Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
En Ucuz Oyuncu Koltuğu

En Ucuz Oyuncu Koltuğu

En Ucuz Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu fiyatları ve markaları oldukça çeşitlidir. Ama önemli olan kaliteli en ucuz oyuncu koltuğu bulmaktır. Birçok yerde oyuncu koltuğu görünümlü rahatlık ve konfordan uzak sandalyeler satılıyor. Oyuncu koltuğu seçerken bu durumları göz önünde bulundurmak gerekir. İyice araştırma yapmadan ve kalitesini sorgulamadan en ucuz oyuncu koltuğu alacağım diye kalitesiz ürün almamak önemlidir. Oyuncu koltuğu görünümlü sandalyelerin sünger yapısı kalitesiz olur. 1 sene bile kullanmadan yer yer çökmeler ve aşınmalar meydana gelir. Bu da bir süre sonra özelliksiz sandalyelerden bile daha rahatsız edici olur. Oyuncu koltuğunun amacı uzun süre dayanıklı olması ve konforunun uzun süre devam etmesidir. Bu şartları yerine getirmeyen oyuncu koltuğu olamaz, o ürünün adı sadece oyuncu koltuğu olur.

Oyuncu koltuğu satın alırken diğer konforsuz sandalyeler ile kıyaslamamak gerekir. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve özellikleri normal sandalyelerden çok daha üst segment olmalıdır. Ofisel markası olarak yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu sebeple de oyuncu koltuğu üretirken her aşamasında gerekli özeni gösteriyoruz. Kullandığımız malzemeler üst segment malzemeler olmak ile birlikte yerli üretimdir. İthal ürünler gibi pahalı değildir. Oyuncu koltuğu ihtiyacı olan hiçbir mekan ve ev kalmamalı düşüncesi ile hareket ettiğimiz için ürünlerimizi en ucuz oyuncu koltuğu olacak şekilde üretiyoruz. Buradan kaliteden ödün verdiğimiz anlaşılmasın. Kaliteden ödün vermeden en iyi malzemeleri birleştirerek ortopedik oyuncu koltuğu üretiyoruz. Profesyonel yaşamda ve günlük hayatta konfor ve rahatlığı sağlayacak Xprime oyuncu koltuğu modelleri ile müşterilerin memnuniyetini amaçlıyoruz.

Çalışırken en ihtiyaç duyacağınız şey konforlu ve rahat bir koltuktur. Koltuk boyutları kadar geniş olmayan ancak vücut sağlığınızı önemseyen Xprime oyuncu koltuğu size konforun her türlüsünü sunar. Oturduğunuzda koltuğun varlığını hissetmezsiniz çünkü hiçbir şekilde rahatsızlık duymazsınız. Heybetli yapısı sayesinde vücut ölçüleriniz fazla olsa bile sizi kolayca sarar ve iskelet sisteminizi destekler.  Ergonomik yapısı sayesinde Xprime oyuncu koltuğundan vazgeçemezsiniz. Vücudunuzun temas ettiği her yerde bulunan özel 65 DNS dökme sünger ve kaliteli kumaş sayesinde vücudunuzda sertlik hissetmezsiniz. Sırt kısmında bulunan iki adet sünger ortopedik özellikleri destekler. Ayak ve tekerlek sistemi oldukça sağlam olup 160 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. Tüm bu özelliklere göre fiyatı da oldukça uygundur. Üst segment özelliklere rağmen bile en ucuz oyuncu koltuğu olma başarısını kimseye kaptırmaz. Daha pahalı ve daha az özellikli oyuncu koltuğu satın aldığınız takdirde bir süre sonra tekrar bir oyuncu koltuğu almak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumu önlemek için detaylı bir araştırma yapmanızda fayda var. Xprime oyuncu koltuğu müşteri yorumlarını da okuyarak karar verebilirsiniz. Alanında en iyi oyuncu koltuğu üreten bir firma olarak müşteri dönüşlerinde memnuniyet oranımız oldukça yüksektir. Sipariş verdiğiniz ürünün montajını yaparken firmamızdan destek alabilirsiniz. Montajı gayet basittir ve 5 dakikanızı bile almaz.

 En ucuz oyuncu koltuğu olarak satın alacağınız Xprime oyuncu koltuğu modelleri çok fazladır. Bazı modeller lüksten ve farklı tasarımlardan vazgeçmeyenler için biraz daha fazla harcama yaparak üretilmiştir. Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu arıyorsanız o modeller biraz bütçenizi aşabilir. Ancak genel olarak Xprime oyuncu koltuğu piyasadaki en ucuz oyuncu koltuğu modellerini bünyesinde taşır. Kalitesi ile yurt dışından da oldukça sipariş alır. Xprime One serisi alabileceğiniz en ucuz oyuncu koltuğu modellerinden biridir. Kumaş yapısı hava alır ve terletme yapmaz. Yaz ya da kış fark etmez rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürün kumaşı leke tutmayacağı için kuru bir bezle ya da hafif nemli bir bez ile silmek yeterli olacaktır. Bakterilerin oluşmasını engelleyen kumaş yapısı sayesinde sağlığınız tehdit altında olmaz. Koltuk yüzü kullanmanızı gerektirecek kadar temizliği zor değildir. Özellikle deri Xprime oyuncu koltuğu modellerinin temizlenmesi daha da kolaydır. Üzerine bir şey döküldüğü zaman dökülen şey kumaştan akıp gidecektir. En ucuz oyuncu koltuğu olmasına rağmen her olasılık tek tek düşünülmüştür. Kullanım kolaylığı, ergonomik yapısı, ortopedik özellikleri, ayarlanabilir 7 kademeli yükseklik özelliği gibi pek çok konuda aradığınız oyuncu koltuğudur. Bir oyuncu koltuğundan aradığınızın daha fazlasını bulmanız mümkündür.

 Ofisel markası olarak ürettiğimiz en ucuz oyuncu koltuğu modelleri sınırlı değildir. Xprime Plus oyuncu koltuğu serisi, Xprime Alpha Fab1 kumaş oyuncu koltuğu serisi ve Xprime King oyuncu koltuğu serisi en ucuz oyuncu koltuğu modellerindendir. Her birinin yaklaşık olarak özellikleri aynıdır. Ancak bazı modellere göre özellikleri bir derece daha az tutulmuştur. Örneğin Xprime One serisi en ucuz oyuncu koltuğu modellerinden biridir. Tüm özellikleri diğer Xprime oyuncu koltuğunun özellikleri gibidir. 180 dereceye kadar yatabilir. Tüm malzemelerinin kalitesi Avrupa standartlarındadır ancak tek farklılığı sünger DNS’si 65 değil 55 DNS’dir. Hafızalı sünger özelliğine engel değildir. Oturduktan sonra kalktığınızda tekrar eski haline dönecektir. Hareketli 3 boyutlu kol destek yerleri, parkeleri çizmeyen tekerlekleri, amortisörleri bel ve boyun destek yastıkları gibi her bir özelliği alanının en iyisidir. Ürün yorumlarına baktığınız zaman da kalitesini ve konforunu görmüş olursunuz.

En ucuz oyuncu koltuğu olmasına rağmen konfordan ödün dahi vermeyen Xprime oyuncu koltuğu serileri ile saatlerce masa başında ya da oyun turnuvalarında rahatsız hissederek oturmazsınız. Mola vermek istediğiniz zaman 180 dereceye kadar eğilse bile problem olmayacak koltuk sırt kısmı ile rahatlığı yaşarsınız. Bir oyuncu koltuğundan çok daha fazlası olan Ofisel marka Xprime oyuncu koltuğunu kullandıkça farkını görmüş olursunuz. En ucuz oyuncu koltuğu olmanın yanında en kaliteli oyuncu koltuğu unvanını da elinden bırakmayan Ofisel ile konforu yaşayabilirsiniz.

Web sitemizde yer alan 1500 TL ve altındaki ucuz oyuncu koltuğu modellerini hemen inceleyin: https://ofisel.com/27-oyuncu-koltuklari#/Fiyat-196-1498