WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu

2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu

2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu Modelleri Nelerdir?

Oyuncu koltuğu modellerinde ve tarzında herkesin tercihi farklı olabilir. Kimi kumaş oyuncu koltuğu severken kimi de deri oyuncu koltuğu tercih edebilir. Derinin lüksünü ve rahatlığını sevenler için en iyi oyuncu koltuğu deri olandır. Derinin lüksünden hoşlanmayan ancak spor kumaşın yüzeyini ve görünüşünü tercih eden kişiler de kumaş oyuncu koltuğu tercih eder. Karşılaştırıldığı zaman kullanma rahatlığı açısından aralarında neredeyse hiçbir fark yoktur. Yazın ya da kışın deri oyuncu koltuğu kullanmanın kullanışsız olduğunu düşünen kişiler daha önce 1.kalite malzemeden üretilmiş deri oyuncu koltuğu satın almamış ya da kullanmamış demektir. Ofisel markası olarak deri oyuncu koltuğu modellerini üretirken derinin en iyi kaliteden olmasına özen gösteriyoruz. Böylece derinin nefes almadığı düşünülen yüzeyi Xprime oyuncu koltuğunda dezavantaja dönüşmüyor. Xprime oyuncu koltuğunda kullanılan deri malzemesi nefes alabilen yapıdadır. Yazın uzun süre kullanımda bile terletme gibi rahatsız edici bir durum ile karşılaşmak zorunda kalmazsınız. Ofis mobilyalarınız için deri oyuncu koltuğu tercih edebilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuğu modellerini incelemek için resimin üzerine tıklayabilirsiniz.

Kumaş oyuncu koltuğu sevenler grubunda bulunuyorsanız Xprime kumaş oyuncu koltuğu modellerine mutlaka bakmalısınız. Oyuncu koltuğunda nefes alabilen üst kalite kumaşlar kullanılır. Böylece yaz kış rahatsız hissetmeden ve terleme hissi olmadan saatlerce oyuncu koltuğunda oturabilirsiniz. Kumaş oyuncu koltuğunun nefes alabilen yapısı deri oyuncu koltuğuna göre daha fazladır. Bu sebeple de koku oluşumu da meydana gelmez. Deri oyuncu koltuğunun koktuğunu düşünüyorsanız ön yargılarınızı Xprime oyuncu koltuğu ile değiştirebilirsiniz. İlk günlerde ürün kokusu olur ancak ağır ve rahatsız edici bir koku değildir. Bir hafta dolmadan o koku da kaybolur. Xprime kumaş oyuncu koltuğunda ise hiçbir şekilde koku ile karşı karşıya kalmazsınız. Xprime oyuncu koltuğunda kullanılan kumaşlar hijyeniktir ve antibakteriyel özelliklidir. Ayrıca farklı cins kumaş türleri de kullanılır. Delikli ve file kumaş sevenler için özel seriler de üretilmiştir. Daha spor bir kumaş tarzı ve renkleri seviyorsanız Ofisel markasında bu zevkinize de karşılık bulabilirsiniz. Deri ve kumaş karışımını birlikte seviyorsanız o zaman da deri ve kumaş karışımı olan özel modellerimizden satın alabilirsiniz. Deri ve kumaş karışımı modellerde sırt dayama ve oturma kısmı kumaş özellikli olup diğer yerleri deriden üretilmiştir. Oyuncu koltuğunda hem spor hem de lüks bir görüntü tercih edenlerdenseniz bu seriden olan kumaş oyuncu koltuğu modellerinden seçebilirsiniz. Terletme yapmayan ve oldukça hijyenik olan kumaş oyuncu koltuğunun temizlenmesi de çok kolaydır. Ayrıca koltuğu korumak için örtü örtmenize gerek kalmaz. Leke tutmayan kumaştan üretilen Xprime kumaş oyuncu koltuğu ile temizlik sizin için dert olmaktan çıkar. Hafif nemli ya da kuru bezle dökülen şeyi temizlediğiniz zaman leke koltuğun yüzeyine yapışmaz. Özellikle deri oyuncu koltuğunda dökülen şey koltuk yüzeyinden akıp gider. Böylece kuru bezle bile o bölgeyi silmeniz yeterlidir.

Ofisel markasının kumaş severlere özgü olarak tasarladığı ve ürettiği bazı modeller vardır. Bu modeller kumaş oyuncu koltuğu ya da kumaş ağırlıklıdır. Her serinin kumaş rengi, yüzeyi ve detayları farklı tasarımlara sahiptir. Xprime Fabric oyuncu koltuğu, Xprime Omega oyuncu koltuğu, Xprime Cool oyuncu koltuğu, Xprime Titan oyuncu koltuğu modelleri kumaş oyuncu koltuğu tercih edenlerin çok seveceği oyuncu koltuğu modellerindendir. Xprime ya da Ofisel sitelerini ziyaret ederek bu modelleri daha yakından inceleyebilirsiniz.   

Kumaş oyuncu koltuğu diğer Xprime oyuncu koltuğu modelleri gibi en kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Kullanılan tekerlek ve sandalye ayak yapısı yaklaşık 160 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Tekerlekleri parke ve zemini çizmeyen özelliklidir. Özellikle araba yarışları ya da motor yarışı tutkunu iseniz rahat hareket etmek için Xprime kumaş oyuncu koltuğu modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Yarışların heyecanı ile oyuncu koltuğunda sürekli hareket halinde bile olsanız dayanıklıdır. Sağlamlık ve dayanıklılık konusunda oldukça kalitelidir. Koltuk ve tekerlek bağlantı yerleri dayanıklı krom profillerden yapılmıştır. Bu sayede hafif ama fazla ağırlık taşıyabilen ayaklar ortaya çıkar. Kumaş oyuncu koltuğunun tüm gövdesi 120 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. Döner koltuk olarak da kullanılabilen kumaş oyuncu koltuğu ile konfor ve rahatlığı hissedersiniz.

Hangi sektörde çalışırsanız çalışın, oyun tutkunu bir gamer iseniz ya da saatlerce hiç kalkmadan masa başında ders çalışıyorsanız Xprime kumaş oyuncu koltuğu tam size göredir. Ofisel markası olarak ürettiğimiz koltukları anlatmak gerekirse tam olarak şöyle denilebilir: Siz ona değil o size uyar. Konfor özelliklerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Kumaş oyuncu koltuğunun sırt bölümü çeşitli yüksekliktedir. Kendi boy ve kilonuza uygun oyuncu koltuğunu seçerek rahatlığı ve konforu daha iyi yakalayabilirsiniz. Boyunuzun çok uzun ya da çok kısa olması fark etmez. Standart modellere ek olarak minyon tipli ve daha uzun boylu kişiler için farklı ölçü seçenekleri olan kumaş oyuncu koltuğu modelleri üretilmiştir. Xprime oyuncu koltuğu tek bir boyut ve özellikli değildir. Xprime oyuncu koltuğu modellerinin her biri her kesimden kimseye hitap edebilir. Yaptığınız işin ya da oyuncu koltuğu kullanma amacınızın hiçbir önemi yok. Yeter ki kendinize uyan bir oyuncu koltuğu sipariş verin. Kendinize ve sevdiklerinize verdiğiniz değeri en iyi gösterme yolu Xprime oyuncu koltuğu olabilir. Özel günlerde sevdikleriniz için hediye bulmakta güçlük çekiyorsanız Xprime kumaş oyuncu koltuğu iyi bir alternatif olabilir. Sevdikleriniz ya da kendiniz için satın alacağınız Xprime kumaş oyuncu koltuğu ile sağlığınıza uzun vadede yatırım yaparsınız. Gün içinde birkaç saat oturmak için bile konforlu koltuk seçmeye çalışıldığı düşünüldüğünde hiç kalkmadan en az 8 saat çalıştığınız yerde kullandığınız sandalyenin daha konforlu olmasına özen göstermelisiniz.

Neden Kumaş Oyuncu Koltuğu?

Kumaş oyuncu koltuğu deri oyuncu koltuğu kullanmak istemeyenlerin tercih ettiği modeldir. Oyuncu koltuğu tasarlarken müşteri memnuniyeti ve isteği önemlidir. Ofisel markası Xprime oyuncu koltuğu modelleri ve serilerini tasarlarken kumaş yapısına da özen gösterir. Öncelikle belirtmek gerekir ki Xprime oyuncu koltuğunun kumaş ve deri seçeneklerinde kullanılan her tür malzeme 1.kalitededir. Bu sayede deri koltuk bile satın alsanız ne aşınma ne de çatlama ile karşı karşıya kalmamış olursunuz. Kalitesiz deri kumaşıyla üretilmiş oyuncu koltuğu kullanan kişiler artık deri oyuncu koltuğu almak yerine kumaş olanlardan tercih ediyor. Xprime oyuncu koltuğunun deri modellerini satın aldığınız zaman deride oluşacak çatlamalar ve dökülmeler ile karşılaşmazsınız. Çünkü en iyi kalite deri kumaş kullanıldığı için aşınmalara ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır.

Aşınma ve yıpranmadan ziyade terlemeyi önlemek için de kumaş oyuncu koltuğu seçenlerden olabilirsiniz. Ancak Xprime deri oyuncu koltuklarının kumaşı nefes alabilen yapıda olduğu için terletme gibi durumlar ile de karşılaşmazsınız. Ancak illa ki kumaş oyuncu koltuğu seviyor ve istiyorsanız o zaman da Xprime serilerine ve modellerine göz atmanızda fayda var. Ofisel markası kullandığı kumaşlarda nefes alabilen yapıyı tercih ediyor. Bu sayede yaz ya da kış herhangi bir rahatsızlık ya da terletme gibi durumlar ile karşılaşmazsınız. Xprime Fabric oyuncu koltuğu, Xprime Omega Oyuncu Koltuğu, Xprime Cool Oyuncu Koltuğu, Xprime Titan Oyuncu koltuğu modelleri kumaş oyuncu koltuğu tercih edenlerin çok seveceği oyuncu koltuğu modellerindendir.  Kumaş oyuncu koltuğu modeli olarak bu serilerin tamamında yaklaşık 50’ye yakın seçenek bulabilmeniz mümkündür. Sadece kumaş özellikli olması değil farklı tasarımları ile de oldukça seveceğiniz oyuncu koltuğu tasarımlarına sahiptir. Kumaş oyuncu koltuğunun tüm özellikleri Xprime oyuncu koltuğunun yüksek kalite standartlarını karşılar. İstisna bir iki model dışında tüm oyuncu koltuğu modelleri 180 dereceye kadar yatırılabilir özelliktedir. Multi tilt fonksiyonu ile dilediğiniz dereceye getirip kilitleyebilirsiniz. Bu yüzden de ister deri isterseniz de kumaş oyuncu koltuğu sipariş edin ortopedik özellikli ve yüksek kaliteli oyuncu koltuğuna sahip olmuş olursunuz. Xprime ve Ofisel online satış sitelerini ziyaret ederek istediğiniz renkte ve özellikte olan kumaş türüne göre dilediğiniz oyuncu koltuğu siparişini verebilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Oturma elemanları, oyuncu koltuğu ve farklı bazı yüzeylerde kumaş çeşitleri kullanılır. Bunun en önemli sebebi rahatlık ve konfor seviyesini artırmasıdır. Kumaş sayesinde yüzeyin sertliği hissedilmez. Kullanılacak ürünün iç kısmında bulunan malzemelerin kötü görüntüsü ortaya çıkmaz. Yüzeyin daha kolay temizlenmesine imkan sağlar. Ofisel markası olarak kullandığımız kumaş oyuncu koltuğu modellerinde müşterilerimizin konfor seviyesini yükseltiyoruz. Sadece kumaşın rahatlığını sağlamak ile kalmıyor. 1. kalite kumaş kullanılmasına özen gösteriyoruz. Çünkü kullanılan kumaşın kalitesi ne kadar artarsa konfor ve rahatlık da o derece artacaktır. Silinebilir özellikleri olan kumaş oyuncu koltuğu üzerinde uzun süreli bakteri barındırmaz. Kolayca dezenfekte etmeniz mümkündür. Ancak kalitesi düşük kumaştan yapılmış kumaş oyuncu koltuğuna bulaşan kir ve bakteriler bir süre sonra koltuğun iç kısmına iner. Koltuğun iç kısmı temizlenmesi mümkün olmayan yerlerden olduğu için buralar bakteri yuvasına dönüşür. Bakteri yuvasında uzun süre oturmak sağlığınızı ciddi anlamda tehdit eder. Virüs ve bakteri kaynaklı hastalıklar kumaş oyuncu koltuğu içinden vücudunuza geçiş yapar.

Ofisel kumaş oyuncu koltuğu evinizin bakteri yuvası olmasının önüne geçer. Ofisel oyuncu koltuğunda kullanılan kumaş alerji karşıtıdır. Hassas vücut yapısına sahip olanları rahatsız etmeyen kumaşa sahiptir. Nefes alabilen kumaşı yaz kış terlemenize izin vermez ve derinizi rahatsız etmez. Kumaş oyuncu koltuğu avantajlarından biri de koku içine hapsetmemesidir. Delikli kumaş yapısı hava almasına yardımcı olduğu için uzun süre kumaş oyuncu koltuğunda otursanız bile koku yapmaz. Kumaş oyuncu koltuğunuzu hafif nemli ya da kuru bir bez ile kolayca temizleyebilirsiniz.  Ofisel markası olarak ideal kumaş oyuncu koltuğu modelleri için uzun süre çalışıyoruz. Yaptığımız her yenilik oyuncu koltuğu sever müşterilerimizin konfor seviyesini daha da ileri götürüyor.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Seçenekleri Nasıldır?

Ofisel Aplha Fab1 oyuncu koltuğu; 140 dereceye kadar geriye yatabilen kumaş oyuncu koltuğu modellerindendir. Kırmızı, mavi, siyah, pembe, sarı ve yeşil renk seçenekleri bulunur. Bu kumaş oyuncu koltuğu modelinde gri ağırlıklı olarak kullanılır. İki renkli olarak tasarlanan kumaş oyuncu koltuğu gövdesinin her birinde gri baskın renk olarak kullanılmıştır. Diğer 6 renk de her oyuncu koltuğu için ayrı olarak kullanılmıştır. Gri-yeşil, siyah-gri, pembe-gri, sarı-gri, kırmızı-gri, mavi-gri renk kombinleri bulunur. Nefes alabilen yapısı bulunan oyuncu koltuğu ile konfor düzeyinizi artırabilirsiniz. 3 boyutlu kolçakları dışında vücudunuza değen ve değmeyen her yeri kumaş kaplamadır. Bu sayede yüksek konfor sağlayan kumaş oyuncu koltuğu modellerinden biridir. Uzun süre hiç kalkmadan oturduğunuz zaman bile rahatlığı ve kaliteyi rahatça hissedersiniz. Beğendiğiniz ve tarzınıza uygun Ofisel Alpha Fab1 kumaş oyuncu koltuğu renklerinden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Xprime Omega oyuncu koltuğu; 180 dereceye kadar yatabilen kumaş oyuncu koltuğu serilerindendir. 4 farklı renk seçeneği bulunur. Her renk gri renk ile kombine edilmiştir. Krem-gri, kırmızı-gri, yeşil-gri, siyah-gri renkler kullanılmıştır. Kolçaklar haricinde Omega kumaş oyuncu koltuğunun her yeri kumaş kaplıdır. 2 adet ortopedik destek yastığında da kumaş ayrıntısı devam etmektedir. Hijyenik ve nefes alabilen kumaş yapısı ile uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Koku oluşumuna izin vermeyen 1.kalite kumaşı ile kumaş oyuncu koltuğu konforunu yaşayabilirsiniz. Deri oyuncu koltuğu tercih etmeyenler tarafından çok fazla sipariş verilen bu koltuk oldukça kullanışlıdır. Ortopedik yapılı olduğu için kumaşın konforunu daha da hissedebilirsiniz. Özellikle yazın deri oyuncu koltuğunun terleme yapacağını düşünen ve bu histen rahatsız olan kişiler tarafından tercih edilir.

Xprime King Fabric oyuncu koltuğu; renk açısından zengin bir seridir. Deri ve kumaş oyuncu koltuğunun birleştiği bir seridir. Oturma ve sırt dayama yerleri kumaş özelliklidir. Vücuda değmeyen diğer yerleri ise deri kaplamadır. King Fabric oyuncu koltuğu deri kısmı hem siyah hem de 10 farklı renk seçeneği detaylıdır. Siyah, kırmızı, gri, sarı, yeşil, turuncu, beyaz, pembe, lila, mavi oyuncu koltuğu kombinleri vardır. 3 boyutlu kolçaklarında kumaş seçenek tercih edilmemiştir. Kullanımı ve temizliği diğer serilere göre çok daha kolaydır. Deri kısımlara bir şey döküldüğünde ya da kumaş oyuncu koltuğunu temizlemek istediğiniz zaman hafif nemli bir bezi kullanmak yeterlidir. Hem deri kısmı hem de kumaş kısmı bakteri oluşumuna engel olan özellikli 1. kalite kumaştır.

Xprime Cool oyuncu koltuğu; 1. Kalite euro kumaştan yapılmıştır. 10.yıl özel tasarım serisi olan Cool kumaş oyuncu koltuğu oldukça konforludur. Üst kollarında yumuşak doku özelliği bulunan bu oyuncu koltuğunun sırt kısmı baklava dilimi şeklinde tasarlanmıştır. 2 adet destek pedinin tasarımı da diğer oyuncu koltuğu modelleri gibi olmayan seri nefes alabilen yapıdadır. Tamamen kumaş olarak tasarlanan bu oyuncu koltuğunun 6 farklı renk seçeneği bulunur. Gri renkli mavi detaylı, beyaz renkli kahverengi detaylı, mavi renkli siyah detaylı, açık gri renkli siyah detaylı, yeşil renkli beyaz detaylı ve siyah renkli seçenekleri bulunur. Her bir kombini kendi tarzında oldukça şık görünen spor oyuncu koltuğu modelleridir.

Xprime Titan oyuncu koltuğu serisi; Xprime ve Ofisel kumaş oyuncu koltuğu modelleri arasında yüzeyinde en çok renk barındıran oyuncu koltuğu modellerindendir. Titan kumaş oyuncu koltuğu serisinin 7 farklı renk seçeneği bulunur. Yüksek kalite komple kumaştan yapılmıştır. Ekru, pembe, yeşil, mavi, kırmızı, gri, sarı renklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Titan XL kumaş oyuncu koltuğu ise koyu renkte tasarlanmıştır. Diğer oyuncu koltuğu modellerine göre daha geniş ve büyük üretilmiştir. Sırt yapısı rahatsız etmeyen ve 180 dereceye kadar yatabilen özelliği ile 8 saatten fazla rahatça oyuncu koltuğunda oturabilirsiniz. Yalnız kişisel sağlığınız ve kan dolaşımınız için düzenli aralıklar ile kalkıp hareket etmeniz önemlidir. Ortopedik özelliği rahatsız hissetmenize engel olur. Bir oyuncu koltuğuna göre perfomansı oldukça iyi olan bu seriden vazgeçemeyeceksiniz. Gamer, yazılımcı, bilgisayar uzmanı ve uzun süreli ofis çalışanı iseniz Titan kumaş oyuncu koltuğu sizin için ideal olacaktır. Her özelliği ortopedik ve yüksek kalite oyuncu koltuğu avantajlarını sağlar.

Ofisel ve Xprime kumaş oyuncu koltuğu modelleri şıklık ve tasarım ile ortopedik özellikleri içerisinde barındırır. Her özelliği ayrı öne çıkabilen kumaş oyuncu koltuğu avantajlarından yararlanmak için internet sitemizde bulunan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Tarzınıza uygun kumaş oyuncu koltuğu renk seçeneklerini ofis mobilyası olarak kullanabilirsiniz. Daha koyu renk seçeneklerini satın alarak ofis ortamına rahatlığı taşıyabilirsiniz. Çocuklarınız, kendiniz ve sevdikleriniz için konfor ve rahatlığı kumaş oyuncu koltuğu sayesinde sağlayabilirsiniz. Evinizdeki dekorasyonun da tamamlayıcı parçası olacak kumaş oyuncu koltuğu seçeneklerini uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.

Ek Kaynaklar

Yayınlanan 2022-01-14 Tarafından Mehmet Ayvaz 0 3142

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu