Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk

Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk

Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk

Günümüzde oyuncu koltuğu bir ihtiyaç haline geldi. Bilgisayar çağında yaşadığımız düşünülürse birçok işimizi artık sanal ortamdan hallediyoruz. Günümüz gençliği de bilgisayar ortamına doğduğu için bilgisayar oyunları onlar için vazgeçilmez bir aktivitedir. Saatlerce bilgisayar başında oyun oynayan ya da daha küçük yaşta iyi bir yazılımcı olmaya çalışanlar için çok tercih edilen gaming koltuk en önemli eşyaların başında geliyor. Bilgisayar oyunu tutkunları kişiler ya da masa başında saatlerce çalışmak zorunda olanlar için çok tercih edilen gaming koltuk oldukça önemlidir. Gaming koltuk günde yaklaşık 8 saat ile 12 saat arasında masa başında ya da bilgisayar başında oturan kişiler için özel tasarlanmıştır. Profesyonel oyuncu koltuğunun tüm özelliklerini taşıyan gaming oyuncu koltuğunu herkes rahatça kullanabilir. İnsan sağlığına hiçbir katkısı olmayan tam tersi oldukça rahatsız olan sandalyeler artık çok geride kaldı. Teknoloji gelişirken sadece elektronik araçlar değil ihtiyaçlar da değişiyor. Elektronik ve bilgisayar odaklı olan bu çağda sandalyeler artık çalışanlara konfor sağlamıyor. Hele de günde en az 8 saat oturmak zorunda olan kişiler kalktıktan sonra her yerlerinin tutulduğunu söylüyor. Yanlış oturma pozisyonu gün içerisinde belirli bir saatten sonra insan sağlığını tehdit etmeye başlıyor. Özellikle gençlerde bir süre sonra kamburluk ya da farklı kas veya iskelet hastalıklarına sebep olabiliyor. Duruş bozukluğuna karşı önlem alınmadığı sürece sağlık problemleri daha ileri boyutlara doğru gidiyor. Bunun önüne geçmek için çok tercih edilen gaming koltuk iyi bir seçenektir. Uzun süre oturarak çalışan kişilerin uzun süre gözlemlenmesi sonucu ortaya çıkan bu oyuncu koltuğu ortopedik özelliktedir. Sandalyede değil de sanki koltukta ya da rahat bir yatakta oturur hissi ile masa başında ya da bilgisayar başında çalışabilirsiniz.

Ofisel markası olarak daha sağlıklı ve ortopedik oyuncu koltuğu üreterek üzerimize düşeni yapmayı hedefliyoruz. Gençlerin ve bilgisayar ya da masa başında uzun süre vakit geçirenlerin sağlığını korumak için en çok tercih edilen gaming koltuk üretiyoruz. Ofisel markamızın ürettiği Xprime oyuncu koltuğu modelleri piyasada en çok tercih edilen gaming koltukların başında geliyor. Masaya göre ayarlanabilen ve kademeli dereceleri olan 3 boyutlu kol destekleri sayesinde gün içerisinde sandalyede oturma hissini ortadan kaldırmış oluyor.  Sandalyede oturma hissi ortadan kalkınca hem bedensel olarak hem de psikolojik olarak daha rahat hissedersiniz. Diğer oyuncu koltuklarının en büyük problemi ayarlanması mümkün olmayan kolçaklardır. Bir oyuncu koltuğu ne kadar ortopedik özellikli olursa olsun kol kısımları ayarlanabilen şekilde değilse kollar masanın altında ya da çok üstünde kalabiliyor. Böyle olunca da bel ve sırt ağrısı çekmeseniz bile kol ağrısından duramayabilirsiniz. Xprime oyuncu koltuğu bu olumsuzlukları da ortadan kaldırıyor. Hareketli kol tutucuları sayesinde istediğiniz seviyeye kollarınızı getirmeniz mümkündür.

Farklı tasarıma sahip Xprime Hero oyuncu koltuğu, Xprime Zeus ve Zeus V2 oyuncu koltuğu serileri aradığınız çok tercih edilen oyuncu koltuğu olabilir.  Xprime Air Serisi oyuncu koltuğu, Xprime One oyuncu koltuğu serileri ise yurt içi ve yurt dışında en çok tercih edilen gaming koltuk olarak satılmaktadır.  Xprime CLA oyuncu koltuğu RGB led ışığı seçeneği olan gaming koltuk oyun heyecanı ile birlikte ışık kombinasyonu da sevenler için ideal tercih olacaktır. Özellikle araba yarışı ya da motosiklet yarışlarında RGB led ışıklı oyuncu koltuğu alarak oyun zevkinizi doruklara çıkarmanız mümkündür. Bu oyuncu koltuğu ile en sevdiğiniz bilgisayar oyunlarını oynarken sanki yeniden oynuyormuş gibi ilk günkü heyecan ile oynayabilirsiniz. Xprime King Fabric oyuncu koltuğu,  Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu, Xprime Plus oyuncu koltuğu modelleri konforluğu ve rahatlığı arayanların severek kullanacağı oyuncu koltuğu serilerindendir.

Deri yerine kumaş oyuncu koltuğu sevenlerdenseniz Ofisel markası olarak bu talepleri de karşılamak için kumaş oyuncu koltuğu modelleri tasarladık. Kumaşın hava alan ve rahat yapısı sayesinde saatlerce rahatsız olmadan oyuncu koltuğunda oturabilirsiniz. Kumaş olarak tasarlanan Xprime Titan oyuncu koltuğu, Xprime Cool oyuncu koltuğu, Xprime Omega oyuncu koltuğu, Xprime Fabric oyuncu koltuğu modelleri de çok tercih edilen gaming koltuklar arasındadır.

En sevdiğiniz oyunların tasarımlarına sahip olan oyuncu koltuğunda oyun zevkine varmak ister misiniz? O zaman şimdilik 4 özel seri olarak tasarlanan gaming koltuklara bakmanızı öneririz. Zaman içinde sürprizlere hazırlıklı olun deriz. Xprime Winner oyuncu koltuğu, Xprime Pubg oyuncu koltuğu, Xprime King ve King Extra oyuncu koltuğu oyun tutkunları için özel yapım serilerdir. Oyunların detayları koltuk yüzeyine ve tasarımına taşındı.

Ofisel oyuncu koltuğunun en çok tercih edilen gaming koltuk arasına yerleşmesinin sebebi kaliteli oluşudur. Kullanılan her türlü malzeme Avrupa standartlarında kaliteye ve özel sınıflara sahiptir. Kullanılan sünger yapısı ve hafızalı sünger diye adlandırılan 65 DNS sünger sayesinde daha önce hiçbir koltukta yaşanılmayan deneyimi yaşarsınız. Tasarımı şıklığı, rahatlığı ve konforu ile her alanda rahatça kullanabilirsiniz. Ofislerde en çok ihtiyaç duyulan ve tercih edilen gaming koltuk ofis mobilyalarının en önemli parçasıdır. Çalışanlar ve yöneticiler için ofis çalışma koltuğu olarak kullanılacak gaming koltuk modelleri de bulunur. Lüksü ve kaliteyi gösteren ofis mobilyalarına uyan çok tercih edilen gaming koltuk ile çalışırken bile rahat edersiniz. Rahatlığı ve konforu çalışırken de zirvelere taşıyacak oyuncu koltuğu ile çalışırken de dinlenirsiniz. Çalışırken oturmaktan büyük keyif alacağınız ve sağlığınıza zarar vermeyen Ofisel markalı oyuncu koltuğu modelleri rahatlığın her halini düşündü. Arkaya doğru rahatça esneyebilmesi ve diğer oyuncu koltuklarında olmayan 180 dereceye kadar eğilebilme özelliği ile satın aldığınız en mantıklı eşyanız olacaktır.