu ve rahatlığını sevenler için de idealdir. Değer verdiğiniz ve sağlığını önemsediğiniz sevdikleriniz için ya da kendinize verdiğiniz önemi göstermek için Ofisel resmi satış sitesinden Fab1 oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz.  

Ek Kaynaklar

Yayınlanan 2022-03-08 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı Oyuncu Koltuğu 0 5861

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu