WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

2020 Yılının Jenerik Ofis Sandalyesi Modelleri

2020 Yılının Jenerik Ofis Sandalyesi Modelleri

Mimarlar için Modern ve Şık Ofis Koltukları ve Ofis Sandalyeleri Ofisel.com'da

2020 Yılının Jenerik Ofis Sandalyesi Modelleri

            2020 Yılında ofislerde ve mekanlarda en çok kullanılan ofis sandalyesi model ve renklerine bir göz atmaya ne dersiniz ?

Bu veriler tamamen Ofisel olarak bizlerin mimarlar ile yapmış oldukları çalışmalar neticesinde şekillenmiş olup sadece Ofisel.com olarak bizlerin verilerine dayanmaktadır.

Ofislerde En Çok Tercih Edilen Sandalye Renkleri

          2019 Yılında başlayan Ofislerde Modern çizgiler duvarlarda ve mobilyalarda pastel renk kullanımı ile şekillenmeye devam ediyor. 2020 Yılının başından itibaren en çok tercih edilen renkler arasında Kayısı Sarısı dediğimiz Koyu tonlarda Sarı renkleri fazlasıyla göze çarpıyor. Ayrıca Ofislerde enerjiye ve Feng Shui felsefesine uygun şekilde dizayn edilmektedir.

        Mimarlar bu noktada farklı renkte duvar renklerine kadar durumu ileri seviyeye taşımış durumda. Örneğin Ofiste çalışacak veya sıralı masalar olsa bile Arka duvar renklerini çalışan kişinin Burcuna, Yükselenine ve Karakter analizine göre farklı renk seçenekleri ile hareketlilik katıyorlar. Buradaki amaç tamamen kişisel motivasyon ve enerji. Hal böyle olunca Sıradan Ofisler kendini Renkli Ofislere bırakıyor. İşte tam bu noktada Çalışma Sandalyelerinde tercih edilecek renkler devreye giriyor. Sadece Duvar renkleri değil, Aynı şekilde Koltuk ve Sandalye Modelleri de aynı özelliklere göre kişisel renk tespiti yapılıyor.

Modern Ofisler için Ofis Mobilyası Burada

     Genel Olarak toplamak gerekirse Ofislere renk katacak tonlar başında Sarı, Yeşil, Lila, Turuncu tonları öne çıkmaktadır. Örneğin bir ofis sandalyesi düşünün ki Sırt rengini ayrı, Oturma alanını ayrı renk seçebiliyorsunuz. Mesela www.ofisel.com sitemizde yer alan https://ofisel.com/calisma-koltuklari/28775-calsma-koltuklar-ofisel-pezzey-fileli-calisma-koltugu-12-renk-secenegi-pzzy340.html Linkteki Pezzey Fileli Çalışma Sandalyesinde olduğu gibi farklı tonlar seçebiliyorsunuz. Bu size Ofis Sandalyesinde Renk anlamında özgürlük katıyor. Belirli kalıplardan ziyade Oturma ve Sırt Alan renklerini özgürce seçebilmek kendi Koltuğunu yaratmak ile eşdeğer. Koltuk Senin, Renkler Senin Renklerin.

2020 Yılının En Çok Tercih Edilen Ofis Sandalyeleri

              2020 Yılında Yukarıda bahsi geçen renk özgürlüğüne eşlik eden Koltuk Modelleri en çok satan ürünlerin başında gelmektedir. OFİSEL Markası olarak sizlerin özgürlüğüne ve taleplerine karşılık veriyoruz. OFİSEL olarak yukarıdaki çalışma sandalyeleri özellikleri arasında en çok tercih edilen modellerimiz Ofisel Pezzey Fileli Çalışma Sandalyesi ve Kasbir Çalışma Sandalyesi Modelidir. Bunlar yanında Ofisel olarak istediğiniz modelde size özel çalışmalar yapabiliriz. Özellikle Toplu alım ve Proje işlerinde sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız.

           Ofisel olarak Ofis Sandalyesi ve Koltuk Modelleri arasında Müşterilerimize geniş renk imkanı sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Yılların verdiği tecrübe ve ürün çeşitliliği ile en kaliteli ve her ihtiyaç ve talebi karşılayan bir firma olmaktan asla vazgeçmedik.

Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuklarının Çalışma Verimliliğine Büyük ETkisi

 

Yayınlanan 2020-07-12 Tarafından Sandalye-Online Ofis Sandalyesi Modelleri 0 3114

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu