Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
İzmir Oyuncu Koltuğu Mağazası

İzmir Oyuncu Koltuğu Mağazası

İzmir Oyuncu Koltuğu Mağazamız

İzmir'de kurulan şirketimizin, İzmir Çiğli ilçesinde oyuncu koltuğu deneyim merkezi var! Randevu alarak 100'den fazla oyuncu koltuğunu test edebilirsiniz.

İzmir Oyuncu Koltuğu Mağazamızın Telefon Numarası: (0850)302 10 83

Adres:Balatçık mah. 8788/7 sok. No:3/A ÇİĞLİ / İZMİR

Bilgisayar başında sürekli vakit geçirenler için tasarlanan oyuncu koltuğu oldukça işlevseldir. Sadece bilgisayar başında vakit geçirenler tarafından değil herkesçe kullanılabilir. İş dünyasının yorucu temposunu bir nebze olsun rahatlatmak için uygundur. Masa başında ya da bilgisayarda saatlerce çalışan kişilerin gün içerisinde iskelet sağlığını korumaya da yardımcı olur. Oyuncu koltuğu iskelet sağlığını desteklemek için de kullanılır. Duruş bozukluklarının önüne geçerek ileriki yaşlarda oluşacak daha büyük problemleri engeller. Oyuncu koltuğu satın almak için Xprime ve Ofisel resmi satış sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ancak görmeden oyuncu koltuğu almak istemiyorsanız İzmir oyuncu koltuğu olarak internette aratarak da mağazada deneme şansı da yakalarsınız. İzmir oyuncu koltuğu mağazalarını gezerek bu mobilyanın ofisinizde ya da evinizde nasıl duracağını da test etmiş olursunuz.

Teknoloji ve bilim insan yararına hizmet eder. Ancak kullanırken bazı problemleri de beraberinde getirir. Bilim ve teknoloji sayesinde insanın iş yükünü makineler üstlenmiş olur. İnsana ise sadece bu makineleri kontrol etmek ve gerekli yazılımlarını yapmak kalır. Bu tarz işler masa başında yapılacak işlerden olduğu için otururken konfor düzeyini artırmak gerekir. Aksi takdirde sırt ve bel bölgesinde uzun süreli yerleşen ağrılar baş göstermeye başlar. Evde çocuklarınız saatlerce dersin başında çalışırken onları bir nebze olsun rahatlatmak için İzmir oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz. Eğitimlerine ve sağlıklarına katkıda bulunacağınız bu ürün ile çocuklarınızın geleceğine yatırım yapabilirsiniz. Xprime ve Ofisel markasından satın alacağınız İzmir oyuncu koltuğunu uygun fiyatlı olarak alabilirsiniz. Zaman içinde kullandıkça verdiğiniz paraya değen bir ürün olduğunu göreceksiniz.

Ofis yaşamında sabahtan akşama kadar oturmak zorunda olunduğu için boyun ve kalça rahatsızlıkları da ilerlemeye başlar. Dökme sünger yapısı ile akıllı sünger özelliği bulunan İzmir oyuncu koltuğu ile ofislerinize de rahatlığı taşıyabilirsiniz. İmzalayacağınız anlaşmaları rahat ve gösterişli oyuncu koltuğunda imzalamak müşterilerinizin size duyduğu güveni de pekiştirecektir. Müşterilerinizi hem rahat hem de lüksü kendinde barındıran oyuncu koltuğunda misafir etmek şirket itibarınıza olumlu manada katkı sağlar. İşine ve müşterilerine önem veren firma algısı sayesinde başarılarınız da artar. Bu sayede şirketiniz tercih edilenler arasına da girebilir. İzmir oyuncu koltuğu sayesinde ofis çalışanlarınızdan en yüksek verimi almanız mümkündür. Çalışırken dinlenme fırsatı buldukları için molalarını daha verimli geçirebilirler. Kol destek ve kademeli yükseklik özelliği sayesinde çalışma masasının boyu hangi yükseklikte olursa olsun konforunuzu artırır. Masada çalışırken kolların çok havada ya da aşağıda kalması boyun ve kol bölgesinde bir süre sonra kas ve kemik ağrılarına sebep olur. Xprime ve Ofisel markası İzmir oyuncu koltuğu sayesinde çalışırken sağlık problemleri ortaya çıkmaz. Ortopedik özelliği ve sırt esneme hareketleri sayesinde oturduğunuz yerde bile konforu yakalayabilirsiniz. Çalışanlarınızın kişisel başarısı şirketin başarısıdır. Şirketinizin ve çalışanlarınızın başarısını artırmak için İzmir oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz.

Xprime ve Ofisel İzmir oyuncu koltuğu modelleri müşteri memnuniyeti odaklı üretilmiştir. Bilim ve teknoloji ışığında tasarlanan gövde ile malzeme yapısı sayesinde sandalyelerden daha uzun ömürlüdür. Çalışırken konforunuzu sağlayacak İzmir oyuncu koltuğu modellerinden kendi zevkinize göre olanı satın alabilirsiniz.

İzmir XPrime Oyuncu Koltuğunun Avantajları

Her satılan oyuncu koltuğu ortopedik özellikli değildir. Gündelik kullanımda rastlanılan sandalye gibi oyuncu koltuğunun insan sağlığına faydası bulunmaz. Sadece oturma işlevinde yardımcı olur. Tam tersine var olan iskelet ve kas problemlerini daha da kötü yapar. Oyuncu koltuğu satın alırken dikkat edilecek konular bilinirse boşa para harcanmamış olur. İzmir oyuncu koltuğu alınacak mağazaları da gezerseniz hem denemiş hem de konforundan emin olmuş olursunuz.

  1.      Oyuncu koltuğunun sünger yapısı akıllı sünger özelliklerini barındırmalıdır. Bu sayede uzun yıllar rahatça ve ortopedik amaçlı kullanılabilir.
  2.      Oyuncu koltuğunun yükseklik ayarı en az 7 kademeli olmalıdır. Her yaştan ve boydan kişiye göre kolay ayarlanabilmelidir. Bu sayede evde ya da ofiste bir oyuncu koltuğunu her boydan ve kilodan kişi gerekli yüksekliği ayarlayarak kullanabilir.
  3.      Kaliteli ve 1. Sınıf malzemelerden üretilmiş aksamlara sahip olur. Kullanılan malzemeler kaliteli olmadığı zaman bir süre sonra oyuncu koltuğunda aşınma, bozulma ve deformeler meydana gelir. Bu da sürekli olarak oyuncu koltuğu değiştirmek zorunda olduğunuzu gösterir. Ancak gerçek anlamda kaliteli oyuncu koltuğu kısa sürede deforme olmaz ve kırılmaz. Tam tersine kullanıldıkça bile ilk günkü halini korur.
  4.      Oyuncu koltuğunun kumaşı terletmeyen ve rahatsız etmeyen cinstendir. Eğer deri oyuncu koltuğu satın alacaksanız oturdukça yüzeyinde çatlaklar ve aşınmaların olmaması gerekir. Kaliteli deriden üretilen oyuncu koltuğu ne kadar kullanılırsa kullanılsın deri yüzeyinde aşınmalara rastlanılmaz.
  5.      Oyuncu koltuğu modelleri kullanılacak alana göre farklı özelliklerde ve renk seçeneklerinde olur. Bazı alanlar lüks ve kalitenin bulunduğu yerler iken bazıları da sadelik eksenli mekanlardır. İzmir oyuncu koltuğu modelleri için gezip bulamadıysanız o zaman Ofisel ve Xprime oyuncu koltuğuna bakabilirsiniz.
  6.      Alınacak Ofisel İzmir oyuncu koltuğu kilolu kişilerin dahi kullanımına uygundur. Sağlam profil ve ayak aksamı olmayan oyuncu koltuğu bir süre sonra kırılır. Ayakları kırılan bir oyuncu koltuğunu hem kullanamazsınız hem de size ekstra tamir masrafı çıkarır. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu 2 yıl ürün garantili ve 5 yıl tekerlek garantisine sahiptir. Ayrıca tekerlekleri 160 kiloya kadar ağırlık taşıyabilirken İzmir oyuncu koltuğu gövdesi 120 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir. Bu sayede piyasada bulunan ağırlık taşıma kapasitesi yüksek oyuncu koltuğu markasıdır.
  7.      Bir oyuncu koltuğu sağlık eksenli üretilse de beraberinde birçok kolaylığı da getirir. Sandalyelerde maliyeti kısmak amacı ile ürün kalitesinde bazı kısıtlamalara gidilir. Ama İzmir oyuncu koltuğu alınan marka Xprime ya da Ofisel ise kaliteden ödün vermemek için malzeme kalitesinden de ödün vermez. Aksamlarda kullanılan malzemelerin çoğu Avrupa Standartlarında olan malzemelerdir. Özellikle uzun süre kullanım hedeflendiği için malzemede maliyet azaltma yoluna gidilmez. Yerli üretim olduğu için karından ödün verir. İthal İzmir oyuncu koltuğu almak yerine Ofisel markasının ürününü aldığınız zaman üreticiden en iyi fiyat garantisi ile satın almış olursunuz.

Sayılanlar dışında oyuncu koltuğunun pek çok avantajı daha vardır. Ancak satın aldığınız markanın oyuncu koltuğu kaliteli değilse sayılan bu avantajları yaşayamazsınız. Kalitesiz bir oyuncu koltuğu hem sağlığınıza hem de cebinize zararlıdır. Bu sebeple almadan önce iyi bir araştırma yapmanız gerekir. Xprime ve Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu gibi kaliteli ürünleri www.ofisel.com resmi satış sitesinde de bulabilirsiniz. İzmir oyuncu koltuğu mağazada bulunmadığında resmi satış sitesinden inceleyerek modellere bakabilirsiniz. Ürün özellikleri ayrıntılı olarak bulunan oyunu koltuğu serilerinden dilediğinizi kendiniz, çalışanlarınız ve sevdikleriniz için alabilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygun olan kaliteli yüzey yapısı ve aksamları sayesinde oyuncu koltuğundan beklentinizin tümünü karşılar.

Zamanınızı daha kaliteli hale getirmek ve beden sağlığınızı korumak için oyuncu koltuğu satın almak iyi bir tercih olacaktır. İzmir oyuncu koltuğu arıyorsanız ve kararsız kaldıysanız Ofisel markasının modellerine ve serisine bakmadan satın almayın.

Ek Kaynaklar

  • Oyuncu Koltuğu
  • En İyi Oyuncu Koltuğu
  • Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk
  • En Ucuz Oyuncu Koltuğu
  • Oyuncu Sandalyesi
  • 2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi
  • Oyuncu Koltuğu Amortisör
  • 2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu
  • Türkiye'nin En Konforlu Oyuncu Sandalyesi
  • Çocuklar İçin Oyuncu Koltuğu