Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Cafe ve Restoranlara Özel Bar Sandalyesi & Taburesi

Cafe ve Restoranlara Özel Bar Sandalyesi & Taburesi

Cafe Ve Restoranlara Özel Bar Sandalyesi Nereden Alınır?

Yeme ve içme mekanlarında gıdaların lezzeti ne kadar önemliyse konfor da bir o kadar değerlidir. Cafe ve restoranlarda kullanılacak bar sandalyeleri müşterilerin rahat edip uzun süre oturmasını sağlayacaktır. Bir cafenin oturma elemanlarının rahatsız olması kişilerin hemen yemek yiyip oradan ayrılmak istemelerine neden olur. Bu da işletmeleri bir süre sonra zarara uğratacak bir durumdur. Cafe ve restoranlara özel bar sandalyesi nereden alınır bilirseniz müşterilerin konforunu artırabilirsiniz.


Cafe ve restoranlara özel bar sandalyesi satan yerler burada konforun, rahatlığın ve ortopedik öğelerin önemini bilir. Yeme ve içme mekanlarında, restoranlarda kişiler uzun süre oturdukça bir şeyler yiyip içmek ister. Oturdukları yerden keyif almak ve ortamın havasını iyi olduğunu bilmek sürekli oraya gelmelerini sağlar. Cafe ve restoranlara özel bar sandalyesi nereden alınır arayışına girdiyseniz Ofisel en iyi tercih olacaktır. Çünkü Ofisel kafe sandalyesi, bar sandalyesi ve bar taburesinin rahatlığının nasıl olması gerektiğini bilir. Sırt ve oturma kısmının rahatlık öğeleri nasıl olursa kişinin dinleneceğini test etmiştir. Sünger dansitesi ve döşeme özelliğini o doğrultuda belirler.

Cafe ve restoranlarda kullanılacak oturma elemanları ve cafe mobilyaları Ofisel avantajları ile satılır. Yerli kanepe, koltuk, kafe sandalyesi, kafe taburesi ve restoran sandalyesi gibi ürünlerin satışı yapılır. Restoran koltukları, cafe taburesi, bar koltuğu ve cafe sandalyesi satın alacaksanız buraya bakmadan acele karar vermeyin. Toptan cafe sandalyesi ve restoran sandalyesi toplu alabilme şansınız vardır. Fiyat teklifi alarak daha uygun fiyatlı imkanları değerlendirebilirsiniz. Böylece yeni açacağınız veya revize edeceğiniz işletmenizin diğer ihtiyaçları için aradaki farkı kullanabilirsiniz.

Yabancı kafe sandalyesi ve restoran taburesi satan firmalar fiyat açısından zorlayıcıdır. Çünkü burada işletme yükümlü bulunduğu vergileri ve giderleri müşteriye yükler. Yerli cafe ve restoran sandalyesi satan firmalar ise böyle bir sorun yaşamaz. Kaliteli ve ucuz bar sandalyeleri satın alabilirsiniz. 

Dört ayaklı, sabit ayaklı, oval ayaklı bar sandalyeleri model açısından zengindir. Etkileyici ve zarif çizgilerle renklendirilmiştir. Yeme ve içme mekanlarında kolayca silinebilir özellikleri bulunan bu ürünler gerektiğinde kolayca temizlenebilir. Kumaşları ve döşemeleri silinebilir özelliklerde olan bar sandalyesi ve kafe koltukları Ofisel’de mevcuttur. Bu seçenekler değerlendirildiğinde işletmenin temizlik için daha az çaba gider harcaması mümkündür. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın kafe ve restoranlarda kullanılacak bar sandalyesi ve bar taburesi Ofisel’de daha avantajlıdır. Fiyat, kalite, dayanıklılık, sağlamlık göz önüne alındığında bunlardan daha iyisini bulmak mümkün değildir.Modern Bar Sandalyeleri Modelleri Hangileridir?Zamana ayak uyduran ve modernite ile harmanlanmış oturma elemanları her ortamda dekorasyonu büyük ölçüde etkiler. Modern bar sandalyeleri ile kafe ve restoranların ruhunu yenileyebilirsiniz. Eski ve kirli görünümü ortadan kaldırıp yeni ve daha iç açıcı ortam oluşturursunuz. Ufak bir bar sandalyesi veya bar taburesi bile ortamın hareketliliğini etkileyecektir. 

Sürekli aynı mekanlarda takılanlar bir süre sonra buradan sıkılıp yeni arayışlara girerler. Yenilik ve iç açıcı mekanlara doğru seçim yaparlar. O yüzden cafe ve restoran sahipleri düzenli olarak oturma elemanları ve dizaynda değişikliklere gider. Modern bar sandalyeleri modelleri hangileridir araştırması yapıyorsanız bunun ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Müşterinin ihtiyaçlarına cevap veren ve onların daha da iyi hissetmesini sağlayacak seçenekler müşterileri çeker. Yeni tasarlanmış ve bar tabureleri yenilenmiş bir mekanda müşteriler daha iyi hissedecektir. İşletmenin yemekleri lezzetli ve hijyenik olsa da ortam ruhu da ayrıca önemlidir. Mekanın kalitesini öne çıkaracak ise bar sandalyeleri ve bar tabureleri gibi koltuklardır. Cafe koltukları, cafe sandalyeleri, bar koltukları ve bar sandalyeleri ile yeni bir ortam oluşturabilirsiniz. Bunun için fazla maliyet harcamanıza da gerek olmaz. Modern bar sandalyeleri modelleri hangileridir diye araştırmanıza gerek yok. Ofisel’in çok satan bar sandalyeleri modelleri vardır. Bunlar içerisinden en iyi bar sandalyesi ve bar taburesi seçimi yapmanız mümkündür.

Modern bar sandalyesi modelleri hangileridir?

  • Ofisel Ergon Bar Sandalyesi
  • Ofisel Japon Sırtlıklı Tabure
  • Ofisel Hazard Bar Taburesi
  • Ofisel Karre Bar Taburesi
  • Ofisel Dora Sırtlı Bar Sandalyesi
  • Ofisel Dary Bar Sandalyesi
  • Ofisel Stig Sırtlı Bar Sandalyesi
  • Ofisel Küp Bar Sandalyesi

Bar Sandalyeleri Fiyatları

Sandalye, koltuk gibi oturma ürünlerinde farklı malzeme ve ekipman kullanımı bunların kullanışlılığını ve fiyatlarını etkiler. Bar sandalyesi fiyatları açısından araştırma yaptığınızda malzeme kalitesini fark edin. Kalite sanal mağazalardan satın alırken belli olmaz. Bu durumda bar sandalyeleri yorumları öne çıkacaktır. Bar sandalyesi, cafe koltukları ve cafe sandalyeleri gibi ürünlerin genişliği, koltuk tarzında tasarlanması fonksiyonelliğini etkiler. Yükseklik ayarının yapılabilmesi, döşemesi ve benzeri özellikler onun birçok açıdan çeşitlenmesine imkan verir. Bar sandalyeleri fiyatları araştırdığınız zaman cafe koltukları fiyatları ve cafe sandalyeleri fiyatları da incelenebilir. Çünkü bu ürünler birbirleri yerine kullanılabilecek seçeneklerdir. Dolayısı ile ucuz bar sandalyeleri satın alıp tasarruf edebilme imkanınız da bulunur. 


Cafe koltuk fiyatları ve cafe sandalye fiyatı araştırması yaparken Ofisel’i önde tutmak size birçok açıdan avantaj sağlar. İlk olarak peşin fiyatına üç taksit seçeneği ile kademeli olarak ödeme yapabilirsiniz. İşletmeyi yeni açacaksınız veya bütçenizi bir alana aktarmak istemiyorsanız Ofisel en iyi tercihlerden biridir. 2 yıl garanti imkanı sunması markanın avantajlı seçeneklerini yakından görmeniz için idealdir. Satın aldığınız bar sandalyesinin fabrikasyon hatalarına karşı 2 yıl süreyle garanti imkanı bulunması birçok açıdan rahatlatır. Özellikle ürünlerde sorun çıktığı zaman işletmenizin çalışmasını aksatmadan problemleri çözeceklerdir.

Cafe sandalyesi fiyatı, cafe koltuk fiyatı, toptan bar sandalyesi fiyatı burada çok daha uyguna gelir. Fiyat teklifi alarak cafe veya restoran zincirlerinizin koltuk veya sandalyelerini de yenileyebilirsiniz.Bar sandalyeleri fiyatları makul olup kalite, dayanıklılık, sağlamlık ve uzun süreli kullanım açısından hiçbir sorun yaşanmaz. Başka markalar ile kıyaslamaya bile gerek yoktur. Cafe sandalyesi fiyatı, bar sandalyesi fiyatı ve bar taburesi fiyatları ucuzdur. Buradan daha iyisini bulmayı düşünüyorsanız hem zaman kaybedersiniz hem de kalitesiz ürünlerle uğraşırsınız. 

Müşterilerinizin bar sandalyesi veya cafe koltuğundan düşüp yaralanması işletmenizin itibarını zedeler. Bunu önlemek amacıyla Ofisel kalite, dayanıklı ve sağlam bar taburesi satın alın.  Çok satan bar sandalyesi ve çok satan cafe koltukları kategorisinde yer alan ürünlere mutlaka bakın. Konforlu Bar Sandalyeleri Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?Bar sandalyesi ve cafe koltuğunun konforlu olması işletmeye büyük ölçüde avantaj sağlar. Konforlu bar sandalyeleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir bilirseniz kazancınızı arttırabilirsiniz. Müşteri sayısını artırıp mekanınızın çok tutulan yerlerden olmasını sağlayabilirsiniz. 

Konforlu bar sandalyeleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenler;

  • Sünger dansitesinin yüksek yoğunluklu olması önem taşır. Sandalye ve tabure uzun soluklu kullanılsa bile çökmez. 
  • Krom ayak, plastik aksamların dayanıklılığı çok önemlidir. Çünkü bar sandalyeleri ve cafe koltukları gibi ürünlere kilolu kişiler de oturur. Kilolu kişileri bile taşıyan krom, metal, plastik aksamlı ürünler tercih edilmelidir. 
  • Amortisörler Avrupa Standartlarında olmalıdır. 
  • Beşik şase kullanımı tercih edilmelidir. 
  • Döşemelerin silinebilir, temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir olması gerekir. Yeme ve içme mekanlarında sürekli olarak döşemelere, koltuklara bir şeyler dökülür veya bulaşır. Bunları temizleyerek ortamın daha hijyenik görünmesini sağlayabilirsiniz. Temizlenir bar sandalyeleri satın almak son derece önemlidir. 
  • Fiyat performans bar sandalyeleri satın almaya özen gösterin. F/P bar sandalyeleri satın almanız çoğu bakımdan avantaj sağlar. 
  • Bar sandalyeleri fiyatları ile kalitesi doğru orantılı olmalıdır. 
  • Konfor konusunda sorun yaşatmayacağı gibi kırılmalara ve çatlamaya karşı da dayanıklılık önemlidir.
  • Ergonomik özellikleri bulunması önemlidir. Ergonomik sandalye ve koltuklar vücudu sardığından konforu fazladır. 
  • Ortopedik öğeler için kol destekleri ve sırt desteklerinin bulunması gerekir.
  • Bar sandalyelerinde sabit ayağın üst kısmında ayakları koyacak mekanizma olmalıdır. Mekanizma ayakların sürekli aşağıda durup ağrımasını engeller. 

Bar Sandalyeleri Ve Çalışma Sandalyesi Farkı Nedir?

Sandalye olarak tasarlanan ürünlerin farklı ortam ve alanlara göre görünümleri dizayn edilir. Bar, cafe, kahve mekanları gibi dar ve hareketliliğin fazla olduğu alanlarda kısa süreli oturma için bar sandalyeleri veya bar tabureleri tercih edilir. Bar sandalyeleri ve çalışma sandalyesi farkı nedir diye baktığınızda bunu çok net görebilirsiniz. 


Bar sandalyeleri uzun tek bir platform üzerine konumlanan, sırt desteği olan bir tür oturma elemanıdır. Çalışma sandalyesi ise sırt desteği yanında kol desteklerinin de zorunlu olduğu üründür. Bar sandalyeleri fiyatları ve çalışma sandalyesi fiyatı kalitesine, görünümüne ve kullanılan malzemeye göre değişir. Görünüm, ortopedik unsurlar, ergonomik öğeler ve daha fazlası konusunda çeşitlilik hakimdir. Bar sandalyeleri modelleri ve çalışma sandalyeleri modelleri de bu bakımdan farklılık gösterecektir. 

Bar sandalyeleri ve çalışma sandalyesi farkı nedir?

Bar Sandalyeleri ÖzellikleriÇalışma Sandalyesi Özellikleri
Basit ve şık biçimde tasarlanmıştır.Yükseklik ayarı ve kolçak yüksekliği gibi birçok donanıma sahiptir. O yüzden bar sandalyeleri ile kıyaslanınca daha karmaşık yapılıdır.
Bar sandalyeleri fiyatları kol kısmında destek bulunması, ayakların rahat etmesi için ek mekanizma bulunması gibi kriterlere göre değişir.Çalışma sandalyesi fiyatları amortisör, yükseklik ayarı, döşeme tipi, sünger yoğunluğu gibi kriterlere göre değişir.
Döşeme tipi olarak çoğunlukla kumaş ve türevleri tercih edilir. Çalışma sandalyesi kumaş veya deri çalışma sandalyesi olarak üretilebilir. İş yerinin dizaynına göre kumaş veya deri tercihi tüketiciye kalmıştır.
Bar sandalyeleri tekerlekli yapıda olmaz. U ayak, sabit ayak veya 4 ayaklı olarak tasarlanır. Tekerlekli olarak üretilip farklı ayak tiplerinde de tercih edilebilir. 
Ergonomiklik sadece sırt kısmında vardır.Tüm vücudu sardığından en ergonomik seçeneklerden biridir.
Yukarı ve aşağı yükseklik ayarı kimi zaman olmakla birlikte kolçaklarda ayar özelliği yoktur.Yukarı ve aşağı yükseklik ayarı ile kolçak ayarı imkanı sunar.
Sırt destek minderleri bulunmaz.Sırt destek minderleri vardır.
Esneme ve geriye yatırılma özelliği yoktur.Geriye yatırılma ve esneme özelliği kullanılır.

Tabloda yer alan özellikler size bar sandalyeleri ve çalışma sandalyesi arasındaki farkı gösterecektir. Kullanacağınız alana ve işlevine göre özellikleri göz önünde bulundurmanız sizin yararınızadır. Bar sandalyeleri fiyatları ve çalışma sandalyesi fiyatları birçok açıdan farklılık göstereceğinden marka eksenli incelemek yerinde olacaktır. Çünkü markaların çalışma sandalyesi fiyatı ve bar sandalyesi fiyatı konusunda farklı tasarrufları vardır. Ofisel bar sandalyeleri fiyatı ve çalışma sandalyesi fiyatı açısından ucuzdur. Ucuz bar sandalyesi ve ucuz restoran sandalyesi ile restoran koltukları için düzenli takip edin. İndirim dönemlerini yakalayıp daha fazla tasarruf edebilirsiniz.