WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Oyuncu Sandalyesi

Oyuncu Sandalyesi

Konforlu Oyuncu Sandalyesi

Konfor insanın en önem verdiği şeylerden biridir. Rahatlık ve konfor alanı için zaman zaman farklı adımlar atarız. Evimizde, iş yerimizde ya da çalıştığımız herhangi bir yerde konfor önceliklerimizden biridir. Çünkü insan konfor alanı içinde ve konforlu ortamda huzurludur. Bu sebeple de konfor ve rahatlık oturduğumuz eşyalarda da oldukça önemlidir. Konfor alanını genişletmek amacı ile farklı ürünler icat edilir. Bunlardan biri de konforlu oyuncu sandalyesidir. Ortaya çıkış noktası rahatsız sandalyelere alternatif üretmektir. Bir sandalyenin ne kadar rahat olduğunu düşünseniz de en rahatını kullanana kadar o sizin için idealdir. Ama burada asıl önemli olan en iyi ve konforlu oturma elemanını bulabilmektir. Konforlu oyuncu sandalyesi kullanmaya başladıktan sonra sandalye ya da oturakların aslında çok da konforlu olmadığını tecrübe etmiş olursunuz.

Konforlu oyuncu sandalyesini diğer sandalyelerden ayıran en önemli özellik ortopedik yapılı oluşudur. Ofisel oyuncu sandalyesi her zaman en rahat sandalyeden bile daha konforlu ve rahattır. Çünkü kullanılan malzemeler üst segmenttir. Tabi ki bu durum her oyuncu sandalyesi için geçerli değildir. Ofisel markası olarak ürettiğimiz her oyuncu sandalyesi konfor odaklı olarak üretilmiştir. Xprime konforlu oyuncu sandalyesi modellerinin her birinde ortopedik unsurlar bulunur. Hafızalı sünger yapısı sayesinde oturduğunuz zaman sıkışan sünger yapısı siz kalktıktan sonra geri eski haline döner. Ayrıca kullanılan 65 DNS dökme sünger özelliği ile uzun yıllar çökme ve deforme olmadan konforlu oyuncu sandalyesini kullanabilirsiniz. Konforun etkisini kas sistemi ve kemik sisteminiz üzerinde hissedebilirsiniz. Günde 8 saatten fazla masa başında ya da bilgisayar başında çalışan veya vakit geçiren kişilere bakın. Bu kişiler işinin ya da bilgisayarın başından kalktıktan sonra sırt kısımlarında tutulma ve kalça bölgesinde şiddetli ağrı hissederler. Bunun en önemli sebeplerinden biri oturulan şeyin ortopedik, rahat ve konforlu olmayışıdır. Konforlu oyuncu sandalyesinin minderi kişiyi uzun süre kullanımlarda bile rahatsız etmez. Çünkü kullanılan sünger sertliği ne çok yumuşak ne de çok serttir. İnsan vücudu için en sağlıklı sertlik ayarlanarak ortaya çıkarılmıştır. Bu sayede günde 12 saat oyuncu sandalyesinde otursanız bile diğer eşyalarda hissettiğiniz rahatsızlığı hissetmeyeceksiniz. Her yöne hareket edebilen yapısı sayesinde bulunduğunuz yerden her yere dönüp istediğiniz eşyanızı rahatlıkla alabilirsiniz. Xprime konforlu oyuncu sandalyesi rahatlık ve konforunuz için en küçük ayrıntıları bile düşünmüştür. Ofisinizde saatlerce çalışırken mental yorgunluğun yanında bedeninizde yorulur. Mental yorgunluk kişisel bir yorgunluk olduğu için onun için bir şey yapamayız ama beden yorgunluğunuzu alabiliriz. Bunun için de Ofisel markası olarak Xprime oyuncu sandalyesine konfor ve rahatlık özellikleri getirdik. Hareket edebilen 3 boyutlu kolçakları ile kolunuzu çalıştığınız masanın hizasına rahatlık ile getirebilirsiniz. Böylece kolunuz masadan daha yüksek ya da daha aşağıda kalmaz. Bu sayede gün içerisinde artan kol ve kas ağrıları ile karşılaşmazsınız.

Vücudunuz ya da kollarınız oturduğunuz veya çalıştığınız yerden uzak kalıyor ise gün içerisinde o noktaya ulaşmak için ekstra enerji harcarsınız. Bir süre sonra enerjinin fazla harcanması size yorgunluk olarak geri döner. Ancak satın alacağınız Xprime konforlu oyuncu koltuğu ile hem kolunuzu koyduğunuz yeri hem de tüm sandalye boyunu rahatça ayarlayabilirsiniz. Böylece çalışırken hem dikkatiniz dağılmaz hem de yorgunluğunuz artmaz. Oyuncu sandalyesinde bulunan kolçakların multi tilt fonksiyonu bulunur. Bu fonksiyonun ise konfor açısından sağladığı yarar kilit sisteminden gelir. Konforlu oyuncu sandalyesini istediğiniz yükseklik ya da yatma derecesine getirdiğiniz zaman o yükseklikte kalır. Dolayısı ile de kendi kendine yükseklik ayarı değişmez.

Konforlu oyuncu sandalyesinde olması gereken en önemli özelliklerden biri de kendinizi dinlenme moduna aldığınızda rahatlığınızı daha da artırması gerekir. Xprime konforlu oyuncu koltuğu'nun neredeyse tüm modelleri 180 dereceye kadar yatma ve esneme özelliğine sahiptir. Böylece molalarınızda kısa uyku araları verirsiniz ve göz kapaklarınızı dinlendirme şansınız olur. 12 saat boyunca masa başında ya da bilgisayar başında çalışan biri düşünüldüğü zaman aralarda mola vermesi gerekir. Çünkü oyuncu sandalyesi ne kadar ortopedik özellikli olursa olsun sandalyede sürekli dik durmak sizi rahatsız hissettirebilir. O yüzden de arada bir kalkıp hareket etmek ya da yatış pozisyonuna geçmeniz gerekir. Ancak işinizi bırakıp mola verme imkanınız yoksa bile 5 dakika oyuncu sandalyenizi yatış pozisyonuna getirip uzandığınız zaman yorgunluğunuz ve rahatsızlığınız büyük ölçüde azalacaktır.

Ofisel markası olarak ürettiğimiz Xprime oyuncu sandalyesinde 2 adet ortopedik destekli yastık bulunur. Bu yastıklardan biri boyun kısmı için diğeri ise bel desteği içindir. Bu destekli yastıkları kolayca hareket ettirmeniz mümkündür. Dilediğiniz yüksekliğe ya da konuma getirip sırtınızı ve boynunuzu rahatça yaslayabilirsiniz. Molanızda oyuncu sandalyesinin boyun yastığını dinlenme yastığı olarak kullanabilirsiniz. Konforlu oyuncu sandalyesi sadece iş yaşamında değil özellikle oyun turnuvalarında oynayan gamerlar için de idealdir. Saatlerce başından kalkamadığınız oyunlarınızda galibiyetler için Xprime oyuncu sandalyesi yardımcınız olacaktır. Oyun oynarken kullandığınız bilgisayar aksesuarları bir süre sonra kol ağrısı yapıyorsa oyuncu sandalyesinin 3 boyutlu kolçaklarını istediğiniz boyuta getirebilirsiniz. Aynı şekilde kullandığınız masa ya da bilgisayar sizden yüksekte ya da alçakta ise ve bu durum oyun zevkinizi bölüyorsa Xprime konforlu oyuncu sandalyesi bölünmeyen oyunlarda size galibiyet getirir. Gamer değilseniz ve masa başında sürekli ders çalışıyorsanız ya da çocuğunuz ders çalışırken ara verdiğinde çok yorgun oluyorsa kullanılan sandalye rahatsız demektir. Daha rahat edecekleri konforlu oyuncu sandalyesi alarak destek olup sağlığını koruyabilirsiniz. XPrime konforlu oyuncu sandalyesinin 100’den farklı renk seçeneğini online satış sitesinden kolaylıkla alabilirsiniz.

Yayınlanan 2022-01-04 0 2912

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu