Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
En İyi Refakatçi Koltuğu Modelleri ve Markaları

En İyi Refakatçi Koltuğu Modelleri ve Markaları

En İyi Refakatçi Koltuğu Modelleri ve Markaları Hangileridir?

Sağlık merkezlerinin, hastanelerin ve bakım merkezlerinin çok fazla ihtiyaç duyduğu oturma elemanları vardır. Refakatçi koltukları bunlar içinde en başta yer alır. Refakatçi koltuğu; hasta yakınlarının ve onlara bakacak kişilerin yanında ihtiyacını görebilmesi için kullandığı eşyadır. Konforlu ve ortopedik unsurlar öne çıktığında bu kimselerin biraz da olsa rahat etmesi mümkün olacaktır. Hasta yatağı ne kadar önemli ise refakatçi koltuğu da o kadar gereklidir. En iyi refakatçi koltuğu modelleri ve markaları hangileridir arayışına girerek doğru ürün bulunmalıdır. 

En iyi refakatçi koltukları modelleri ve markaları arasından seçim yapılırsa refakatçilerin huzurlu uyku uyuması mümkün olacaktır. Hasta yakınlarının daha iyi hissetmesi ve rahatça dinlenebilmesi için refakatçi koltuğu olmazsa olmazdır. Kimi zaman aylar boyunca bir hastane odasında hasta yanında refakatçi olarak kalmak zordur. Bu kimselerin konforunu artırıp rahatlığını sağlayacak ekipmanlar varsa hastalarına daha iyi bakacaklardır. Ortopedik ve konforlu refakatçi koltuğu satın alıp zor zamanlarında destek olabilirsiniz. 

Özel hastane, bakım evleri ve özel kuruluşlarda refakatçi koltukları ortopedik, konforlu, kaliteli, dayanıklı olmak zorundadır. Çünkü hastanın yaşadığı deneyim dışında hasta bakıcının da rahatlaması gerekir. Rahatsız hisseden hasta bakıcı bir dahaki sefere hastasını o kuruluşa getirmeyecektir. Refakatçi koltukları sadece hastanelerde, sağlık merkezi ve bakım merkezlerinde iş görmez. Evde ve iç yaşam alanlarında da çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Ofislerde refakatçi koltukları dinlenmek için son derece idealdir. Acil işlerde sabahlamak gerekiyorsa kısa süreli mola için en iyi refakatçi koltuğu kullanılabilir. Üstelik zamandan tasarruf edip acil işleri rahatça yetiştirebilirsiniz. 

İlk bakışta tekli koltuk gibi dursa da ihtiyaç duyulduğunda baş kısmı kademeli olarak yatırılabilir. Aynı zamanda ayak kısmında yer alan sandık çekildiğinde yatak pozisyonuna dönüşebilir. Refakatçi koltukları evlerde TV koltuğu veya ayak uzatmalı koltuk olarak da kullanılabilir. Yeter ki bu üründen verim alabileceğiniz mekanlarda konumlandırın. Baş kısmı dik bir şekilde dururken ayak kısmını içeriden çekip bacaklarınızı da uzatabilirsiniz. Günün tüm yorgunluğunu atmak için ideal ürünlerdendir. Üstelik TV koltuğu ve tekli koltuk kadar pahalı da değillerdir. Farklı cm ve genişlikte üretildiklerinden değişik kilolardaki kişilerin de kolayca kullanabileceği ürünlerdir. Sağlam ve bir o kadar geniştir. Yatak olarak kullanıldığında bile sıkışmadan yatma işlevini rahatça yerine getirecektir. 

Evlerde berjer veya tekli kanepe yerine bile refakatçi koltukları kullanılabilir. Özellikle tek yaşayan kişilerin arkadaşları ve misafirlerini ağırlaması için refakatçi koltukları bir anda yatak şeklini alır. Eğlence için vakit geçirilecek ortamlarda sabaha karşı rahat uyumak için bile kullanışlıdır. Nereden bakarsanız bakın refakatçi koltuğu bulunduğu her alana fonksiyonellik katar. Lakin burada önemli olan ortopedik refakatçi koltuklarıdır. Diğer durumda rahatsız olmaktan ve uyumamaktan öteye geçilmez. Kişi çok yorgun olsa bile rahatsız edici refakatçi koltuğu yüzünden dinlenemeyecektir. Refakatçi koltuğu satan firmalar arasında açık ara önde olan Ofisel bu alanda en iyisidir. Öyle ki çoğu özel hastane ve kamu hastanelerine, sağlık merkezleri ile bakım evlerine yıllık ciddi miktarda satış yapar. 

En ucuz refakatçi koltuğu kaliteli olduğundan işletmelerin önceliği bu markadır. En iyi refakatçi koltuğu modelleri ve markaları hangileridir arayışına girip boşuna vakit harcamayın. Ofisel toptan refakatçi koltuğu satışı da yapar. Bu durumda fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyat performans refakatçi koltukları satın alırsanız birçok yönden rahat edersiniz. F/P refakatçi koltuğu satışı yanında lüks refakatçi koltukları da satın alabilirsiniz. Her işletme ve kişinin bütçesine göre seçenek bulabileceği bir markadır. Diğerleri ile kıyaslanınca her açıdan oldukça kalitelidir. 

Aşağıda yer alan tabloda en iyi refakatçi koltuğu satan markaların kıyaslaması yapılmıştır. Avantaj ve dezavantaj dengesini kurup seçimlerinizi ona göre yapabilirsiniz. 

Ofisel En İyi Refakatçi KoltuğuDiğer En İyi Refakatçi Koltukları
Ürünler arasında kalite açısından fark yoktur.Kalitesine göre farklı ürünler ve refakatçi koltuğu modelleri vardır.
Her bütçeye göre kaliteli refakatçi koltukları vardır.Deri refakatçi koltuğu ve kumaş refakatçi koltuğu fiyatları farklıdır.
Refakatçi koltuğu fiyatları makuldür.Refakatçi koltuk fiyatları ortalama üzerindedir.
Ortopedik unsurlar ve konfor öğeleri fazladır.Ortopedik öğeleri fazla olanlar olsa da bunların sayısı genelde azdır.
Yerli üretim olduğu için kimi zaman müşteriler tarafından şüpheyle yaklaşılır. Toptan refakatçi koltuğu satın alma şansınız yoktur.

  Bu tablo size birçok açıdan yol gösterici olmak dışında fiyat dengesi açısından da açıklayıcıdır. Uzun soluklu kullanıma imkan verecek refakatçi koltuğu fiyatları karşılaştırması için ürünleri ayrı değerlendirin. Bu sayede refakatçi koltuğu fiyatı ödedikten sonra pişman olup zararlı çıkmazsınız.

Refakatçi Koltukları Nerede Kullanılır?

Refakatçi koltuğu olarak adlandırılan bu ürünler sağlık merkezleri ve hastane gibi yerler için tasarlanmıştır. Zaman içinde farklı alan ve mekanlarda da kullanıma uygunluğu test edildikten sonra buralarda da kullanılmaya başlanmıştır. Refakatçi koltukları nerede kullanılır diye merak edebilirsiniz. Aslında bu konuda belli bir sınırlama yoktur. Hangi ürün olursa olsun kişinin daha iyi hissetmesini sağlayacak ve işini görecek tüm mekanlarda kullanıma elverişlidir. O yüzden refakatçi koltukları nerede kullanılır arayışına girmek yersizdir. Sizi memnun edecek ve verdiğiniz hizmetin etkilerini artıracak yerlerde rahatça kullanılabilecektir. 

Refakatçi koltukları nerelerde kullanılır?

  • Hastane
  • Sağlık merkezleri
  • Bakım evleri
  • Ayakta ve yataklı hasta bakan kurumlar
  • Yaşlı bakım merkezleri
  • Psikiyatri merkezleri
  • Klinikler
  • Muayenehane
  • İş yeri
  • Ev 

Bu sayılanlardan farklı yerlerde ve alanlarda refakatçi koltuk kullanımı tamamen kişisel tercihtir. Deri refakatçi koltuğu ve kumaş refakatçi koltuğu seçimi tamamen size kalmıştır. İş yerlerinde ortamla uyum sağlaması açısından da deri refakatçi koltuğu kullanımı daha iyi olabilir. Ev veya hastane gibi yerlerde ise kumaş refakatçi koltukları kullanımı çok daha rahattır. Çünkü hastane ve bakım merkezi gibi uzun süre yaşamak zorunda kalınan yerlerde yazın terletme riski yüksektir. Ne kadar klima çalışsa da deri malzemenin cilde verdiği rahatsızlık kişinin konforunu böler. Kesintisiz ve rahat bir uyku uyumak istiyorsanız öncelikle kumaş refakatçi koltuğu seçimi yapabilirsiniz. Ortamın rengine, tarzına ve şekline uygun en iyi refakatçi koltukları satın alabilirsiniz. 

Rahat Refakatçi Koltukları Nereden Alınır?

Refakatçi koltuğu satın almak kolay olsa da sonradan pişman olmamak için bazı konulara dikkat etmek gerekecektir. Rahat refakatçi koltukları nereden alınır bilirseniz kullanımda sıkıntı yaşanmayacaktır. Refakatçi koltuk seçiminde birincil kriter konfor, rahatlık ve ortopedik unsurlardır. Bunlar dışındaki diğer kriterler kullanımı etkilese de rahatlık konusunda sorun çıkarmayacaktır. Refakatçi koltuklarının;

  • Rahatlık ve deliksiz uyku için kalite unsurlarının her yönü ile tamamlanmış olması gerekir. 
  • Sünger dansitesi ve sünger yoğunluğu çok iyi olmalıdır. 
  • Ne kadar kullanılırsa kullanılsın rahatlıktan ödün vermemelidir. 
  • Döşemesi terletmemeli ve rahatsız etmemelidir. 
  • Refakatçi koltuğu fiyatı ile karşılığında gördüğünüz fayda uyumlu olmalıdır.

En rahat refakatçi koltukları olması yanında bu kriteleri de sağlaması son derece önemlidir. O yüzden rahat refakatçi koltukları nereden alınır konusunda bu kriterleri göz önüne alın. Böylece satın alınan refakatçi koltuğundan maksimum fayda görebilirsiniz.

Ofisel her mekanda kullanıma uygun şekilde farklı renk seçenekli refakatçi koltuğu tasarlar. Bekleme koltukları gibi silinebilir ve dezenfekte edilebilir bu ürünler kişilerin sağlığını korur. Siz en iyisi Ofisel satış sitesine göz atarak uygun modellere bakın. Özellikle refakatçi koltuğu toptan seçeneklerine bakıyorsanız fiyat teklifi almayı unutmayın. Çoklu alımlarda ciddi indirim oranları vardır. Toplu refakatçi koltuğu satın alırken tasarruf edebilme imkanı yakalarsınız.En Rahat Refakatçi Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Rahatlık ve kalitenin bir arada olduğu seçenekler fiyat açısından yüksektir. En rahat refakatçi koltuğu fiyatları ne kadar araştırması yapıp doğru ürüne karar verebilirsiniz. Ancak bunu yapmak uzun ve zahmetlidir. Onun yerine en rahat refakatçi koltuğu satan firmalar içinden ürün seçmek daha mantıklıdır. En rahat refakatçi koltuğu fiyatları ne kadar diye baktığınızda Ofisel ucuzdur. Ucuz refakatçi koltuğu ve rahat refakatçi koltukları satışı yaparken müşterilerini memnun eder. 

Refakatçi koltuğu yorumları, müşteri yorumları incelendiğinde de f/p ürünleri olduğu görülecektir. Fiyat performans refakatçi koltukları satan markanın fiyatlandırması ortalama düzeydedir. Yerli üretim yapıldığından en rahat modelleri bile ucuza satın alırsınız. Kumaş döşeme ve deri döşemeye göre rahat refakatçi koltuğu fiyatları da değişir. Sizin için önemli olan dönemsel kampanyaları ve indirimleri takip etmektir. Bu sayede refakatçi koltukları fiyatları uyguna denk getirilecektir. Toptan refakatçi koltuğu ve refakatçi koltuğu toplu seçenekleri değerlendirmek için marka ile görüşün. Fiyat teklifi alıp indirimli ürünleri gördüğünüzde başka yerden alışveriş yapmak istemeyeceksiniz. Hastanelerde Kullanılan Refakatçi Koltuğu Rahat Mı?

Refakatçi koltukları belli bir alana özgülenmiş ve onun için tasarlanmıştır. Fonksiyonellik ve rahatlığından ötürü de zaman içinde başka yerlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Hastanelerde kullanılan refakatçi koltuğu rahat mı endişesine kapılabilirsiniz. Lakin refakatçi koltuklarının üretim amacı konfor ve rahatlıktır. Dolayısı ile de sadece hastane değil her yerde kullanılan refakatçi koltuğu kullanışlı ve konforludur. Ortopedik unsurlar için farklı öğeler kullanılmıştır. Ayak kısmını sandıklı yerden çıkarmak için basit ipli mekanizma tasarlanmıştır. Baş kısmının kolayca hareket etmesi için ise ayarlanabilir mekanizma kullanılmıştır. 

Ofisel refakatçi koltukları en rahat olması yanında hastane dışında da kullanıma elverişlidir. O yüzden rahat ve ucuz refakatçi koltukları arıyorsanız bu seçeneği ilk olarak değerlendirin. Hastane, bakım merkezleri ve sağlıkla ilgili her alanda kullanılmaya elverişlidir. Bunun yanında ev ve tüm yaşam alanlarında da iş görecek kalite ve fonksiyonelliktedir. Ortopedik Refakatçi Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Refakatçi koltuğu ortopedik özelliklerden yoksun ise üretilmesinin manası bulunmamaktadır. Ortopedik refakatçi koltuğu özellikleri sayesinde kullanışlıdır. O yüzden üretim esnasında ortopedik unsurları öne çıkaracak malzemeler kullanılması gerekir. Ortopedik refakatçi koltuğu özellikleri nelerdir diye merak edebilirsiniz. Markalar göre değişik kriterler söz konusu olsa da belli başlı ortopedik öğeler olmak zorundadır.

Ortopedik refakatçi koltuğu özellikleri nelerdir?

  • Yüksek yoğunluklu bütün sünger kullanılır.
  • Sünger kalınlığı fazla olup omurga sağlığına iyi gelecek düzeydedir.
  • Ayak kısmının tek bir hamle ile açılıp gövdedeki konforun burada da devam etmesi gerekir. 
  • Baş kısmı tek bir hareketle dereceli olarak yatırılmalıdır. 
  • Refakatçi koltuğu sabit olarak durabilmeli ve zemin yamukluğunda bile rahatsız etmemelidir.
  • Refakatçi koltuğu döşeme tipinin deri veya kumaş olması kişinin konforunu etkilememelidir.
  • Kol kısmında dayanılabilecek yerler olmalıdır.
  • Ayak, baş ve gövde kısmı birbirinden farklı hareket ettirilebilmelidir.
  • Mekanizması sağlam olmalıdır.