Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Kumaş mı Yoksa Deri mi Alınmalı?

Oyuncu Koltuğu Kumaş mı Yoksa Deri mi Alınmalı?

Oyuncu Koltuğu Kumaş mı Yoksa Deri mi Alınmalı?

Oyuncu koltuğu; deri, fileli kumaş ve silinebilir kumaş gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir. Tasarım ve kullanışlılık açısından oyuncu koltuğunu değerlendirip ona göre satın alabilirsiniz. Oyuncu koltuğu her mekanda ve ortamda kullanıma uygundur. Evde, iş yerinde, ofis, kurumsal firmalar ve şirketler ile resmi kurum ve kuruluşlarda kullanılabilir. Oyuncu koltuğu kumaş mı yoksa deri mi alınmalı diye düşünebilirsiniz. Ancak burada belirleyici olan oyuncu koltuğunun kullanılacağı ortam ve sizin isteğinizdir.

  •        Ofis, iş yerleri ve çeşitli şirket ile kurumsal yerlerde kullanılacak oyuncu koltuğunda genelde deri tercih edilir. Hem ortama prestij katması hem de şık duruşu ile bu gibi yerler için deri oyuncu koltuğu alınmalıdır. Yazın bu yerlerde klima olduğundan terletmesi de oldukça güç olacaktır.
  •        Evde ya da yaşam alanlarında kumaş oyuncu koltuğu ya da fileli kumaş oyuncu koltuğu tercih edilebilir. Ancak evcil hayvanınız varsa fileli kumaş oyuncu koltuğu yerine kumaş oyuncu koltuğu tercih edin. Çünkü evcil hayvan tüyleri fileli kumaştan içeri girerek oyuncu koltuğunun iç kısmında birikme yapabilir. Bu tüyleri temizlemek için sonrasında ekstra çaba sarf edebilirsiniz. Kumaş oyuncu koltuğundan evcil hayvanların tüyü ve kılı geçmez.
  •        Görsellik sizin için önemli ise deri oyuncu koltuğunu tercih edin. Özellikle yönetici koltuğu ya da çalışma koltuğunda deri oyuncu koltuğu satın almak daha iyidir.
  •        Temizlik ve bakım açısından deri ve kumaş oyuncu koltuğu arasında fark yoktur. Xprime oyuncu koltuğu gibi ürünler silinebilir kumaştan üretildiği için deri de olsa kumaş da olsa temizliği kısa sürede yapılabilecektir.
  •        Deri mi yoksa kumaş mı oyuncu koltuğu almaya karar veremiyorsanız bu durumda Xprime oyuncu koltuğu modelleri arasından oturma ve sırt kısmı fileli kumaş ya da kumaş olup diğer kısımları deri olan çok sayıda oyuncu koltuğu vardır. Bu modellere de göz atabilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Önemli Mi?

Çalışırken ya da işlerinizi yaparken oturduğunuz yerin rahat olması gerekir. Sandalye ya da alelade oturma elemanlarında uzun süre oturduğunuz zaman bir süre sonra rahatsızlık hissi oluşur. Beraberinde sırt ve boyun ağrıları da gözlemlenir. Her iş gününde ya da çalışma saatinde bu ağrılarla baş etmek bir süre sonra dayanılmaz bir hal alabilir. Bitmek bilmeyen ağrılarla karşılaşmamak adına oturma elemanı olarak oyuncu koltuğu kullanımı % 99 oranında önemlidir.

Gamerlar, yayıncılar ve yöneticiler saatler boyunca masanın ya da bilgisayarın başında vakit geçirir. Oturma elemanı konforlu ve ortopedik olursa vücut sağlığınız da desteklenmiş olur. Ufak meblağlar ile sağlığınıza yatırım yapmanız oldukça kolaydır. Uzun süre oturduğunuz bir objenin sağlığınıza faydalı ve konforlu olması önemlidir.

Oyuncu koltuğu diğer oturma elemanları gibi sert olmamakla birlikte esneme kabiliyetine de sahiptir. Gerilme ya da esneme hareketleri yaparak bulunduğunuz pozisyondan daha iyi pozisyona da geçebilirsiniz. Ayrıca oyuncu koltuğunun geriye yatma özelliği vardır. Molalarda dinlenmek ve var olan ağrılarınızı azaltmak için oyuncu koltuğunuzu geriye doğru yatırıp saniyeler içinde kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz.

Oyuncu koltuğunun tasarımı ve özellikleri birçok oturma elemanından daha üstün olduğu için misafirlerinizi itibarınızı artıracak ürünlerde ağırlayabilirsiniz. Şık görünen ve deri tasarımlı oyuncu koltuğu müşterilerinizde firmanızın kalite algısını daha da artıracaktır.

Oyuncu koltuğu uzun süreli kullanıma imkan sağladığından giderleriniz de azalacaktır. Özellikle toplu alımlarda oldukça uygun fiyatlı oyuncu koltuğuna sahip olabilirsiniz.     

Xprime Oyuncu Koltuğu Ortopedik Mi?

Xprime oyuncu koltuğu piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğu markasından daha iyi özelliklere sahiptir. Xprime oyuncu koltuğu ortopedik olmasının yanında bu özelliğini uzun süre de korur. Oyuncu koltuğunun yükseklik ayarı ve sünger kalitesi ortopedik olup olmadığı konusunda bilgi verir. 60+ DNS ya da 65 DNS yüksek yoğunluklu dökme süngerden üretilen Xprime oyuncu koltuğu üst düzey ortopedik özellikler taşır. Diğer markaların çoğunda bulunmayan bu özellik Xprime oyuncu koltuğunun neredeyse tamamına yakınında bulunur.

Oyuncu koltuğunun ortopedik olup olmadığını anlamak için süngerinin çökmesine ve aşınmasına da bakmak gerekir. Uzun süreli kullanımda bile oyuncu koltuğu süngerinde çökme ve aşınma görülmüyorsa o ürün ortopediktir. Yapılan testler sonucunda Xprime oyuncu koltuğu modellerinde uzun süreli kullanımda bile çökme ve aşınma gözlemlenmemiştir. Çünkü Xprime’ın kullandığı yüksek yoğunluklu dökme sünger ortopedik özelliği artırmaktadır.

Kaliteyi ve konforu uygun fiyata satın almak istiyorsanız Xprime oyuncu koltuğu modellerine mutlaka göz atmalısınız. Bir Ofisel markası olan Xprime oyuncu koltuğu ürünlerini incelemek için markanın resmi satış sitesine göz atabilirsiniz.  

Ek Kaynaklar

  • Oyuncu Koltuğu
  • En İyi Oyuncu Koltuğu
  • Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk
  • En Ucuz Oyuncu Koltuğu
  • Oyuncu Sandalyesi
  • 2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi