WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Oyuncu Koltuğu Nedir? Neden Bu Kadar Talep Ediliyor?

Oyuncu Koltuğu Nedir? Neden Bu Kadar Talep Ediliyor?

Oyuncu Koltuğu Nedir?

Oturma ve dinlenme ihtiyacını karşılayan çok fonksiyonlu oturma elemanına oyuncu koltuğu denir. Oyuncu koltuğu ortaya çıkmadan önce sandalyeden daha konforlu ve özellikli oturma elemanı için ciddi çalışmalar yapılmıştır. Oyuncu koltuğu üretildikten sonra ise ortaya çıkan tasarımın geliştirilmesi için hala önemli adımlar atılıp teknolojinin yeniliklerinden yararlanılır.

Xprime oyuncu koltuğu markası, oyuncu koltuğunu üretmeden önce çok sayıda fizyoterapist ve sağlık alanında uzman kişilerle görüşüp insan sağlığına uygun bir tasarım ortaya çıkarmıştır. Bel ve omurga şekli göz önünde bulundurularak üretilen oyuncu koltuğunda ayrıca destek ürünleri de kullanılmıştır. Sırt ve boyun kısmında 2 adet destek yastığı sırt ve boyun bölgesini desteklediği için masa başında ya da bilgisayarda saatler boyu otursanız bile ağrılarınız eskisi kadar olmayacaktır. Daha kısa süreli oturmalarda ise ağrı ve acı gibi problemlerle karşılaşmazsınız.

Xprime oyuncu koltuğu modellerinde 2 adet destek yastığı hareketli bir mekanizmaya sabitlenmiştir. Bu mekanizma boyunca destek yastığını istediğiniz bölgede kullanabilirsiniz. Boyun ve bel kısmında sabitlerken ikisini de sırtınıza denk gelecek şekilde de kullanabilirsiniz. Oyuncu koltuğunda fonksiyonelliği artırmak için çok farklı özellikler kullanan Xprime markasının serilerinden birini aldığınız zaman oyuncu koltuğundan daha fazla verim sağlamış olursunuz.     

Oyuncu Koltuğu Almak Mantıklı Mı?

İhtiyacınız varsa oyuncu koltuğu almak mantıklıdır. İhtiyaç konusu kişisel bir alandır. Ancak oturma ihtiyacınız için yatak ve koltuk dışında başka bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız o zaman oyuncu koltuğu almak mantıklıdır. Oyuncu koltuğunun konforu ve rahatlığını yaşayan kişiler için oyuncu koltuğu almak en mantıklı alışverişlerden biridir. Ancak bu konuda daha önce deneyim yaşamamış kişi satın almaya tereddüt ile yaklaşabilir.

Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve onların sağlığına yatırım yapmak için oyuncu koltuğu alabilirsiniz İş yerinde ya da evde saatlerce çalışan bir kişinin sandalye üzerinde hissettiği rahatsızlık, saatler geçince daha da artar. Oyuncu koltuğu rahatlık seviyenizi artırmasının yanında rehavet hissine de kapılmanızı engellediğinden size uygun çalışma ortamı sağlar. Kol, bel, boyun ve dirsek ağrılarının oluşmasının önüne geçer. Çalıştıktan sonra eve gelen ya da sevdikleri ile vakit geçirmek isteyen bir kişi bu ağrıları hissetmeyeceğinden günün geri kalanını sevdiklerine ayırabilir. Yorgunluk ve ağrılardan arınmış bir vücut hem kendine hem de sevdikleri için daha yararlı aktiviteler yapabilecektir. İşten geldikten sonra koltukta saatlerce dinlenmeye çalışıp sevdiklerinize vakit ayırmak için zorlanmak yerine işten bile dinlenmiş bir şekilde evinize dönebilirsiniz. Bu da sizin hayattan zevk almanızı sağlar.

Oyuncu Koltuğu Neden Önemli?

Oyuncu koltuğunun üretilmesinin en önemli amacı insan sağlığıdır. İnsan sağlığını tüm çalışma şart ve koşullarında iyileştirmek için tasarlanmış oyuncu koltuğu, ortopediktir. Xprime oyuncu koltuğu ortopedik özellik oranı ise % 89 civarındadır. Oyuncu koltuğunda bulunan ortopedik özellik Xprime oyuncu koltuğunda çeşitli Ar- Ge çalışmaları sonucu yapıldığından kas ve iskelet sağlığınıza maksimum fayda sağlar. Özellikle genç yaştaki kişilerin ve çocukların kambur olmasının ve iskelet eğriliğinin de önüne geçer. Günümüzde çok fazla kamburlaşma yolunda ilerleyen genç vardır. Bunun en büyük sebebi ders çalışırken ya da bilgisayarda vakit geçirirken doğru oturma elemanını kullanmamaktır.

Xprime oyuncu koltuğunun destek yastıkları, ağrıları engellemekle kalmaz genç yaştaki kişilerde iskelet, kas ve kemik hastalıklarının oluşmasının da önüne geçer. İnsan sağlığı riske atılmayacak kadar değerlidir. Kendi sağlığınıza ve sevdiklerinizin sağlığına önem veriyorsanız mutlaka oyuncu koltuğu satın almalısınız. Xprime oyuncu koltuğu modelleri insan sağlığı ve konforu düşünülerek üretildiğinden diğer oyuncu koltuğu markalarından avantajlıdır.

https://ofisel.com/27-oyuncu-koltuklari

Yayınlanan 2022-09-16 Tarafından Mehmet Ayvaz Oyuncu Koltuğu 0 741

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu