WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Büyük Oyuncu Koltuğu Modelleri

Büyük Oyuncu Koltuğu Modelleri

Oyuncu Koltuğu Büyük

Konfor ve rahatlık için iş yerinde ve evlerde oyuncu koltuğu kullananların sayısı bir hayli fazladır. Her geçen gün oyuncu koltuğuna rağbet olduğu için çeşitlilik de giderek artıyor. Önceleri daha çok bilgisayar başında turnuvalarda oyun oynayan ya da saatlerce bilgisayar başından kalkmayan kişiler tarafından kullanılan oyuncu koltuğu şimdilerde ofislere de taşmaya başladı. Daha genç ve vücut olarak daha küçük yapılı kişiler tarafından kullanılıyordu. Şimdilerde ise ofis ve iş yeri gibi ortamlarda da kullanıldığı için oyuncu koltuğu büyük modellere ihtiyaç arttı.

Her oyuncu koltuğunun belli boy ve kiloda kişileri taşıma kapasitesi farklıdır. Örneğin; Xprime oyuncu koltuğu bazı modelleri 120 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor. Ofisel oyuncu koltuğu modellerinde ise 110 kilo ve 120 kiloya kadar ağırlık taşıyan modeller bulunuyor. Bu ağırlık taşıma kapasitesi piyasada bulunan oyuncu koltuğu markalarından en çok ağırlık taşıyabilenlerdir. Diğer oyuncu koltuğu markalarının % 67’sinden fazlası 100 kiloluk ağırlık taşıma kapasitesini bile bulamaz. Bunun en büyük sebebi kullanılan malzemelerin kalitesiz oluşudur. Bir oyuncu koltuğunun taşıma kapasitesini krom ayaklar ve kırılmaz tekerlek yapısı belirler. Oyuncu koltuğu büyük ise kısa sürede koltuk ayaklarında ve tekerleklerinde ağırlık ile birlikte kırılma meydana gelir. O yüzden de oyuncu koltuğu büyük üretmek her zaman kolay değildir. Bunun için kaliteli malzeme ve üstün teknik bilgisi gerekir. Bu da oyuncu koltuğu üreten firmalara ekstra maliyet demektir. Maliyet odaklı düşünmeyen ve müşteri yorumlarını önemseyen bir markanın ürettiği oyuncu koltuğu her zaman daha sağlamdır.

Ofis ve iş yerinde çalışan kişiler tarafından tercih edilen oyuncu koltuğu büyük modeller her zaman bulunmayabilir. Bunun için doğru markaya bakmakta fayda vardır. Ofiste ya da iş yerinde çalışırken yorgunluğunuzu alacak oyuncu koltuğu büyük ise rahatsız hissetmezsiniz. Vücut ölçülerinize uyan, rahat ve konforlu oyuncu koltuğu satın almanız konforunuz için önemlidir. Özellikle çalışma ortamı için satın almayı düşündüğünüz oyuncu koltuğu büyük Xprime ve Ofisel modellerde çalışanlarınızın vücut ölçülerine göre ürün satın almanıza gerek kalmaz. Oturma alanı genişliği fazla olan oyuncu koltuğu satın aldığınız takdirde iyi bir oyuncu koltuğunun diğer özellikleri kişiselleştirilebilir.

Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modelleri kişiselleştirilebilir özelliklere sahiptir. Oturma alanı genişliğini biraz büyük aldığınız takdirde sürekli değişen çalışanlarınıza bile uygun oyuncu koltuğu büyük modellerden satın almış olacaksınız.

Oyuncu Koltuğu Büyük Modeller

Satın alacağınız oyuncu koltuğu büyük modeller için aşağıda bulunan markaların ürün özelliklerine ve yüksekliklerine göre satın alabilirsiniz. Bu oyuncu koltuğu markalarının ürünleri hem çocuk oyuncu koltuğu hem de büyük oyuncu koltuğu seçeneklerine sahiptir. Sırt dayama yüksekliği kolçak ayarı ya da ürün yüksekliği istediğiniz seviyeye getirilebilir. Xprime ve Ofisel markasının ürünlerinin ağırlık taşıma kapasitesi ve özellikleri yaklaşık % 90 oranında birbirine benzer. Genel olarak 5 yıllık tekerlek garantisi ve oyuncu koltuğu modellerinin dayanıklı krom ayakları bulunur. Bazı modeller arasında 10 kiloya kadar ağırlık taşıma oranı değişiklik gösterir. Bu yüzden ürün özelliklerine dikkatlice bakarak çalışanlarınız ya da sevdikleriniz için uygun oyuncu koltuğu büyük modelleri alabilirsiniz.

 

Xprime Cool Oyuncu Koltuğu: Cool serisi 10. Yıl özel tasarımı olup 1. Kalite euro kumaştan üretilmiştir. Ürün genişliği 70 cm olup derinliği ise 74 cm, sırt dayama yüksekliği 93 cm ve tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Oturma alanı genişliği 45 cm olup ( sadece oturma alanı genişliği, kenarlardaki yükseltiler dahil değildir ) yüksekliği ise 48- 56 cm arasındadır. Diğer tüm özellikleri ve yüksek standartları tüm Xprime cool oyuncu koltuğu modelleri ile aynı şekildedir.

Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu: Oturma minderi genişliği 70 cm, derinliği 74 cm ve tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 93 cm olup oturak yüksekliği ise 56 cm’dir. 120 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitesi vardır. King Fabric Oyuncu Koltuğu Modellerini incelemek için tıklayınız

Xprime King Extra Oyuncu Koltuğu: Maksimum taşıma kapasitesi 120 KG olan King Extra serisi Xprime serileri içinde üretilen en dayanıklı oyuncu koltuklarından biridir. Oturma minderi genişliği 70 cm iken derinliği 74 cm’dir. Tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 93 cm olup oturak yüksekliği ise 56 cm’dir. 

Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu: 1.kalite kumaştan üretilen ürünün oturma minderi genişliği 70 cm, derinliği 74 cm ve tüm ürün yüksekliği 140 cm ve sırt dayama yüksekliği ise 95 cm’dir. Titan Oyuncu Koltuğu modellerini incelemek için tıklayınız

Xprime Winner Oyuncu Koltuğu: Ortopedik oyuncu koltuğunun oturma minderi genişliği 72 cm, derinliği 74 cm ve yüksekliği 135 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 90 cm olup oturak yüksekliği ise 53 cm’dir.

Xprime Air Serisi Oyuncu Koltuğu: Ortopedik oyuncu koltuğunun oturma alanı genişliği 72 cm, derinliği 74 cm ve tüm ürün yüksekliği 135 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 90 cm olup oturak yüksekliği ise 53 cm’dir.

Xprime Zeus ve Zeus V2 Oyuncu Koltuğu: Zeus ve Zeus V2 serisi aynı serinin farklı özellikleri bulunan iki adet oyuncu koltuğu serisidir. Zeus V2 oyuncu koltuğunun sırt yatma açısı 140 dereceye kadar olup diğer özellikleri ise standart Xprime oyuncu koltuğu kalite ve ortopedik özelliklerindendir. Oturma alanı genişliği 67 cm, derinliği 52 cm ve tüm ürün yüksekliği 136 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 85 cm olup oturak yüksekliği ise 47 ile 53 cm arasındadır.

Zeus Oyuncu Koltuğu: Oturma minderi genişliği 67 cm, derinliği 52 cm ve tüm ürün yüksekliği 139 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 88 cm olup oturak yüksekliği ise 45 ile 53 cm arasındadır.

Xprime Hero Oyuncu Koltuğu: 160 kiloya kadar ayak taşıma kapasitesi ve 120 kiloya kadar koltuk taşıma kapasitesi vardır. Geniş sırt başlıkları ile rahatlıkla işinize konsantre olabilirsiniz. Oturma minderi genişliği 70 cm, derinliği 74 cm ve tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 93 cm olup oturak yüksekliği ise 48 ile 55 cm arasındadır.

Ofisel Alpha Fab1 Oyuncu Koltuğu: En çok satan oyuncu koltuğunun başında gelen Ofisel markalı oyuncu koltuğunun oturma minderi genişliği 67 cm ile derinliği 64 cm’dir. Tüm ürün yüksekliği 136 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 78 cm olup oturak yüksekliği ise 49 cm ile 63 cm’dir. Taşıma kapasitesi 110 kiloya kadardır.

Xprime Omega Oyuncu Koltuğu: Oturma minderi genişliği 70 cm, derinliği 74 cm ve tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Sırt dayama yüksekliği 93 cm olup oturak yüksekliği ise 56 cm’dir. Yaklaşık 120 kiloya kadar taşıma kapasitesi vardır. Tekerlekleri ise 160 kiloya kadar ağırlık taşır.

Xprime Plus Oyuncu Koltuğu: Oturma minderi genişliği 72 cm iken derinliği yaklaşık 48 cm’dir. Ürün yüksekliği 114 cm iken en yüksek seviyede 138 cm civarında olur. Ürünün sırt dayama yüksekliği ise toplamda 93 cm’dir. Ağırlık taşıma kapasitesi ise 120 kg olup T kolçaktır.

Ek Kaynaklar

Yayınlanan 2022-04-05 Tarafından Mehmet Ayvaz Oyuncu Koltuğu 0 3355

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu