Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Çocuklar İçin Oyuncu Koltuğu

Çocuklar İçin Oyuncu Koltuğu

Çocuk Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu modelleri ve kullanım alanları çeşitlidir. Büyükler ve küçükler tarafından da çok fazla tercih edilen bu ürün rahat ve konforludur. Kaliteli bir oyuncu koltuğu satın almışsanız sağlığınıza ya da sevdiklerinizin sağlığına büyük bir yatırım yapmışsınız demektir. Çocukların % 90’ından fazlası sağlıkları ve kendileri için doğru olanı seçebilme yeteneğine sahip değildir. Bu yeteneği kazanmaları için bazı şeyleri tecrübe etmeleri ve büyümeleri gerekir. Bu yüzden de çocuklar için en iyisi ve uygun olanını seçmek ebeveynlere kalır. Bilinçli bir ebeveyn çocuklarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara iyi imkanlar sağlar.

Her çocuğun yeteneği farklıdır. Kimisi ders çalışmak ve bir hayalin peşinden koşmak ister. Bazısı ise bilgisayardan başını kaldırmaz. Bu demek değildir ki ikinci tür çocuklarda problem vardır. Çocuğun aklındaki ve kalbindeki meslek farklı olabilir. İster saatlerce masa başında ders çalışan isterse de bilgisayardan gözlerini ayırmayan bir çocuk olsun ebeveynler çocuklarını korumak zorundadır. Sağlıklı ve düzgün beden yapıları için en önemli ve yararlı ürün hangisi ise onu seçmelidirler. Çocukların kişisel sağlığını ve vücut yapısını destekleyen oyuncu koltuğu da bunlardan biridir. Çocuklar için daha küçük tasarlanmış çocuk oyuncu koltuğu modelleri bulunur. Bunlar büyüklerin kullandığı oyuncu koltuğundan biraz daha ufak yapılıdır. Oyuncu koltuğunun kolçakları, sırt dayama yüksekliği ve oturma alanı genişliği biraz daha küçüktür. Bedenine tam uyan bir oyuncu koltuğu ile çocuklarınız konforlu ve rahat bir şekilde işlerini halledebilir. Eğitimlerini desteklemek için satın alacağınız çocuk oyuncu koltuğu çocuklara kısa sürede fayda sağlayacaktır.

Çocuk Oyuncu Koltuğu Modelleri

Çocuk oyuncu koltuğu modellerini araştırıp bakmak size uzun vadede kar sağlar. Çocuklar çabuk büyüdüğü için çok küçük oyuncu koltuğu modellerine bakarsanız bir süre sonra kullanım imkanınız kalmayabilir. Bunun için daha çok ayarlanabilir çocuk oyuncu koltuğu satın almalısınız. Ergenlik öncesi ya da tam ergenlik çağında çocuklarda boy ve kilo artışı görülür. Bu durum olağan olduğu için alacağınız oyuncu koltuğunda büyümeyi de göz önünde bulundurmanız gerekir. Aksi takdirde bir anda kilo alan ya da boyu uzayan çocuk oyuncu koltuğuna sığmaz olur. Bu da bir oyuncu koltuğundan beklenen verim ve rahatlığın düşük olması anlamına gelir. Ancak uzama ihtimali bulunan çocuğa uygun oturma minderi ve sırt dayama yüksekliği olan çocuk oyuncu koltuğu modellerinden birini alırsanız çocuğunuz uzun vadede rahat eder. Çünkü hem çocuk olması hem de uzaması ve yapılı olması göz önünde bulundurulmuş olur. Çok büyük oyuncu koltuğu modelleri satın alınır ise çocuk oturduğunda oyuncu koltuğunda kaybolur. Hem çok büyük gelir hem de istenilen konforu elde edemez. Böylece çocuğun kas ve iskelet sistemi de desteklenmemiş olur. O yüzden de doğru ölçülerde çocuk oyuncu koltuğu seçimi önemlidir.

Aşağıda bazı markaların çocuk oyuncu koltuğu modelleri ve serileri bulunur. Bu seri ve modeller içinden çocuğunuzun tarzına ve beden ölçülerine uygun oyuncu koltuğu seçebilirsiniz. Ürünlerin ağırlık taşıma kapasitelerini de göz önünde bulundurarak en iyi oyuncu koltuğunu bulabilirsiniz.

Xprime One Oyuncu Koltuğu: One serisinin oyuncu koltuğu yüksekliği birçok Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modellerine göre daha kısadır. Maksimum ağırlık taşıma kapasitesi 120 kg olan çocuk oyuncu koltuğu modelini ders çalışan ya da bilgisayar başından ayrılmayan küçük gamerlar için kullanabilirsiniz.  Daha ufak yapılı kişiler için tasarlanan bu modelin 10 farklı renk seçeneği vardır. Xprime çocuk oyuncu koltuğu modelinin tüm ürün yüksekliği 132 cm’dir. Xprime One oyuncu koltuğunun oturma alanı genişliği 60 cm’dir. Oturma alanı derinliği 50 cm olup sırt dayama yüksekliği 85 cm’dir. Ayrıca ürün ağırlığı 16 kg olup oturak yüksekliği ise 56 cm’dir. Çocuk oyuncu koltuğu arayanlar için ideal ebatlardadır. Çocuğunuz büyüdükçe bile rahatlıkla kullanabilir. Ayarlanabilir yükseklik ayarı sayesinde uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Xprime Pubg Oyuncu Koltuğu: Xprime Pubg oyuncu koltuğunun oturma alanı yüksekliği 45 ile 53 cm arasıdır. Oturma alanı genişliği ise 43 cm olup kolçaklar dahil 67 cm’dir. 10 farklı renk seçeneği bulunan çocuk oyuncu koltuğu modeli olarak da kullanılabilir. Ürünün oturma alanı derinliği 52 cm ve sırt yüksekliği 97 cm olup en yüksek konumda tüm ürün yüksekliği 148 cm’dir. 120 kilo ağırlığa kadar taşıma kapasitesi bulunur. Pubg oyuncu koltuğunda kullanılan tekerlekler 160 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. Çocuğunuzun küçük yaştan doğru iskelet sistemine sahip olması için çabalıyorsanız bu ürün idealdir. Daha küçük yaşlarda çocukların dahi kullanımına uygun olan özel oyun serisidir. Sabahlara kadar ders çalışan ya da bilgisayar başından hiç kalkmayan çocuklarınız varsa bu çocuk oyuncu koltuğu da idealdir.

Ofisel Alpha Fab1 Oyuncu Koltuğu: En çok satan oyuncu koltuğunun başında gelen Ofisel markalı oyuncu koltuğu farklı bir üründür. Üretim aşamasından beri birçok farklı kesime hitap eder. Ürün özellikleri ve kalitesi düşünüldüğünde kumaş çocuk oyuncu koltuğu olarak kullanılabilecek ürünler arasındadır. Ofisel Alpha Fab1’in oturma alanı genişliği 67 cm, derinliği 64 cm ve tüm ürün yüksekliği 136 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 78 cm olup oturak yüksekliği ise 49 cm ile 63 cm’dir. Taşıma kapasitesi 110 kiloya kadar olup 140 dereceye kadar geriye yatabilme özelliği vardır. Terletmeyen çocuk oyuncu koltuğu arayanlardansanız bu ürüne de göz atabilirsiniz.

Ofisel Blody Oyuncu Koltuğu: Bu ürün Ofisel imzası taşıyan oyuncu koltuğu modellerindendir. Ürünün oturma minderi genişliği 40 cm iken derinliği 54 cm’dir. Blody oyuncu koltuğunun tüm yüksekliği 136 cm iken oturma minderinin tüm genişliği 67 cm’dir. Oturma minderi genişliğinden de anlaşılacağı üzere bu ürün daha çok minyon tipli kişiler ya da çocuk oyuncu koltuğu satın almak isteyenler içindir. 110 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitesi vardır. Bu da küçük gamerlar ya da çalışkan çocuklar için ideal bir seçim olacaktır.

Ofisel Bulls oyuncu koltuğu: Ofisel blody oyuncu koltuğunun tüm ölçüleri çocuk oyuncu koltuğu olarak kullanılabilecek bu ürün için de geçerlidir. Oturma minderi genişliği 40 cm iken oturma kısmının genişliği tamamen 67 cm’dir. Oturma kısmının derinliği 54 cm olup tüm ürün yüksekliği ise 136 cm’dir. Oturma alanının genişliği ve ağırlık taşıma kapasitesi çocuk gamerlar ya da ders çalışan çocuklar için uygundur.

Sayılan bu modellere ek olarak çocuğunuz daha iri yapılı ise Xprime ve Ofisel markalarının diğer ürünlerine bakabilirsiniz. Boy ve kilosu yaşıtlarına göre fazla olan çocuklar için de kullanılabilecek çocuk oyuncu koltuğu modelleri bulunur. Çocuğunuz kilolu ise daha büyük ve ağırlık taşıma kapasitesi daha fazla olan oyuncu koltuğu tercih etmelisiniz. Çocuklar kısa sürede büyüdüğü için ayarlanabilecek özellikleri bulunan Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modellerine göz atabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi ve renk seçeneği için bu markaların resmi satış sitelerini ziyaret etmenizde fayda var. www.xprime.com.tr ve www.ofisel.com sitelerini gezerek tüm oyuncu koltuğu modellerinden çocukların vücut özelliklerine göre ürün bulursunuz.