WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

İstanbul Oyuncu Koltuğu

İstanbul Oyuncu Koltuğu

İstanbul Oyuncu Koltuğu

İstanbulda yaşıyorsanız tüm XPrime ve Ofisel modellerimizin yer aldığı deneyim mağazamızı ziyaret etmek ister misiniz?

O halde hızlı bir randevu oluşturmaya ne dersiniz?

(0850)302 10 83

İstanbul Mağaza
Adres:
Orhangazi Mah. Anahtar Sok. No:29/B Pendik/İSTANBUL

İstanbul iş imkanlarının farklı olduğu ve özellikle masa başı çalışma şartlarının fazla olduğu bir yerdir. Başarılı olan kişilerin iş olanaklarından yararlandığı bu yerde çalışmanın bazı zorlukları bulunur. Hangi işi yaparsanız yapın vücudunuz bir süre sonra dinlenme ihtiyacı hisseder. İsterseniz beyin gücü isterseniz de beden gücünün çalıştırıldığı bir iş olsun aralarda dinlenmek gerekir. İhtiyacınız olan İstanbul oyuncu koltuğu bu ihtiyacınıza cevap verecektir. Çalışan kişilerin % 90 oranından fazlası çalıştığı işte dinlenemediğinden sebeple bir süre sonra motivasyonlarının düştüğünden yakınır. Çalıştıktan sonra verdiği molalarda dinlenemeyen bir kişi günün sonunu kolayca getiremez. Hatta eve gittiğinde gün içerisindeki yorgunluğunu atamadığı için sevdiklerine ayırması gereken zamanı ayıramaz. Bu da hem mental olarak hem de bedensel olarak dinlenemeyen ve kısır bir döngüye giren çalışan demektir.

Bunun için yapabileceğiniz birkaç seçenek vardır.

  1.      Çalışma hayatına son verip evde oturmak
  2.      Part time çalışmak
  3.      Doğru oturma elemanını seçmek

Çalışmaya ihtiyacı olan kişiler için ilk iki seçeneğin elenmesi gerekir. Doğru oturma elemanını seçmek uzun vadede kazanç sağlar. Hem sağlığınıza hem de başarınıza yatırım yapmış olursunuz. Seçeceğiniz İstanbul oyuncu koltuğu ile konforu yaşarken çalıştığınızı hissetmezsiniz.

İstanbul’da oyuncu koltuğu nerden satın alınır? gibi soruları bazı ürünlerin kullanıcı yorumları kısmında görebilirsiniz. Güvenemeyeceğiniz ya da emin olmadığınız yerden oyuncu koltuğu almamak önemlidir. Görüntü ve kalite olarak gözünüze hoş gelen ancak kısa sürede deforme olan oyuncu koltuğu markaları ve modelleri ile karşılaşabilirsiniz. Oyuncu koltuğu üretilirken gündelik hayatta kullanılan sandalyeden daha farklı ve fazla özellik eklenir. Satılan İstanbul oyuncu koltuğu markaları içinde bunu fark edemeyebilirsiniz. En iyisi çok satan ve İstanbul oyuncu koltuğu müşteri yorumları öne çıkan ürünleri satın almaktır. Kullanıcı yorumları içerisinde öne çıkan Xprime ve Ofisel markalarının ürünlerini deneyebilirsiniz. Asıl faaliyet alanı konforlu ve kaliteli oyuncu koltuğu, yönetici sandalyesi gibi ev ve ofis ürünleri üretip tasarlamak olduğu için konfora büyük önem veriyorlar. Kullanıcı yorumlarına da baktığınız zaman ne kadar doğru bir karar verdiğinizi görebilirsiniz. Üreticiden en iyi fiyat garantisi sağlayan İstanbul oyuncu koltuğu modelleri de üretiyor. Her ihtiyaca cevap veren oyuncu koltuğu türleri ile müşteri portföyünü de bir hayli geliştirmiş durumda.

En İyi Oyuncu Koltuğu Hangisidir?

Ofisel İstanbul oyuncu koltuğu satın alan kişiler kısa zamanda çevrelerini de aynı ürünler için teşvik eder. Bunun en önemli nedenlerinden birisi piyasada bulunan uygun fiyatlı oyuncu koltuğu ihtiyacına cevap vermesidir. Satılan diğer oyuncu koltuğu markalarında bulunmayan özelliklerin çoğu Xprime ve Ofisel markalarında bulunuyor. Oyuncu koltuğu modellerinin tepeden tırnağa her malzemesi kalite odaklı üretiliyor. Yüksek fiyatlı birçok oyuncu koltuğunda bulunmayan CLASS 3 ve CLASS 4 amortisör kalitesi Xprime ve Ofisel markasında kullanılıyor.

Amortisörler bir oyuncu koltuğunun en önemli parçalarından biridir. Oyuncu koltuğunun yükseklik ayarı, dönme hızı ve konforu amortisörler ile doğrudan ilişkilidir. Sandalye, koltuk ya da ofis mobilyalarında bulunması gereken ancak bulunmayan birçok özellik bu oyuncu koltuğunda bulunur. Amortisörleri sağlam olduğu için de uzun yıllar güvenle oyuncu koltuğunu kullanabiliyorsunuz. Eğer İstanbul oyuncu koltuğu modellerinden birini kullanıyorsanız. Oyuncu koltuğunu kaldırabileceği 120 kilodan daha fazla kiloya maruz bıraktıysanız ve amortisörleri bozulduysa endişe etmeyin. Xprime ve Ofisel markaları amortisör satışı da yapıyor. Kendi kullanım hatanızdan dolayı bozulan oyuncu koltuğu amortisörünü değiştirerek aynı konfora kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu ürünlerden birini aldığınız zaman bakım ve onarım maliyeti gibi bir yük ile de karşılaşmazsınız. Dayanıklı malzemeden üretilen amortisörü kullanım hatanız dışında bozulmaz. İstanbul oyuncu koltuğunun diğer malzemelerinde de problem yaşamazsınız.

En İyi Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Bir oyuncu koltuğunu en iyi yapan şey donanımları ve malzeme kalitesidir. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modelleri için de bu durum geçerlidir. İstanbul oyuncu koltuğunu en kaliteli yapan özelliklerinden birisi sünger yapısıdır. Kullanılan sünger çökmelere ve aşınmalara karşı dayanıksız ise zaman içinde oyuncu koltuğu konforunu kaybeder. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modellerinde bu durumun önüne geçmek için özel yapılı ve hafızalı sünger kullanılır. 65+ DNS ve 60+ DNS dökme sünger ile oyuncu koltuğu döşenir.  Bunun en büyük avantajlarından biri uzun süre oyuncu koltuğunda otursanız bile kalktığınızda sünger şekli geri eski haline döner. Böylece süngerin aşınması ve yer yer çökmelerin olması gittikçe zorlaşır. Oyuncu koltuğu kullanıcı yorumlarında dile getirilen en büyük avantaj Ofisel ve Xprime için bu özelliklerdir. Vücudunuzun değdiği her yerde kullanılan kaliteli ve konforlu sünger yapısı ile çalışırken bile yorulmazsınız. Özellikle sırt kısmının geriye yatma özelliği ile de birleşir ise ofis ve iş yeri sizin için çalışma değil dinlenme alanlarına dönüşür.

Xprime ve Ofisel İstanbul oyuncu koltuğu çeşitlerinde sırt yatma özelliğinin derecesi çok fazladır. 180 dereceye kadar bile geriye yatma özelliği sayesinde dilediğiniz konuma getirip dinlenebilirsiniz. Birçok oyuncu koltuğu markası 180 derecelik sırt yatma açısını ürünlerine uygulayamaz. Bunun en büyük nedeni yaralanma ve oyuncu koltuğunun düşmesidir. Ancak doğru denge ve ağırlık merkezi bulunduğu sürece sırt yatma derecesi 180 dereceye bile çıksa oyuncu koltuğunda devrilme meydana gelmez. Doğru denge merkezi olan oyuncu koltuğunu dinlenme esnasında yatırırsınız ve ufak molalar verebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde iş veriminiz düşüyor ve uykunuz geliyor ise oyuncu koltuğunu yatış pozisyonuna getirip dinlenmek mantıklı olacaktır. Çalışırken dinlenme fırsatı da bulduğunuz için kalan zamanınızı çalışma anlamında başarılı bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu sayede iş yerinizin ya da çalışma ortamının yükselen elemanı veya yöneticisi olabilirsiniz. Yönetici konumunda olan kişiler için kullanımı zorunlu olan İstanbul oyuncu koltuğu modellerinden tarzınıza uygun olanı da seçersiniz.

Birçok oyuncu koltuğunda bulunmayan 7 kademeli yükseklik ayarı ile 3 kademeli kolçak ayarı Xprime ve Ofisel ürünlerinde bulunur. 7 kademeli yükseklik ayarı hem ürünün maliyetini artırır hem de ekstra uzmanlık ve teknik bilgi gerektirir. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu markaları kullanıcıların rahatlığını sağlayan hiçbir yatırımdan kaçınmaz. En kaliteli ve konfor düzeyi yüksek ürünleri bir araya getirerek İstanbul oyuncu koltuğu modellerini ortaya çıkarır. 7 kademeli yükseklik ayarına ek olarak multi tilt fonksiyonu da bulunur. Multi tilt fonksiyonu bir oyuncu koltuğunun konfor seviyesinin en üst düzeye çıkması demektir. Getirdiğiniz yükseklik ayarında kilitleyebilirsiniz. Bu sayede siz çalışırken farkında olmadan oyuncu koltuğunuz aşağı inmez ve zaman içinde sırt ve boyun ağrıları da oluşmaz. Sadece oyuncu koltuğu gövdesinde değil 3 boyutlu kolçaklarında da yükseklik ayarı bulunur. Bu özelliğe gerek olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak kol ve kas sağlığınız için bir hayli önemlidir. Oturduğunuz masa ya da kullandığınız bilgisayar kol ve el hizanızdan çok yüksek ya da çok alçak ise gün sonunda kas ağrıları yaşarsınız. Ancak doğru yükseklik kolçak ayarı ile masa yüksekliği problem olmaktan çıkar. www.xprime.com.tr ve www.ofisel.com.tr satış sitelerine girerek İstanbul oyuncu koltuğu modellerine bakabilirsiniz.

Diğer Kaynaklar

Yayınlanan 2022-03-23 Oyuncu Koltuğu 0 767

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu