Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
En İyi 5 Misafir Koltuğu İle Ofis Bekleme Salonlarını Dizayn Edin

En İyi 5 Misafir Koltuğu İle Ofis Bekleme Salonlarını Dizayn Edin

En İyi 5 Misafir Koltuğu İle Bekleme Salonlarını Dizayn Edin

İş yerinde, evde ve çeşitli alanlarda sizi ziyarete gelen kişileri oturtmak için oturma elemanlarına ihtiyaç duyulur. Misafir koltuğu veya bekleme koltukları olarak adlandırılan bu ürünler konforlu olmalıdır. Yanınıza gelen kişileri rahat ettirmek ve konforunu sağlamak önemlidir. Özellikle iş yerlerinde rahatlık ve konforu yaşatmanız gerekir. Alelade ofis misafir koltukları veya büro misafir koltukları ile başkalarını ağırlamak itibarı zedeleyecektir. Özellikle müşteri ve müşteri adaylarını en iyi misafir koltuklarında ağırladığınız zaman onlara gösterdiğiniz özeni unutmayacaklardır. İş ahlakınız hakkında da iyi düşüncelere sahip olacaklardır. Size güvenerek ve işinizi önemsediğinizin bilincinde olarak yeni anlaşmalara imza atacaklardır.

En iyi 5 misafir koltuğu ile bekleme salonlarını veya dinlenme odalarını dizayn ederseniz her açıdan kazançlı çıkarsınız. Ofis misafir koltukları ve büro misafir koltuklarında ziyaretçiler dışında çalışanlarınız da vakit geçirir. Bu kimselerin dinlenme molalarında konforlu ve rahat vakit geçirmesi, işe motive olarak başlamalarına yardımcı olur. Tek bir amaçla satın aldığınız misafir koltuğu fazlaca yarar sağlar. O yüzden en iyi 5 misafir koltukları modelleri ile bekleme salonlarını dizayn etmeniz önem taşır. Misafir koltukları fiyatı önemsenmeden konfor ve rahatlığın öne çıktığı modeller satın alınırsa kazancınız katlanarak artacaktır. 

Misafir koltukları veya bekleme koltukları olarak adlandırılan bu ürünler iş yerleri ve bürolar için oldukça işlevseldir. Aslında belli bir alanda kullanım ile sınırlamak bu tarz ürünlere haksızlık olur. Çünkü misafir koltukları bir tür bekleme koltuğu işlevi de görür. Dar ve küçük alanlarda bile oturmak için ideal ölçülerdedir. Alan sıkıntısı yaşanan yerleri verimli kullanmak açısından daha iyi seçenek yoktur.

Ofis Misafir Koltukları Nedir?

Ofislerde çalışma koltuğu, yönetici koltuğu ve çalışma sandalyesi gibi ürünler çokça kullanılır. Bu ürünler ve döner koltuk tarzında oturma elemanlarının çoğu çalışanlar ile yöneticiler içindir. Yani orada yerleşik olarak bulunan ve vakit geçiren kişiler için tasarlanmıştır. Misafir koltukları ise bu amaç dışında ziyaretçiler, müşteriler içindir. Size beklerken rahat edecekleri için sıkılmalarının önüne de geçer. Kendilerini değersiz ve önem verilmemiş gibi hissetmeyeceklerdir. Ofis misafir koltukları nedir araştırması yaparken bunların bilincinde olmalısınız. Ofislerde misafir ve ziyaretçilerin otururken rahat etmesi için seçilen oturma elemanları olduğundan ortopedik unsurları öne çıkan ürünlerdir. 

Ofis misafir koltukları ve büro misafir koltukları yaklaşık aynı işlevi görür. Sadece birkaç açıdan ufak farklılıkları vardır. Bazı misafir koltukları üreticileri ise bu ayrıntının üzerinde durmayıp aynı ürün olarak satış yapar. Ofis misafir koltukları nedir ve büro misafir koltukları nedir diye araştırmak yerine sizin işinize hangisinin yaradığına bakın. Böylece ofis ve iş yerlerinde fonksiyonel olarak kullanabileceğiniz nitelikli ürünleriniz olacaktır. Sizi ziyarete gelenleri ağırlayabileceğiniz işlevsel ve etkili alan oluşturabilmeniz için gerekli eşyalardandır.

Büro Misafir Koltukları Nerelerde Kullanılır?

Adından da anlaşılacağı üzere büro misafir koltukları büro ile iş yeri tarzındaki yerler için uygundur. Ancak sadece bu yerler için tasarlanmamış olup geniş kullanım alanına sahiptir. Büro misafir koltukları nerelerde kullanılır arayışına girebilirsiniz. Lakin kullanacağınız alanda fonksiyonelliği ve rahatlığı ortaya çıkarması yeterlidir. O yüzden büro misafir koltukları kullanım alanı sınırlandırılmamalıdır. Aksine her yerde ve tüm yaşam alanlarında, iş yerlerinde kullanıma müsaittir.

Büro misafir koltukları nerelerde kullanılır?

  • İş yeri
  • Ofis ve büro
  • Home ofis
  • Ev
  • Okul
  • Hastane
  • Aile sağlığı merkezleri
  • Kurum ve kuruluşlar
  • Özel kurumlar ve kamu kurumları
  • Şirketler ve firmalar 
  • Yeme içme mekanları
  • Eğlence mekanları
  • Etkinlik salonları
  • Seminer ve eğitim salonları
  • Etüt merkezleri
  • Lokal ve gençlik merkezleri
  • Toplantı salonları
  • Tiyatro ve sinema tarzı yerler
  • Alışveriş mekanları

Bunlar dışında daha birçok alanda ve ortamda kullanıma müsaitlerdir. Önemli olan büro misafir koltuklarının en işlevsel şekilde kullanılabilmesine ortam hazırlamaktır. Bunun için Ofisel misafir koltukları ve büro koltukları seçilebilecektir.

En İyi 5 Misafir Koltukları Modelleri

Misafir koltukları, bekleme koltukları ve büro koltukları gibi ürünlerde konfor ile kalite öne çıkmak zorundadır. Özellikle bekleme ve dinlenme salonlarında müşteri ağırlama olasılığı yüksektir. Bir iş yeri veya büronun itibarını gösterecek eşyalar arasında oturma elemanları yer alır. Rahat edecekleri ve konforu bir daha unutmayacakları ürünlerle bakış açılarını olumlu yöne çevirebilirsiniz. Bunun için en iyi 5 misafir koltukları modelleri içinden seçim yapın. Aksi halde kalitesiz ve konforsuz oturma elemanı ile istenilen algıyı oluşturamazsınız. Müşteriler, çalışanlar ve anlaşma yapmak üzere olduğunuz kişilerde olumsuz bakış açısına neden olursunuz. 

Konfor ve ortopedik öğelerden tasarruf olmaz. Hem konforlu ve rahat hem de ucuz misafir koltukları arayışındaysanız Ofisel isteklerinize uygun seçenekler sunar. En iyi 5 misafir koltukları modelleri ve fiyatları burada daha iyidir. Ucuz misafir koltukları alsanız da kaliteli ve bir o kadar ortopediktir. Her yönü ile rahat edeceğiniz ve ödediğiniz miktarı boşa çıkarmayacak koltuklardır. 

En iyi 5 misafir koltukları modelleri peşin fiyatına taksit avantajı ile satışa sunulur. Üstelik fabrika ve üretim hatalarına karşı 2 yıl garanti imkanı da vardır. Satın aldığınız misafir koltuklarında bu nedenlerden ötürü sorun çıkarsa size en kısa sürede destek olup gerekli işlemleri yapacaklardır. Renk kartelasında seçim yapabileceğiniz ofis misafir koltukları ve büro misafir koltukları rengi çoktur. Var olan renkler dışında kartela içinde yer alan herhangi bir rengi de sipariş edebilirsiniz. 

En iyi 5 misafir koltuğu modelleri;

  • Ofisel Oslo U Ayak Misafir ve Bekleme Koltuğu

Sırt ve kol destekleri mükemmel şekilde dizayn edilmiştir. Modern esintilerin en iyi şekilde yansıtıldığı model ergonomik ve zariftir. Kol destekleri bilekleri ve dirsekleri ağrıtmayacak türdendir. Sırt kısmında bel desteği sağlamak için insan vücudunun iskelet yapısı örnek alınmıştır. Renk kartelasından seçim hakkınızın olduğu onlarca seçenek vardır. En iyi misafir koltukları olarak tüm yaşam alanlarında kullanılabilir.

  • Ofisel Open Plus U Ayak Bekleme Koltuğu

12 farklı renk seçeneğinin yanında katalogdan seçim hakkınızın da olduğu mükemmel modeldir. U ayak misafir koltuğu şeklinde tasarlanmış olup iş yerleri ile ofislerde kullanım için idealdir. Sırt kısmında ergonomik ve ortopedik öğeler yer alır. Yüksek yoğunluklu sünger kullanılmış olup kol destekleri vardır. 

  • Ofisel Mira Bekleme Koltuğu

Estetik ve zarafetin bir arada bulunduğu misafir koltuklarından biridir. Modern çizgileri ve tasarımı ile her yerde rahatça kullanılabilecektir. 12 + renk seçeneği imkanı sunar. Kol kısmında ve sırtında destek için özel detaylar düşünülmüştür. 4 ayaklı şekilde tasarlanmış olup küçük alanlarda bile kullanmak için fonksiyoneldir. 

  • Ofisel Long U Ayak Misafir ve Bekleme Koltuğu

Deri ve modern şıklığın bir arada sunulduğu ofis misafir koltukları arasında yerini alır. U ayak misafir koltukları içinde lüksü çağrıştıran modellerden biridir. Kol ve sırt desteği koltuğu andırırken dar alanlarda bile iş görecek tasarımdadır. 12 + renk seçeneği ile karteladan seçim hakkınız vardır. Krom ayak paslanmaz özellikli olup modern görünüm sunar. 

  • Ofisel Kelebek Misafir ve Bekleme Koltuğu

Misafir koltukları içinde farklı ayak stili kullanılan modeller arasındadır. Bir silindir üzerine konumlandırılmış gibi duran ayaklar modernite ile özgünlüğü bir arada sunar. Sırt kısmı ortopedik olarak desteklenmiş ve kol destekleri vardır. 60 cm genişlik ve 58 cm derinlik olacak şekilde tasarlanmıştır. Montaj süresi en kısa misafir koltuklarından biridir. 1 dakika içinde oturmaya hazır hale gelecektir. 

 Bu misafir koltukları modellerinden çok daha fazlasına ulaşmak istiyorsanız Ofisel’in sitesini mutlaka ziyaret edin. Hem renk kartelasından sayısız renk seçme imkanınız vardır hem de misafir koltukları modelleri geniştir. Başka markalarda ve ürünlerde zaman kaybetmeden en iyi 5 misafir koltuğundan edinerek ofislerinizi dizayn edin. 

Misafir Koltukları Fiyatları Ne Kadar?

Misafirlerinizi ağırlamak ve iş yerlerinde yeni oturma alanları oluşturmak için satın alacağınız bu ürünler uygun fiyatlıdır. Misafir koltukları ve büro koltukları bir tür ofis mobilyasıdır. Dolayısı ile ofis mobilyası fiyatları burada da etkisini gösterecektir.  Misafir koltukları fiyatları ne kadar arayışına girerseniz Ofisel’in bu konuda en iyi olduğunu görürsünüz. Ucuz misafir koltukları ve ucuz bekleme koltukları sayısı çok fazladır. Misafir koltukları fiyatları ne kadar konusunda tereddütleriniz varsa buradaki fiyatları baz alabilirsiniz. 

Yerli üretim ağı bulunan Ofisel ucuz misafir koltukları üretmede uzmandır. Üstelik kalite unsurlarında ve ortopedik öğelerde azalma yoktur. Uygun fiyatlı misafir koltukları bulabileceğiniz bu markanın en büyük avantajı yerli üretim yapmasıdır. Bu da birçok masrafı başka yere harcamak yerine ürün kalitesi için kullanmalarına imkan verir. 

Misafir koltukları fiyatları ne kadar araştırmasına girerseniz birçok özelliğin fiyatlarda etkili olduğunu görürsünüz. Tekli misafir koltukları Ofisel’de ortalama 1800 TL’den başlar ve kademeli olarak artar. U ayak kullanımı veya 4 ayaklı olması, sırt desteği ve kol desteği gibi özellikler fiyatlandırmayı etkiler. İkili misafir koltukları ve üçlü misafir koltukları ise 16 bin TL’ye kadar çıkar. Bunun nedeni ise lüks öğelerinin fazla olduğu misafir koltuklarının üretilmesidir. Döşeme tipi ve deri unsurlar, tasarım detayları fiyatı etkiler. Lüks öğeleri ve kalite standartları ne kadar fazla ise misafir koltukları fiyatları da o denli yükselir. Ofisel farklı fiyat aralıklarında, kaliteli ve ucuz misafir koltukları fiyatları belirlemiştir. Diğer markalar ile kıyaslama yapınca buradaki ürünlerin oldukça ucuz satıldığı görülecektir.  Misafir sandalyeleri fiyatları, bekleme koltuğu fiyatı, ofis misafir sandalyesi fiyatı, büro misafir koltukları fiyatı uygundur. 

Bekleme Koltuğu Yerine Misafir Koltuğu Tercih Edilir Mi?

Bekleme koltuğu ve misafir koltuğu bir ürünün kullanıldığı yere göre adı değişen ürünlerdir. Bekleme koltuğu yerine misafir koltuğu tercih edilir mi diye düşünebilirsiniz. Kullanılacak alanın büyüklüğü ve özelliklere göre birbiri yerine kullanılabilecek ürünlerdir. 

Bekleme Koltuğu ÖzellikleriMisafir Koltuğu Özellikleri
İkili bekleme koltuğu veya üçlü bekleme koltuğu şeklinde tasarlanır. Genelde tekli olarak tasarlansa da ikili misafir koltuğu ve üçlü misafir koltuğu türleri vardır.
Bekleme koltukları model ve renk çeşitliliği markaya göre farklılık gösterir.Misafir koltukları modelleri bekleme koltuk modellerinden fazladır.
Toplu alanlarda kullanıldığından daha çok deri döşeme tipi tercih edilir.Kumaş ve deri döşeme kullanımına elverişlidir.
Bekleme koltuğu fiyatları kalite, ortopedik unsur ve markaya göre çeşitlenir.Tekli olarak da üretime imkan verildiğinden misafir koltuğu fiyatları biraz daha düşüktür.

Tabloda yer alan bilgilere göre bekleme koltuğu yerine misafir koltuğu kullanacağınız alanları seçebilirsiniz.