Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
En İyi 10 Ofis Koltuğu Modelleri Aradığınız Rahatlığı Sunuyor

En İyi 10 Ofis Koltuğu Modelleri Aradığınız Rahatlığı Sunuyor

En İyi 10 Ofis Koltuğu Modelleri Aradığınız Rahatlığı Sunuyor

Günümüzde ofis ve iş yerlerinin başarılı olması için konforlu ürünlere ihtiyaç duyulur. Beden gücü yerine zihnin kullanılarak masa başında çalışılması beraberinde bazı sorunları getirir. Sürekli otururken bir süre sonra rahatlığa ulaşılır ve çalışmak istenilmez. Kimi zaman da çok rahatsız çalışma koltuğu ve döner koltukta oturarak tüm gün yorgun hissedilir. Çalışırken sizi uykuya sevk etmeyecek aynı zamanda da dikkatinizi toplayacak seçeneklere ihtiyacınız vardır. En iyi 10 ofis koltuğu modeli ve döner koltuk ile aradığınız rahatlığı bulabilirsiniz. Rahatça çalışırken bitirmeniz gereken işlerin de yığılmasını engellersiniz. 

Ofislerde ve iş yerlerinde çalışma şeklinden verim almak için oturulan ürünlerin konforlu olması gerekir. Bunun yanında bir o kadar fonksiyonel ve detaylıca düşünülmüş olması önemlidir. En iyi 10 ofis koltuğu modelleri içinden seçim yaparak başarınızı katlayabilirsiniz. 

Yazılımcılar, masa başında çalışanlar, gamerlar, oturarak çalışanlar ve öğrenciler en iyi 10 ofis koltuğu modeli içinden seçim yapabilir. Böylece uzun soluklu çalışmalarda ve masa başında oturmada bile sorun yaşanmaz. Oturmaya bağlı olarak gelişen omurga eğriliği, duruş bozuklukları ve beden ağrıları da engellenecektir. Önemli olan kişinin rahat ve bir o kadar ortopedik oturma elemanı bulabilmesidir. Aksi halde tüm gün boyunca çekilen ağrı ve rahatsızlık hissi gece boyunca da devam eder. 

En iyi ofis koltuğu, çalışma koltuğu ve döner koltuk gibi ürünler ararken bütçenizi aşacak seçeneklere yönelmeyin. Fiyat performans ofis koltuğu ve f/p çalışma koltukları kategorilerini inceleyin. Yalnız bu konuda yeterince dikkatli olmazsanız para verip aldığınız üründen fayda görmeyebilirsiniz. Herhangi bir sandalye ve ofis koltuğu konforu karşılaştırılınca üzülebilirsiniz. Ofisel gibi markaların en iyi ofis koltuğu modelleri aynı zamanda f/p ürünüdür. Önemli olan Ofisel gibi döner koltuk ve ofis mobilyası satan firmalardan uygun fiyata alışveriş yapmaktır. Kaliteli üretim anlayışı dışında müşteri memnuniyetini de ön planda tutan marka, birçok açıdan ihtiyaç duyduğunuz seçenekleri size sunacaktır. Piyasada hem kaliteli hem de ucuz ofis koltuğu arayışınız sürüyorsa bu markadan sipariş verebilirsiniz. Böylece f/p ofis koltuğu satın alıp bütçenizin kalan kısmını kendiniz için kullanabilirsiniz.

En İyi Ofis Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Ofis koltuğu satın almak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Çalışmak ve bir yerden işleri yürütmek sizin için kolay olsa da oturma elemanı seçmek zordur. Çünkü en iyi döner koltuk ve en iyi ofis koltuğu çoğu zaman tecrübe ile bulunacak ürünlerdir. Ya ofis koltuğu yorumları ya da müşteri yorumlarından yola çıkıp sipariş verirsiniz. Ancak çoğu zaman bu seçenek de yeterli olmaz. Uzun süre test edilip kullanılan ürünler olmadığından uzun vadede fayda sağlayıp sağlamadığı bilinmeyecektir. 

En iyi ofis koltuğu özellikleri nedir bilirseniz bu doğrultuda ürün bakabilirsiniz. Yalnız bazı markaların öne çıkan birkaç ürünü olsa da diğerleri açısından sorun yaşanabilir. Siz en iyisi Ofisel gibi kalitesi ile bilinen markalardan sipariş verin. Bu sayede yüksek miktarda ofis koltuğu fiyatı ödeyip sonradan pişman olmazsınız. Pişman olmak dışında yaralanma riskinizin bulunduğu düşünülürse seçeneklere dikkat etmek önem taşır. 

En iyi ofis koltuğu özellikleri nelerdir?

  • Ergonomik yapısı ile tüm vücudu sarar ve her açıdan destekler.
  • Sünger yoğunluğu ideal olup sünger dansitesi yüksektir.
  • Döşeme tipi terletmez olup uzun süreli kullanımda aşınma, yırtılma görülmez.
  • Plastik, demir ve metal malzemelerde uzun süreli kullanımda sorun ortaya çıkmaz.
  • Sırt destekleri ve kol destekleri bulunur.
  • Silinebilir, dezenfekte edilebilir ve sterilizasyonu yapılabilir.  
  • Ofis koltuğu fiyatları gösterdiği performans ile doğru orantılıdır.
  • Sünger ve döşeme arasında astar bulunması gerekir. 
  • Malzemelerin kalitesi, sağlamlığı ve dayanıklılığı tartışılmazdır. 
  • Kademeli yükseklik ayarı gibi özellikleri bulunmalıdır.
  • Amortisörler Avrupa Standartlarında olmalıdır.
  • Ayarlanabilir yükseklik gövde dışında kollarda da tercih edilebilmelidir.
  • Döşemesi kolay temizlenebilir ve koku yapmayan türden olmalıdır. 
  • Kanserojen madde içermemeli ve sağlıklı ürünlerden üretilmelidir. 
  • Sırt ve oturma kısmı esnemelidir.
  • Tekerlekleri döşeme çizmez ve sağlam olmalıdır.
  • Kimi zaman geriye yatırılma desteği ve özelliği sunmalıdır.
  • Geriye yatırıldığında uygun derecede kilitlenebilmelidir.

Tüm bu sayılan özelliklerin çoğunun yer aldığı en iyi 10 ofis koltuğu modeli ve daha fazlası Ofisel’de vardır. Başka yerlerde zaman kaybetmek ve ofis koltuğuna daha fazla ücret ödememek için bu seçeneği değerlendirin. Aksi halde hem daha fazla ücret öder hem de konforsuz oturma deneyimi yaşarsınız. Özellikle toptan ofis koltuğu veya toplu ofis koltuğu satın alacaksanız Ofisel gibi markalara öncelik vermeniz sizin yararınızadır. En iyi ofis koltuğu olması yanında en ucuz ofis koltuğu modelleri de buradadır. Satın alacağınız adede göre toplu fiyat teklifi de alabilirsiniz. 

Zamanı yakalayan ve modernite ile uyumlu ofis koltukları satın alacaksanız geç kalmayın. İndirimli ofis koltuğu ve kampanyalı döner koltuk çeşitleri için acele edin. Kısa zamanda stokları tükenen modelleri çok daha uyguna alın.

En İyi 10 Ofis Koltuğu Modelleri Hangileridir?

Ofis koltukları, çalışma sandalyesi, döner koltuk ve oyuncu koltuğu gibi ürünler rahatça oturmanız için tasarlanmıştır. Ofis mobilyası içinde çalışma koltuğu, çalışma sandalyesi ve yönetici koltuğu gibi ürünlerden destek alarak çalışma alanlarını dizayn edebilirsiniz. Makam koltuğu ve daha birçok oturma elemanı sayesinde hedeflediğiniz başarıya kısa zamanda ulaşabilirsiniz. 

Ofisel, en iyi 10 ofis koltuğu modelleri hangileridir arayışınızda çok farklı seçenekler sunar. Modern, şık ve tarz oturma elemanları ile ofis mobilyası arıyorsanız burası 1 numaralı tercihiniz olmalıdır. Çünkü ucuz ofis koltuklarının kalitesi inanılmaz düzeydedir. En iyi 10 ofis koltuğu modelleri hangileridir diye araştırıp çalışanlarınıza hak ettikleri değeri verebilirsiniz. Bu sayede sizin için daha özverili çalışmalarını da sağlarsınız. 

En iyi 10 ofis koltuğu modelleri hangileridir?

  1. Ofisel Speed Çalışma Koltuğu

Sırt yüksekliği ve koltuk yüksekliği ayarlanabilir özelliktedir. Bu da doğru oturma pozisyonu yakalamanızı kolaylaştırır. Sağlam metal iskeleti uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. 12 + renk seçeneği vardır.

  1. Ofisel Zigana Çalışma Koltuğu

Temiz kumaş görünümü ve estetik detayları mükemmeldir. 12 + renk seçeneği vardır. Gövde yüksekliği ayarlanabilir olup konforludur. Sırt desteği de ayarlanabilir özelliklere sahiptir. 

  1. Ofisel Oscar Fileli Çalışma Sandalyesi 

Fileli çalışma koltuğu ve ofis mobilyası seçenekleriniz arasında ise en iyilerinden biridir. Ayarlanabilir koltuk yüksekliği ve sırt desteği vardır. 

  1. Ofisel Safir Fileli Çalışma Koltuğu

Yazın terletmeyen yapısı ve 12 + renk seçeneği ile göz dolduran çalışma koltukları arasındadır. Ayarlanabilir sırt desteği ve koltuk yüksekliği özelliği vardır. Uzun ömürlü kullanım avantajının yanı sıra başlıklı olarak da seçebileceğiniz modellerdendir. Kişiye özgü detaylar eklenebilecek seriler arasındadır. 

  1. Ofisel Oslo Business Yönetici Koltuğu

Sırt desteği ve koltuk yüksekliği ayarlanabilir serilerdendir. Sünger yoğunluğu yüksek olup dayanıklı yapıdadır. Tüm iş yerlerinde kullanıma uygundur. 

  1. Ofisel Open Plus Çalışma Sandalyesi 

Sırt şekli ve kavisli desteği omuz, boyun, bel ve vücut ağrıları yaşamanızı engeller. Spor ofis koltuğu tercih edenlerin kullanabileceği türdendir. 360 derece dönen tekerlekleri ile oturduğunuz yerden tüm işlerinizi halledebilirsiniz. 12 farklı renk seçeneğine ve karteladan renk seçim avantajına sahiptir. 

  1. Ofisel Moled Plus Business Başlıklı Yönetici Koltuğu

12 farklı renk seçeneği ile karteladan talep özelliği vardır. Lüks tasarım ve detaylara önem verenler tarafından seçilebilir. Entegre ayarlanabilir başlık, döner taban ve tekerlek tasarımı fonksiyonelliğini ileri düzeyde etkiler. 

  1. Ofisel Ramses Gold Business Yönetici Makam Koltuğu

12 farklı renk seçeneğine ek olarak katalogdan seçim hakkınız vardır. Bel ve sırt desteği ile omurga sağlığı önemsenmiştir. Kullanıcının ihtiyacına göre ayarlanabilir çeşitli özellikleri mevcuttur. Yükseklik ayarı rahatlıkla yapılabilir. 

  1. Ofisel Long Business Çalışma Koltuğu

12 farklı renk seçeneğine ek olarak katalogdan renk seçimi yapabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve dayanıklı malzemeden imal edilmesi tercih edilmesini sağlar. Bel ve sırt desteği ayarlanabilir. Kollukların yükseklik ayarı özelliği bulunmaktadır. Şık deri malzeme tüm ofislerde fonksiyonelliğe ve şıklığa katkı sunacaktır. 

  1. Ofisel Business Hermes Çalışma Koltuğu 

11 renk seçeneğinin yanında bir de karteladan renk talep etme hakkınız vardır. Ofisel, ofis mobilyasında özgünlüğü de öne çıkarır. Ofis tarzına ve renklerine uygun seçeneklerden bakabilirsiniz. 2 yıl garantili ürünü peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile satın alabilirsiniz. Ofisel Business Hermes Çalışma Koltuğu multi tilt çift kol mekanizmasına sahiptir. Yüksek yoğunluklu sünger kullanılmış olup uzun ömürlüdür. Kullanıcının isteğine göre ofis koltuğu eğimi ayarlanabilir. Deri malzeme ile kaplı olsa da aşınmalara, yırtılmalara dayanıklıdır. 

En İyi 10 Ofis Koltuğu Fiyatları

Ofis koltuğu satın alırken özellik kadar fiyat da sizin için önemli ise dikkatli olmalısınız. En iyi 10 ofis koltuğu fiyatları satın alım öncesinde birçok açıdan değerlendirilmelidir. Ofis koltuğu fiyatı, çalışma koltuğu fiyatı ve ofis mobilyası fiyatları toplu alımlarda daha da öne çıkar. Bir üründen 300 TL kar etmek size çok gibi gelmez. Ancak 100 adet ürün üzerinden düşündüğünüzde ciddi tasarruf yapmışsınız demektir. O yüzden ofis koltuğu fiyatları da araştırma sırasında es geçilmemelidir. 

Diğer markalar ve Ofisel’in ofis koltuk fiyatları konusunda uyguladığı tarifeyi değerlendirip mantıklı seçim yapabilirsiniz. Böylece ekstra konfor unsurlarına ne kadar fazla ödeme yapmanız gerektiğini bilirsiniz. 

En iyi 10 ofis koltuğu fiyatları tablo üzerinde yaklaşık olarak hesaplanmıştır. Detaylı bilgi için güncellenen fiyatları takip etmeniz yararınızadır. Ofis koltuğu fiyatı ve döner koltuk fiyatı bakarken toplu alımlarda indirim seçeneklerini de değerlendirin. Ofisel’de toptan döner koltuk fiyatı çok daha uyguna gelir.  

Ofisel Ofis Koltuğu Avantajı - DezavantajıDiğer Ofis Koltukları Avantajı - Dezavantajı
Malzeme kalitesi standart olup dayanıklılık için ekstra ücret alınmaz.Malzeme kalitesi fiyatla doğru orantılı biçimde artar.
Sırt destekli ve kol destekli modeller ortalama yakın fiyat dengesindedir.Sırt desteği ve kol desteği için biraz fazla ödeme yapmanız gerekir. 
Avrupa Standartlarında amortisör kullanımı için ekstra ödeme yapmazsınız. Avrupa Standartlarında amortisör kullanımı çok nadirdir. 
Satın aldığınız döner koltuk ve ofis koltuğu uzun yıllar kullanıldığından ödediğiniz ücrete değecek türdendir.Döner koltuk ve ofis koltuğunun 2 yıl ile 4 yıl arası kullanım süresi vardır.
Fiyat performans ofis koltukları sayısı çoktur. Yaklaşık 2000 TL ve üzeri aralıkta farklı modeller vardır.Fiyat performans döner koltuk sayısı azdır. Ofis koltuk fiyatları yaklaşık 4000 TL ve üzerindedir.