WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

2020 Yılının En İyi Oyuncu Koltuğu

2020 Yılının En İyi Oyuncu Koltuğu

2020 Yılının En İyi Oyuncu Koltukları

2020 Yılının En Çok Satan Oyuncu Koltuğu

      2020 Yılının En çok Satan ve Talep Gören Oyuncu Koltukları; Son 3 Yılda popülaritesi en hızlı şekilde artan ve kullanım ve tasarımı itibari ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlayan Oyuncu Koltukları, uzun yıllar kullanım sağlayan insanlar için ideal ve ortopedik oyuncu koltukları modelleridir.

      Oyuncu Koltukları Bel ve Boyun yastığı tasarımı ile Bel Ağrılarına %75 oranında azalttığı ortopedik doktorları tarafından belirtilmektedir. Bel Yastığının hareketli olması ve Bel Boşluğuna yerleştirilmesi, uzun saatler oturma kaynaklı yük binen bel disklerinin ağırlık noktası olmaktan korumaktadır.

       2020 Yılında Oyuncu Koltuk Modelleri ve Çeşitlilikleri üst seviyelere çıktı ve oluşan yoğun ve alakalı talep sebebi ile yoğunlaştı. Oyuncu Koltukları ile olarak Amerika, Almanya, İspanya, Rusya derken tüm dünya Oyuncu Koltuğu üzerine büyük talep vermektedir.

       Ofisel Olarak köklü geçmişi olan ve üretim kabiliyetine sahip bir yapının Oyuncu Koltuğu üzerine Kalite ve Tasarım anlamında yapabileceklerini hayal etmek zor olmasa gerek. Merdiven altı bir üretim değil, Tasarımsal ve Ürün Kalitesi anlamında Jenerik bir markaya ihtiyacımız vardı. Müşterilerimizden gelen değerli geri dönüş aynen bu şekilde yoğun olunca araştırma ve incelemeye başladık. Bazı müşterilerimizden aldığımız çok değerli geri bildirimler neticesinde XPRİME markası doğdu. Oyuncu Koltuğu üretimine Xprime ile başlamadık. Ofisel olarak Yeni Nesil Oyuncu Koltuğu, Alpha Oyuncu Koltuğu, Bulls Oyuncu Koltuklarımız öncesinde yoğun ilgi ve talep gören oyuncu koltuğu modellerimizdi. Bugünlerde Xprime Tasarımlarımıza Dahil olacak olan Modeller arasında ayrıca.

Oyuncu Koltuğu Kalitesi Derisinden belli olur, Xprime

       Xprime Oyuncu Koltuğuna Dahil olan Modellerde; Kullanılan Deri kalitesi değişiklik gösterir. Kolçaklar 2D veya 3D olarak özel olarak seçilmektedir. Oyuncu Koltuklarında Tekerlekler önemlidir. Xprime King Oyuncu Koltuğu Modelimizde Tekerlekler Kalın 160 KG Taşıma kapasitesine sahip ağır yük tekerlekleridir. Xprime ve Tüm Oyuncu Koltuklarımıza Metal ve Krom Ayak Kullanılmaktadır. Xprime Oyuncu Koltukları 2020 Yılının en iyi çıkış yapan Oyuncu Koltuğu diyebiliriz. Xprime Markasına gelen yüksek talep ile Oyuncular Gamercılar Xprime Oyuncu Koltuğu Modelini çok sevdi. Xprime Oyuncu Koltukları ile 3D kol gönderilmektedir. Xprime Koltuk Modellerinde Kesinlikle Kaliteden ödün verilmemektedir.  Xprime Oyuncu Koltuklarında Kullanılan Yüksek Propilen Malzemeli Deri olmak ile birlikte %30 oranında hava alan bir deri kullanılmaktadır. İşte buda kalitesiz derilerde yer alan %0 hava durumuna istinaden terleme olayını %80 oranında engeller.

2020 Yılının Çok Satan Oyuncu Koltuğu; XPRİME

Xprime Oyuncu Koltuğu Modelleri kalitesi ve ismi çok sevildi. En önemli avantajı ise isme para ödenmemesi. Farklı Markalara ödenilen yüksek oranlı rakamlar, hak ettiğinden çok daha fazlasını talep edilmesine yol açmaktadır. Xprime Oyuncu Koltuklarında Kaliteden asla ödün vermeden en iyi fiyat performansında Oyuncu Koltuğu Almanıza imkan sağlıyoruz.

Xprime Oyuncu Koltuğu Seçimi

Xprime Oyuncu Koltuğu 180 Derece Geriye Yatma Kabiliyeti

Xprime Oyuncu Koltuğu seçimi şu anda 2 seri olmasından dolayı çok kolay. İlerisi için söz vermiyoruz fakat çünkü yeni tasarım ve yeni modeller geliyor. Şimdi güncel serilerimiz arasında hangi modeli seçmeniz gerektiğine destek olalım.

Xprime Oyuncu Koltuğu Seçimi  tamamen sizin Boy ve Kilonuz ile alakalıdır. 1.75 Boy ve üzerine sahipseniz veya gelişim çağındaiseniz, 1.75 boyu geçmeyi 2-3 yıla hedefliyorsanız Seçeceğiniz model kesinlikle Xprime King Serisi Profesyonel Oyuncu Koltuğu modelidir. 1.75 Boyundan kısa iseniz tercih etmeniz gereken model kesinlikle Xprime One Serisi Profesyonel Oyuncu Koltuğu Modeldir. Modellerimize aşağıda görebilir, inceleyebilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

 2020 Yılının En Trend Oyuncu Koltuğu Xprime

Kaynak:

Yayınlanan 2020-07-06 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı Oyuncu Koltuğu 0 2969

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu