WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Ofisel Tv Koltukları Burada

OFİSEL TV KOLTUKLARI

Tv koltuğu Modelleri, Ayak Uzatmalı Keyfine Keyif katacak, Zamanının daha Kaliteli geçmesini sağlayacak en yagene koltuk modellerindendir. J Şaka değil, Bu pandemi dönemlerinde Sokağa Çıkma yasaklarında evlerimizde geçirdiğimiz zamanı daha kaliteli ve rahat geçirmemiz için ideal bir Koltuk Olan Tv koltuğu Modelimizi tanıtmak isteriz.

Ofisel: Tv Koltuğu Modelleri ve Özellikleri

#SağlığıniçinSokağaÇıkma

Ofisel Markalı Tv Koltuklarımız sadece Tv koltuğu olarak değil, Refakatçi Koltuğu olarak da kullanılabilmektedir. Ayak Uzatmalı alan Oturma alanının altına bazaya girmektedir. Bu şekilde normal Koltuk görünümü kanan TV Koltuğu Ergonomik tasarımı ile her ortama uygun bir yapıya sahip olma imkanı vermektedir.

TV KOLTUĞU ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

Ofisel Tv Koltukları

  •          Tv koltuğu Sırt Bölümü 3 Kademeli olarak ayarlanabilir. Dik Konumda, 30 Derecelik Açılı Konumda ve komple yatay durumda Yatak Pozisyonu almaktadır.

  •          Ayak Uzatma alanı isterseniz açık, isterseniz kapalı olarak normal koltuk konumunda kullanabilirsiniz. Ayak uzatma alanı alt bölüm bazasından kolaylıkla çıkabilir.

  •          Yüksek Dolgulu Ortopedik Sert Sünger Yapısı

  •          Dayanıklı Katlanır Çelik konsüktürüsyon kasa

  •          Ergonomik tasarım

TV Koltuğu Ölçüleri

Boyutları (En x Boy x Derinlik): 84.00cm x 78.00cm x 75.00cm (Ayak Alanı kapalı ölçüleri)

Açılınca yatak derinliği

182 cm

Oturma Alanı Yükseklik

45 cm

Oturma Alanı Genişlik

57 cm

Oturma Alanı Derinlik

68 cm

OFİSEL TV KOLTUĞU ÜRÜN İNCELEME VİDEOSU

Ofisel Tv Koltuğu Modelimizi aşağıdaki videodan detaylı inceleyebilir aşağıdaki çok tercih edilen TV KOLTUKLARI modellerimizden satın alabilirsiniz.

 

Yayınlanan 2020-05-16 Tarafından Ofisel Ürün Uzmanı 2 5843

2 Yorumlar

  • Murat

    Murat 2020-05-16 Yanıt

    Detaylı anlatım ve ürün inceleme videosu harika olmuş, ürün satın almamda çok etken oldu ve şu sokağa çıkma dönemlerinde Netflix koltuğu adını verdim kendisine :) Bu arada iyi ki deri almışım, bu dönem üzerine kola, meyve suyu ne ararsan döküldü ama bir bez ile silmek yeterli oldu. :) Kumaş olsaydı lekeden rengi değişirdi herhalde. Satın almayı planlayanlar için Firma zaten sizi teğit için aramakta üretime aktarmadan önce malzeme ve renk konusunda. Kumaş veya Suni Deri seçebilirsiniz. Çok Rahat ve memnunum, Teşekkürler
    • Ofisel Büro Mobilya

      Ofisel Büro Mobilya 2020-05-16 Yanıt

      Memnuniyetiniz ve Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Tv koltuğu Satın almayı planlayan diğer müşterilerimize faydalı olacaktır. iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Sağlıklı günler sizinle olsun.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu