Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
İyi Oyuncu Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

İyi Oyuncu Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

İyi Oyuncu Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

Oyuncu koltuğu uzun süren araştırmalar ve çalışmalar sonucu ortaya çıkan bir üründür. Artık insanların beden değil beyin gücünü kullandığı zamanlardır. Makineleşmenin beden gücüne neredeyse ihtiyaç bırakmaması ve bilgisayar oyunlarının ülkemizde de çılgınca oynanması sebebi ile rahat sandalye ya da koltuklara ihtiyaç olmuştur. Oyuncu koltuğu bu alandaki ihtiyacı karşılayan bir üretim olmak ile birlikte diğer sandalye ve koltuklara gereksinim kalmamıştır.

Oyuncu koltuğu öncelikle bel, sırt, boyun ve bilek ağrılarını önleyebilecek özellikte gövde aksamına sahip olmalıdır. Ortopedik ve kaliteli sünger yapısı ile zaman ile oturmaya bağlı çökmeler ve aşınmalar olmamalıdır. Gövde aksamında kullanılan sünger ve sisteme ilave olarak bel ve boyun bölgesi için ek ped yastık denilen yastıklardan bulundurmalıdır. Ped yastıklar dinlenme ve çalışma durumuna göre hareket ettirebilir yapıda olmalıdır. İhtiyaç kalmadığında çıkartılıp dinlenme moduna geçilebilmelidir.

Oyuncu koltuğunun kumaş yapısının terletmeyen ve nefes alabilen kumaşlardan olması gerekir. Uzun süreli kullanımda oturulan yerde ıslaklık ya da terlemeye bağlı koku oluşmaması açısından kumaş özelliğinin yüksek kaliteli ve nefes alan türden olması gerekir. Buna ek olarak kumaşın sadece sağlık açısından değil tasarım açısından da şık ve göze hitap etmesinin yanında dayanıklı, tüylenme yapmayan özellikte olmalıdır. Bu özellikleri sağlayan Xprime oyuncu koltuğunuzu uzun yıllar kullanılabilirsiniz.

Oyuncu koltuğunun kol ve dirsek bölgelerinin desteği olmalı ki zaman içinde kollarda oluşabilecek ağrıların önüne geçilsin. Gece uyku pozisyonuna geçtiğiniz zaman gün içinde vücudunuzda ağrı oluşmamışsa daha kaliteli ve rahat uyursunuz. Xprime oyuncu koltuğu sayesinde gün içinde enerjik vücudunuz gece olduğunda rahat bir uyku çekecektir.

Oyuncu koltuğu kolay ayarlanabilir olmalı, amortisör aksamına bağlı hareket ya da ayarlamalara göre problemler zaman içerisinde meydana gelmemelidir. Sağlam aksam ve tekerlek sistemi kullanılan Xprime oyuncu koltuğu iyi bir oyuncu koltuğu satın alma beklentinizi karşılar.

Oyuncu koltuğu sadece belirli tip ve vücut ağırlığına sahip kişilere göre değil geniş kitlelere hitap etmelidir. Bu yüzden de mümkün olduğunca kişiselleştirilebilecek şekilde tasarlanmalı ve üretilmelidir.

Xprime Oyuncu Koltuğu

 Xprime oyuncu koltuğu yukarıda sayılan tüm bu özellikleri tasarımında ve modellerinde barındıracak şekilde üretilmiştir. Xprime oyuncu koltuğu uzun ve yoğun çalışmalar sonunda insan sağlığına en iyi gelecek şekilde tasarımlar hazırlamış ve bu tasarımları kişilere özgü hale gelebilecek şekilde üretmiştir. Örneğin farklı oturma alanı genişlik ve derinlikleri sayesinde her boy ve kilodan kişilerin oturabileceği oyuncu koltukları üretmiştir. Daha kısa ve minyon tipli kişiler ile çocuklar için Xprime One oyuncu koltuğu serisini hazırlamıştır. Modellerde genel olarak 180 dereceye kadar gövde kısmı eğilebilirken 140 dereceye kadar eğilebilen model tasarlayarak çeşitliliğini ön plana çıkarmıştır. Sayılamayacak kadar fazla özellikleri olan Xprime oyuncu koltuğu serilerinden kendinize ve sevdiklerinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Ofisel Ofis Koltuğu

Ofisel ofis koltuğu artık çalışma alanlarınız olan ofisinizin ayrılmaz parçası olacaktır. Ortopedik olarak tasarlanan koltuk gövdesi sayesinde saatlerce hareketsiz bir şekilde otursanız bile rahatsızlık hissetmeyeceksiniz. Uzun süreli olarak oturmaya ve hareketsizliğe bağlı vücudunuzda meydana gelebilecek rahatsızlıkları önleyecektir. Tasarımcılar tarafından özel olarak tasarlanan modelleri sayesinde daha önceden duruş bozukluğunuz varsa bile iskelet sistemi için en iyi pozisyon düşünülerek yapıldığından zaman ile duruş bozukluklarınız kaybolacaktır. Ofisel ofis koltuğunun 18 farklı renk seçeneği ve farklı kumaş özellikleri ve yapısı ile dilediğinizi seçebilirsiniz. Vazgeçilmezlerinizden olacak Ofisel ofis koltuğu ile rahat bir şekilde işinize konsantre olabilirsiniz. Diğer koltuk ya da sandalye türlerinden Ofisel ofis koltuğuna geçtiğiniz zaman sahip olduğunuz rahatlığı bırakmak istemeyeceksiniz. Çalışmalarınızı bölmeden ve sırt, bel, boyun ağrıları ile boğuşmadan rahat bir çalışma ortamı istiyorsanız Ofisel ofis koltukları size bu anlamda yardımcı olacaktır.

Sadece ofislerinizde değil değişik yaşam alanlarınızda, toplu yaşam alanlarında da kullanabileceğiniz Ofisel ofis koltukları ile şıklık ve konforu bir arada yaşayacaksınız. Ofisel ofis koltuklarını kullanmaya başladıktan sonra birçok yaşam alanınızda bu koltukları kullanmaya devam edeceksiniz. Müşterilerine değer veren Ofisel, büro sandalyesi ve koltuk seçenekleri ile her geçen gün yeni tasarımlar ve ortopedik ürünler üreterek kendini yeniliyor. Çağa ayak uyduran modeller ve renk seçenekleri ile siz de ofisinize ve yaşam alanlarınıza uygun olan Ofisel ofis koltuklarından dilediğinizi alabilirsiniz.  

Ek Kaynaklar

  • Oyuncu Koltuğu
  • En İyi Oyuncu Koltuğu
  • Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk
  • En Ucuz Oyuncu Koltuğu
  • Oyuncu Sandalyesi
  • 2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi