Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
XPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası

XPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası

Oyuncu Koltuğu Kampanya

Web sitemizde dönemsel olarak kampanyalar sürekli değişiyor. XPrime Fab1 güncel kampanya ürünümüzdür. Üretimini yaptığımız XPrime marka oyuncu koltuklarını en iyi fiyatlarla web sitemizden satın alabilirsiniz.

Oyuncu koltuğu seçmek, özellik, fiyat kıyaslaması ve kalite sebebi ile iyice araştırılması gereken bir konudur. O sebeple de sürekli olarak çıkan modelleri takip etmek ve özellikli olanları bulmak önemlidir. Ödeyeceğiniz paraya değecek oyuncu koltuğu satın almak önemlidir. Aksi takdirde ücretini ödediğiniz mobilyanın konforunu yakalamak konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. O yüzden de alacağınız oyuncu koltuğunu çok iyi bir araştırmalısınız. Satın aldığınız oyuncu koltuğu kampanya döneminde ise avantajlı alışveriş yapmış olabilirsiniz. Ancak özellikleri olmayan bir oyuncu koltuğunu kampanya dönemine denk getirseniz bile istediğiniz verimi alamıyorsanız uyguna almanızın önemi kalmaz. Ofisel oyuncu koltuğu piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğuna göre daha konforludur. Sünger yapısı ve ortopedik özelliklerinin iyi oluşu oyuncu koltuğunu diğer markalardan birkaç adım önde tutar. Üreticiden iyi fiyat garantisi sunan Xprime ve Ofisel markası müşteri memnuniyeti odaklı olarak hareket eder.

Birçok oyuncu koltuğu kampanya dönemi yapılsa da konfor özellikleri oldukça düşük olduğu için satın almak size kısa vadede bile kar sağlamayabilir. Uygun fiyata oyuncu koltuğu aldığınızı düşünürsünüz ancak ödediğiniz para aldığınız ürüne değmez. Xprime oyuncu koltuğu kampanya döneminde olsun ya da olmasın nitelikli ve konforlu oyuncu koltuğu üretir. Her vücut tipi ve ağırlığında olan kişiler için özelleştirilebilir seçenekleri bulunan Xprime oyuncu koltuğu modelleri oldukça uygun fiyatlıdır. Xprime ve Ofisel markası oyuncu koltuğu kampanya dönemleri için resmi satış sitemizi takip edebilirsiniz. Yılın her ayı belirli dönemlerde oyuncu koltuğu kampanya ürünleri bulunduğu için uygun fiyatlı ürün alabilirsiniz. Üreticiden en iyi fiyat garantisi sunan Xprime oyuncu koltuğu modelleri ile evinizde, iş yerinizde ve ofisinizde konforu yakalayabilirsiniz. Evinizde ya da ofisinizde bulunan birçok mobilyadan daha işlevsel olan oyuncu koltuğu uzun süre konfor sağlar. Sürekli rahatsız pozisyonda saatlerce çalışmak ya da oturmak bir süre sonra beraberinde sağlık sorunlarını da getirir. Kas ve iskelet sistemi sağlık problemlerini önlemek ve azaltmak amacı ile üretilen Xprime oyuncu koltuğu modelleri ile kendinize gereken değeri verebilirsiniz. İnsan vücudunun en doğru pozisyonunda iskelet sağlığını desteklemek isteyen bu oyuncu koltuğu sayesinde ağrılarınız zaman içinde azalır.

Oyuncu koltuğu satın almak için aylarca kampanya beklemenize gerek yok. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu kampanya dönemleri yılın neredeyse her ayında bulunur. En iyi ve kaliteli malzemeleri uygun fiyata tasarlayıp üreten Ofisel markası herkesin bütçesine göre oyuncu koltuğu tasarlıyor. Lüks ve görkem sevenler için ayrı oyuncu koltuğu modelleri bulunurken, sadelik ve spor modeller tercih edenlere göre de ayrı ürünler tasarlıyor. Lüks ya da sade oyuncu koltuğu modelleri arasında konfor farkı bulunmuyor. Oyuncu koltuğu kampanya döneminde bu tarzlarda kullanılan malzemelerin kumaş yapısı ve tasarım maliyeti fiyatlara etki ediyor.

Xprime oyuncu koltuğu satın almak kendinize layık gördüğünüz konfor seviyenizdir. Piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğu üreticisine göre daha özellikli ve konfor seviyesi yüksek oyuncu koltuğu tasarlayıp üretir. Özellikle konfor seviyesini yükseltmek için 3 boyutlu kol tutucuları, 360 derece oyuncu koltuğu gövde dönüş kabiliyeti özelliği bulunur. Ayrıca genelde 7 kademeli koltuk yükseklik ayarı ve 180 dereceye kadar koltuğun eğilebilme özelliği sayesinde oldukça işlevseldir. Bunun yanında oturduğunuz yerde esneme hareketlerini yapabilmeniz için de koltuğun esneme payı bulunur. Koltuğun ağırlık merkezinin çok iyi hesaplanması sayesinde 180 derece yatış pozisyonunda bile devrilme riski ile karşı karşıya kalmazsınız. Birçok oyuncu koltuğunda bulunmayan bu özellik diğer koltuklarda en fazla 140 ile 150 dereceye kadardır.  Piyasada bulunan oyuncu koltuğu adı altında satılan ürüne göre ortopedik ve kaliteli sisteme sahiptir.

Oyuncu Koltuğu Kampanya Modelleri

Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu kampanya modelleri yıl içerisinde değişiklik ve çeşitlilik gösterebilir. Bazen kuruluşa özel indirim bazen de koltuk modeline özel indirim seçenekleri karşınıza çıkabilir. Oyuncu koltuğuna ayırdığınız bütçe sizi zorlayacak ise indirim dönemlerini de takip edebilirsiniz. Bu sayede hayal ettiğiniz ancak bütçenizden dolayı cesaret edemediğiniz oyuncu koltuğuna kavuşmuş olursunuz. Öğrenci iseniz ya da sevgilinize oyuncu koltuğu almak istiyorsanız vücut özelliklerini iyi bilmeniz gerekir. Ortalama kilo ve boy özelliklerine göre kampanyalı oyuncu koltuğu modellerinden satın alabilirsiniz. Böylece bütçeniz de sıkıntıya girmemiş olur. Xprime ve Ofisel birçok oyuncu koltuğunun standart boy ve kilo modelinden daha fazla seçeneğe sahiptir. Çocuklar, vücut yapısı olarak iri olanlar, minyon tipli kişiler ve kadınlara özgü modelleri ile çok fazla ürün çeşitliliği bulunur. Piyasada bulunan farklı oyuncu koltuğu modellerine göre hem daha donanımlı hem de daha uygun fiyatlıdır.

Kampanyadaki En Avantajlı Oyuncu Koltuğu Hangisidir?

En sık oyuncu koltuğu kampanya dönemine giren ürün Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğudur. Ofisel markasının kaliteden ödün vermeyen bu modeli en çok satılanlar arasındadır. Konfor özellikleri diğer oyuncu koltuğu modellerine göre farklı olmasa da koltuk eğiminde ufak bir değişiklik gösterir. 180 derece yerine 140 dereceye kadar koltuğun eğilebilme özelliği bulunur. Kumaş oyuncu koltuğu tercih edenler tarafından oldukça sevilen bu ürün CLASS3 Avrupa Standartlarında amortisöre sahiptir. Diğer oyuncu koltuğu modellerine göre daha gösterişsiz olan bu seri birçok öğrenci tarafından ilgi görüyor. Daha çok ev ortamı için tercih edilen bu oyuncu koltuğunu home ofislerinizde de kullanabilirsiniz. Ancak ofisinizde müşteri ağırlama ya da önemli anlaşmalar yapma söz konusu ise bu durumda lüks ve gösterişi simgeleyen modellerden satın almanız daha uygun olabilir. Deri oyuncu koltuğu kampanya döneminde lüks sınıfından uygun fiyatlı ürün grubuna dönüşebilir. Özellikle toplu alım yapacaksanız bu dönemlerde ofis mobilyalarınızı yenileyebilirsiniz. Ofisinize ve işinize gösterdiğiniz özenin yansıması olan Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modelleri için internet sitemize göz atmanızda fayda var.

Xprime King Fabric oyuncu koltuğu, Xprime King oyuncu koltuğu, Xprime King Extra, Xprime Titan kumaş oyuncu koltuğu, Xprime One oyuncu koltuğu kampanya serilerindendir. Ucuz ve kampanyalı oyuncu koltuğu modeli arıyorsanız bu serileri tercih edebilirsiniz. Özellikle xprime One oyuncu koltuğu serisi birçok oyuncu koltuğuna göre hem uygun fiyatlı hem de konforludur. Kumaş oyuncu koltuğu severler için özel olarak tasarlanan Xprime Titan oyuncu koltuğu serisi hava alabilen yapıdadır. Bu sayede koltuk kumaşında kötü koku gibi durumlar ile karşı karşıya kalmazsınız. Xprime Air oyuncu koltuğu ve Xprime One oyuncu koltuğu modelleri ortopedik oyuncu koltuğu özelliklerini gösteren en iyi ürünlerden biridir. Xprime Zeus ve Zeus V2 serisi, Xprime Hero oyuncu koltuğu, Xprime Plus, Xprime Omega oyuncu koltuğu, Xprime Bio oyuncu koltuğu, Xprime Blody oyuncu koltuğu, Xprime Bonus oyuncu koltuğu kampanya döneminde olan ürünlerdendir.

XPrime.com.tr ve oyuncu koltuğu sayfamızda bulunan oyuncu koltuğu kampanya modellerini inceleyebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için satın almak isteyeceğiniz ürünleri mutlaka bulursunuz. Sağlığınıza ve sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermek için satın alacağınız oyuncu koltuğu kampanya ürünleri sayesinde bütçenizi zorlamaya da gerek olmaz. Kaliteli ve ortopedik oyuncu koltuğu modelleri için resmi satış sitelerini ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.